NOEN KOMMER MENS ANDRE FORSVINNER FOR GODT!

Hver eneste helg så blir det en helg nærmere bryllup. Det gjør meg kjempstresset, men også lettet på samme tid. Endelig begynner det å nærme seg oktober, og endelig skal vår store dag snart skje. Likevel så er det mer stress fordi det selvsagt også er mer å gjøre og mer å tenke på, men også at det hele plutselig er ekte, og det kjenner nervene mine på. Jeg føler meg rolig med alt som skal ordnes i forhold til bryllupet og den store dagen, men plutselig i går kjente jeg på en panikk i forhold til min egen tale og ikke minst bryllupsdansen. Jeg fikk lyst å bare droppe det hele. 

Nå er det jo sånn at det ikke er så vanlig at bruden skal tale, men det er et stort ønske fra Jan, og noe vi begge egentlig har sett for oss. Men hvor vanlig er det å tale som brud? Og hva sier man, hvordan legger man opp talen, og ikke minst hvem bør nevnes i brudens tale? Jeg trenger hjelp! Og jeg tar i mot alle råd og tips med en stor takk! Selv hvor skummelt jeg syns det er å tale, så må jeg innrømme at jeg skal gjøre det uansett. Det betyr mye for Jan, og da er det viktig å gjøre det for han denne store dagen. 

Michelle skal til og med tale, og da syns jeg at jeg også skal gå foran som et forbilde for henne, og ikke trekke meg. For da går det nok ikke mange dager før hun også trekker seg. Jeg syns det er så kult og skjønt at hun har hatt lyst til å si noen ord i vårt bryllup. Hun har mange oppgaver på den store dagen som hun selv har valgt, og jeg gleder meg til å la hun bli en stor del av en så spesiell dag. Hun er blitt så utrolig stor, og jeg kjenner jeg er så takknemlig for alle tennene som ramler ut av munnen hennes om dagen. Hun er blitt en fantastisk ung liten jente. 

Noen kommer, mens andre forsvinner for godt. Men Michelle blir bare mer og mer nydelig for hver eneste dag som går. Det å ha Michelle med meg på bryllupsdagen, nå som hun er blitt så stor, vil bety så utrolig mye for meg. Hadde det ikke vært for henne, ville ikke den dagen vært noe i det hele tatt, og Jan og meg hadde nok aldri møtt hverandre. Det er så rart å tenke på hvordan livets store puslespill lages av så mange tilfeldigheter!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

Siste innlegg