DETTE ER JAN SITT BRYLLUPSANNTREKK!

Reklame | Brudekjolen

For en magisk dag! Jan og meg har vært i Oslo fra kjempetidlig i dag. Vi fløy inn for å prøve brudekjolene mine igjen, og ikke minst for at Jan skulle prøve sitt antrekk til den store dagen. Vi har hatt det kjempe koselig sammen i dag, selv om Jan ble plassert i et annet rom for å ikke se meg i kjolene mine en liten stund under prøvingen. Det er jo fremdeles litt gøy å holde på slike gamle tradisjoner som at ikke brudgommen skal se bruden i kjolen før bruden går ned alteret. 

Jeg har litt sånne tradisjoner som jeg føler vi må ta vare på og akkurat det er en som står sterkt i både Jan og meg. Selv om jeg selvfølgelig har veldig lyst til å vise han bilder av meg i kjolen med en gang. Nå begynner virkelig bryllupet vårt å nærme seg for hver uke, og det er nå plutselig en uke mindre igjen til bryllupshelgen vår. Det er godt å kunne sette av en dag som i dag å virkelig få kjenne på følelsen av at den store dagen nærmer seg. Det hele blir mye mer realistisk med en gang. 

Jeg må si jeg har en veldig flott mann jeg skal gifte meg med, og det var ikke vanskelig å finne noe han var fin i. Han tok like godt det første og eneste han prøve, og jeg syns har var helt fantastisk flott! Det blir ikke vanskelig å gi mitt store «JA» på den store dagen, når det er han her som står foran meg. Jeg gleder meg sånn til å komme tilbake for å hente kjolene mine, smokingen til Jan, men også ikke minst til guttene våre. Tusen takk for hyggelig prøving nok en gang Brudekjolen.no!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg