MAMMATILMICHELLE LEGGES NED FOR GODT.

Mine dager som «MammatilMichelle» er over. Det er ikke meg lengre, og det er ikke den jeg vil være. Det har vært så mye negativt fokus det siste året om at jeg bruker datteren min sitt navn for å selv skape trafikk. At jeg driver med barnearbeid, og det ene etter det andre. Jeg lovet meg selv at jeg aldri skulle gi meg på at det var varemerket mitt og ingenting annet enn det, men nå orker jeg ikke mer. Det er ikke verdt det lengre. Jeg er den jeg er og det som har blitt delt vil aldri bli glemt. Jeg kommer ikke til å poste flere blogginnlegg på denne bloggen. 

All trafikk inn hit vil bli direkte videresendt til mitt nye jeg. Jeg kommer til å fortsette å blogge som før bare på annarasmussen.blogg.no der jeg føler veien min videre må gå. De siste to årene har jeg følt meg presset til å gjøre mye som jeg ikke har hatt lyst til. Noe som har påvirket hvordan jeg ser på bloggen min, og hvordan jeg ser på følgerne mine. Jeg pleide å elske den oppmerksomheten jeg fikk, både på godt og vondt. Det gjør jeg ikke lengre. 

Det siste året har jeg fått så mye hat som har påvirket det som jeg lovet bloggen aldri ville påvirke, nemlig privatlivet mitt. Barna mine, og alle jeg bryr meg om. Det som har skjedd det siste året med all den negative oppmerksomheten både som media selv har presset på, men alt som slemme følgere har gjort er ikke greit. Dette er min måte å sette foten min ned. Barnevernet har ikke noe med min jobb og gjøre, på samme måte som de ikke har noe med en butikk-annsatt og gjøre, så lenge barna har det bra. 

Jeg kommer til å poste som før. Bare under mitt eget navn. Jeg var 15 år når jeg laget bloggen «MammatilMichelle». Det var aldri ment som noe vondt mot Michelle. Jeg mente aldri å «bruke» henne. Og jeg mener faktisk at jeg ikke har gjort det. Jeg vil alltid være «mammatilmichelle» for mange, men det er likevel meg det er snakk om da, og ikke Michelle. De som melder til barnevernet har ikke skjønt det, eller vil ikke skjønne det.. Det har vært 7 fine år som Mammatilmichelle. Men nå har jeg skrevet mine siste ord der. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg