14 DAGER I KARANTENE DAGER, STENGTE SKOLER OG BARNEHAGER OG EN SKUFFET DUBAI-TUR!

Vi er kommet oss vel hjem fra Dubai, etter en ferie litt utenom det vanlige. Jeg hadde i all hovedsak ikke planer om flere oppdateringer her på bloggen før jeg var helt tilbake igjen for fullt. Men i disse spesielle dager, der både vi og mange andre er sittende i karantene, så tenkte jeg at jeg kunne komme å skrive litt for dere. Vi har mange timer å slå i hel, og jeg er utrolig glad for å være hjemme. Jeg tror faktisk aldri jeg har vært så glad for å være hjemme igjen etter en reise noen gang. Situasjonen med Koronaviruset har utviklet seg noe helt enormt de siste dagene, og i den tiden har vi vært i et land som vi gjennom denne uken har følt har ligget langt bak både hygenisk og i forhold til informasjon. 

Vi opplevde flere ganger at taxisjåførene spurte oss om viruset, og det var vel først når en mann spurte om det ikke fantes vaksine mot dette, at vi skjønte hvor lite informasjon de har fått der nede. Samtidig å begynte alle land rundt Emiratene å stenge flyplassene, og vi ble redde for at vi måtte bli værende der nede. Når vi prøvde å forhøre oss med resepsjonen i forhold til flyplassen i Dubai, så følte jeg nesten de svarte «its okey, its okey» før vi hadde kommet til spørsmålet. Med andre ord, ingen hjelp å hente. 

Vi var derfor veldig glad for å komme oss hjem med våre små. Vi fikk heldigvis litt sol på kroppen denne uken, og spist en kjapp middag ute her og der, før vi de siste dagene ikke beveget oss ut av hotellet overhodet. Det var en veldig spesiell tur, og ikke i nærheten av like fint som sist vi var der nede. Selv om jeg skulle lagt koronaviruset helt til sides, så var jeg rett og slett skuffet over turen vår denne gang. Jeg tror barna koste seg masse, og vi fikk absolutt ferie, men det var noe nye sider ved kulturen og holdninger som jeg virkelig ikke likte noe av. Det blir den siste turen vår til Dubai på veldig lenge, og jeg kommer ikke til å ta med barna mine tilbake her tror jeg.

Det skjedde overhode ikke noe alvorlig altså, men bare små ting her og der, som blir flere små skuffelser. Og jeg har vært veldig tydelig på at jeg kun skal reise steder jeg selv opplever å være fornøyd, og det kan jeg ikke si etter denne gangen. Jeg var veldig fornøyd når vi reiste i fjor, og det er nok kanskje det eneste som taler for at vi har en mulighet til å dra tilbake igjen uten barna, men dette ble den siste turen til Dubai sammen med barna så lenge de er små. Selv om turen hadde sine motganger, så lærte William å svømme denne turen!! 

Jeg er superstolt over han, og ikke minst også av min egen jobb jeg la ned i å skulle få dette til denne turen. Jeg er nemlig ikke den personen som bader mest, og når Michelle lærte å svømme sommeren hun var fem år, så var det Jan som la ned en innsats. Denne turen hoppet jeg tidlig i bassenget sammen med William, og vi hadde et svømmefokus fra tirsdagsmorgen meg og han i flere timer. Allerede på onsdag ettermiddag, så svømte ham som en fisk! Jeg er superstolt, og det var veldig tydelig at han var klar for å lære noe nytt! Det er så utrolig viktig å kunne svømme, jeg har svømt utrolig mye selv som liten, og selv om mine barn ikke er i svømmehall like ofte som jeg var, så får de heldigvis utvikle seg og bli trygge i vann når vi er ute å reiser! 

Ønsker alle sammen en hyggelig tid sammen hjemme, finn på alt som ikke er lov til vanlig, og få tiden til å gå. Håper alle har noen å snakke med. Min familie er et stykke unna, og kontakten der vil derfor være viktigere enn noen gang å ringe og snappe gjennom dagene. Så jeg håper at alle tar vare på sine i disse dager. Og masse god bedring til de som faktisk er smittet.

0 kommentarer

Siste innlegg