DETALJER TIL BRYLLUET VÅRT

Det føltes utrolig deilig å endelig fortelle dere om bryllupet som venter oss. Jeg ble helt sjokket over hvor mye hyggelige tilbakemeldinger jeg fikk på nyheten. For meg så er dette uten tvil det største som har skjedd på lang tid, og da er det veldig fint å se at dere som føler meg også ser gleden i det som er i ferd med å skje. Jeg hadde lyst å vise dere litt av hva jeg har holdt på med de siste ukene. Jeg har laget og rigget sammen mye av dekorasjonen til bryllupet, for å ikke sitte med alt de siste to ukene før bryllupet. Som dere ser så er fargene i bryllupet fremdeles gull og hvitt, det var jo planen hele tiden. Jeg syns det er utrolig elegant og stilrent. 

Jeg har laget mange fine skilt til bryllupet vårt som jeg har rammet inn. Her har jeg faktisk et veldig lønnsomt tips og komme med til alle som planlegger en feiring selv: Ikke kjøp mange ferdige skilt, lag dem heller selv! Det er veldig mye billigere. Jeg funnet inspirasjon, og laget egne tekster med den fonten jeg ønsket, og på noen har jeg også redigert inn noen tegn og andre detaljer. Så har jeg printet ut i sort/hvit A4 størrelse. Så har jeg funnet en billig samme i den fargen jeg ønsket, i dette tilfelle i gull. 

Når middagen er over i bryllupet, og selve festen skal starte, så er det ingen hemmelighet at de aller fleste damene på festen har lyst å ta av de høye helene sine. Jeg har derfor gjort dette naturlig, med å «lage» denne til mine gjester. Denne skal stå med dansegulvet, sånn at alle gjestene kan få seg en superfin kveld med mye dansing og ingen vonde ben. Jeg tror dette blir en stor suksess. Det trenger ikke alltid være de største tingene, som faktisk blir de største suksessene på festen. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg