VI GIFTER OSS NESTE MÅNED!

SURPRISE! Jeg vet ikke helt om det var på denne måten jeg hadde tenkt at det skulle komme ut, men jeg er brud neste måned, og skal gifte meg med mannen i mitt liv. Jeg beklager at jeg har gjort dette bak ryggen på dere, men jeg har virkelig trengt denne tiden til å føle på det som skjer selv. Å gifte seg er større enn et blogginnlegg, og større enn bare en periode av planlegging. Det er noe man gjør fordi man elsker en person, selv med deres feil. 

Tanken var å våkne opp på morgen etter bryllupet og skrive «Vi har giftet oss i all hemmelighet». Men jeg vil virkelig dele dette med dere. Det er en stor prosess i mitt liv, at det føles helt umulig  å blogge om noe som helst i denne perioden, som ikke handler om bryllup. Det er jo kun bryllup som egentlig foregår på hjemmebane. Jeg ønsker ikke gå ut med hvor vi gifter oss, hverken land eller by, eller lokale. For jeg håper at selve dagen kun skal være vår.

Bryllupet er i oktober, med nærmeste venner og familie. Det er denne gangen jeg og Jan som planlegger bryllupet selv, med god hjelp fra de rundt oss. Det føles godt og det føles riktig å gjøre dette på denne måten. Jeg kan si så mye som at ukene frem mot bryllupet blir mye bryllupspreget, da det er en intens periode vi har foran oss. Jeg vil med det samme takke alle våre nærmeste for å ha klart å holde dette bryllupet så tett til brystet, for det har faktisk ikke kommet ut, og det er imponerende. 

De siste dagene har jeg stått på hode for å bli ferdig med alt av bordkort og navneskilt, og ikke minst mye annet pynt og små detaljer. Jeg syns det er kjempe gøy, og endelig kan jeg begynne å vise dere ting! Håper det blir gøy, og om det skulle være noe spesielt dere ønsker å se eller spørre om i forhold til bryllupsdekurasjon, taler, mat anything. Si fra, så deler jeg veldig gjerne.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg