EN MAMMA PÅ REISEFOT

Hver gang jeg er ute å reiser, enten det er i forbindelse med jobb, eller om det bare er for gøy, så tar jeg alltid med noe hjem til barna. Jeg tror jeg forbinder det å reise bort med å ta med noe hjem. Barna elsker det, og jeg husker at jeg alltid satt pris på det som liten. Når noen hadde vært ute å reist så var det alltid noe med i kofferten hjem til meg. For meg så har det nærmest blitt en tradisjon at jeg går innom kun to forskjellige butikker når jeg er i Oslo. Den ene er en typisk jentebutikk, og den andre er min favoritt. 

Det som er så fantastisk er at selv hvor «jentebutikk» det er, så er det likevel de gavene også guttene setter mest pris på. De ser sånn opp til storesøsteren sin, og vil aller helst få det samme som henne. Jeg skjønner dem godt jeg, jeg må jo innrømme at jeg elsker det selv. Siden det var sengetid for barna når vi kom hjem fra Oslo i går, så rakk jeg ikke å gi dem tingene i går kveld. Men de vet at det er noen smågaver som venter dem etter barnehage og skole i dag, og jeg gleder meg til å vise dem!

Jeg fikk også kjøpt med en liten ekstra ting til Michelle som ikke hadde noe med gavene å gjøre. Men noe som hun skulle ha uansett. Nemlig sko til bryllupet. Veldig fine gull sko. Jeg må innrømme at jeg er en stor motstander av høye heler selv, men frøkna, hun hadde et stort ønske om at det skulle være hel på skoene hennes på den store dagen. Jeg skjønner ikke hvor hun får det fra, men hun er jo bare herlig. Disse fikk hun sett i går kveld, og var helt i ekstase og så fornøyd med mammaens innkjøp! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg