EN VERDEN JEG TRIVES I!

Jeg er blitt vant til den følelsen av å komme hjem til et stille og tomt hus etter å ha levert barna på skole og i barnehage. Det eneste jeg hører lyden av er en iPad som fremdeles er på. Jeg trives utrolig godt i min nye hverdag. Og for første gang på lang tid så kjenner jeg på følelsen av å nyte det som skjer her og nå. Barna har de siste ukene vært den beste versjonen av seg selv, og for de som har tre barn, så tror jeg man kan kjenne seg igjen i at det er svært sjeldent de beste periodene på hvert enkelt barn kommer samtidig. Jeg føler også at jeg som person har det bra med meg selv. 

Det er jo ingen hemmelighet at hvordan jeg har det, både rundt barna og alene har mye og si på hvordan også barna har det. Man skal aldri undervurdere barnas evne til å se og oppfatte egne foreldre. Jeg føler på mange måter at bryllupet nå har vært med på å gi meg et stort løft i livet, på en årstid der det for min del pleier å gå litt nedover. Jeg har det plutselig bedre med meg selv nå på grå «triste» høst dager, enn hva jeg har hatt på mange år. Det er jeg så takknemlig for. 

Jeg kjenner også en enorm stor følelse av å trives i eget hjem. Det hører kanskje litt rart ut, men så mange timer av livet jeg bruker inne i mitt eget hus, så er det viktig. Det å kjenne på en trivsel i plassen, og hvordan det ser ut rundt seg. Jeg er stolt når jeg går opp i min egen stue. Og det er veldig viktig å kunne kjenne på å være stolt av hva man har og hva man har fått til. Jeg føler på mange måter at hjemmet mitt er en veldig stor del av å vise meg selv hva jeg har fått til i livet så langt. 

Jeg har fått enormt mange fine tilbakemeldinger i forbindelse med «roomtour» innleggene jeg har lagt ut. Om dere ser i kategoriene på bloggen har jeg en ny som heter «Hus/Bolig». Det har vært utrolig gøy å vise frem hvert eneste rom jeg har pusset opp, og ikke minst det er gøy å bla gjennom og se en helhet i hjemmet vårt. Det kommer flere bilder og flere rom som skal vises frem i tiden fremover. Jeg tenkte å gå gjennom rommet til William (som var det siste jeg la ut» senere i dag, for å linke til produktene direkte. Det er mange som har spurt hvor flere av tingene er kjøpt. 

For to dager siden kom endelig sofaen som vi bestilte i slutten av august. Den var helt magisk og akkurat som jeg har sett for meg i mange år. Jeg har ønsket meg den lenge, og følte at tiden var inne til å kjøpe drømmesofaen min. Jeg gleder meg til å vise dere stuen vår i neste roomtour, men i mellomtiden skal jeg kose meg med å gjøre ferdig siste finish´en. Ønsker alle sammen en nydelig start på helgen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg