10 ÅR UTEN DEG!

…Kjære gode, snille, flotte, og beste morfar. I dag er det gått 10 hele år uten deg. Jeg har fylt dagene mine med latter, smerte, opplevelser, minner, og mening. Jeg skulle ønske du kunne vært her sammen med meg for å oppleve alt sammen med meg. Jeg skulle ønske du kunne møtt mine barn, og sett dem vokse. Jeg skulle ønske du hadde vært en del av livet og hverdagen deres, på samme måte som du var en stor og viktig del i min. Det er sårt å tenke at de aldri fikk oppleve den mannen som jeg anser å være den beste mannen jeg noen gang har kjent. Jeg er likevel så takknemlig for å ha fått være så heldig å hatt deg så nært gjennom barndommen min de årene jeg hadde. 

Når du gikk bort ble livet mitt snudd på hodet. Jeg mistet en viktig hverdagshelt og støttespiller. Sett tilbake nå, så var det mye som endret seg for meg etter at du gikk bort. Og’ kun et år etter, var jeg gravid med Michelle. På en måte så føler jeg du har møtt barna mine, og at du bryr deg om dem, på samme måte som du gjorde med meg. At du ser oss, tar vare på oss, og at du kan se hva livet har gitt meg, og hva jeg har fått til. Jeg håper du er stolt av meg, og den mammaen jeg har blitt.

Det er utrolig sårt å tenke at det nå har gått 10 år siden jeg mistet deg. Det er sårt å vite at tiden går videre uten deg, og det er sårt å tenke på alt som skjer mens du ikke lengre er her. I dag er det 10 år siden min verden raste sammen. Det skjedde så brått og uventet. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt muligheten til å fortelle deg hvor viktig du var for meg. Hvor utrolig glad jeg var i deg, og hvor uforståelig viktig du var. Vi hadde et helt unikt bånd. For meg var du en helt, og det fantes ingen ting negativt å si om deg. 

For 10 år siden, opplevde jeg et av mine verste mareritt. En av mine nærmeste personer i livet mitt døde, bare 62 år gammel var livet brått over. Jeg prøver å ikke tenke på den dagen for ti år siden i dag, for jeg sto midt i noe som jeg ikke ønsker å huske. I dag ønsker jeg å fokusere på de fine tidene vi fikk sammen. Alt jeg fikk være med på og oppleve. Alle reisene sammen, overnattingene og besøkene. Plystringen i hagen, og besøkene i huset vegg i vegg. Alt du lærte meg, og verdiene du ga meg. Du var det nærmeste jeg hadde en farsfigur i hverdagen, men jeg kunne aldri bedt om en bedre! Jeg håper du ser ned på oss, og ser hvor mye du er savnet, og ønsket! 

0 kommentarer

Siste innlegg