1 ÅRS BRYLLUPSDAG!

Det er helt vilt å tenke tilbake til den store dagen vår som i dag allerede er et helt år siden. Det siste året har gått så utrolig fort. Jeg føler jeg har lært mye det siste året. Kanskje ikke bare når det kommer til forholdet mitt med Jan, men generelt i livet. Vi har vært gift i et år, og vi har rukket å være gjennom både gode og dårlige dager sammen. Det er ikke bare lett å leve så tett sammen med et annet menneske, og jeg tror at de første årene faktisk kan være de vanskeligste i et ekteskap.
Jeg tror at det er så store forandringer for begge, og mye nytt som skal skje. Samtidig som man er i en periode i livet hvor man kanskje skal bli kjent meg seg selv, men også ikke minst personen man skal leve resten av livet sammen med. Jeg skal absolutt ikke klage, for det å faktisk finne en person man blir så glad i at man ønsker å dele resten av livet sitt sammen med, er virkelig ikke en selvfølge. Jeg er så takknemlig for å ha funnet kjærligheten og tryggheten i min beste venn!
Gratulerer så mye med et år bryllupsdag til min kjære Jan! Vi kan nå feire 7 år med vennskap, 4 år som kjærester, 3 år som foreldre til minsten og nå 1 år som gift! Jeg gleder meg til veien vår videre sammen. Og jeg håper at fremtiden vår blir fylt av minner, kjærlighet og barnelatter i mange mange år! Jeg elsker deg mer enn jeg noen sinne trodde jeg kunne elske noen andre enn barna mine. Lenge leve kjærligheten i dag! Ønsker alle en superfin avslutting på høstferien og helgen!
0 kommentarer

Siste innlegg