I MORGEN ER EN STOR DAG

Å si at “vi” er i gang med bryllupsplanlegging blir å pynte litt på sannheten. Det har vært begrenset med hjelp fra min side når det kommer til gjennomføringen av bryllup, og jeg er evig takknemlig for hvordan Anna har stått på den siste tiden og faktisk gjort dette mulig. Hun har tatt noen store steg ut av komfortsonen sin for å klare å gjennomføre dette, og jeg er så stolt av henne. For jeg må innrømme at jeg selv hadde mistet helt troen på et bryllup kom til å bli mulig, i alle fall i år. Men nå har det gått fra å være en mulighet til å bli en realitet. Vi skal gifte oss, og det er neimen ikke lenge til.

Herregud så glad det gjør meg. Jeg er så utrolig heldig som får gifte meg med en så enestående vakker og snill kjæreste, og jeg kan ikke vente med å få kalle henne min kone. Eller frue, som hun foretrekker. Anna bringer frem det beste i meg (og kanskje også noen ganger det verste). Men det å få gifte seg med sin beste venn er helt fantastisk, og jeg gleder meg enormt til den store dagen. Selv om jeg helt sikkert kommer til å være tårevåt fra start til slutt, så skal jeg prøve så godt jeg kan å komme meg gjennom dagen.

Men allerede i morgen er en stor dag, da setter vi oss på flyet begge to, og skal prøve brudekjoler og smoking. Det skal bli utrolig godt å få en dag sammen bare oss to, selv om det nok blir en hektisk dag. Dette blir første gang jeg prøver tøyet, og jeg får nok en liten reality check i morgen. Tenk at jeg skal få gifte meg med kvinnen jeg elsker. Og tenk at det er rett rundt hjørnet! Huff, nei nå blir jeg bare emosjonell. Men følg gjerne dagen vår i morgen på Anna sin Snapchat @annarasmussen 

-Jan

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg