BRYLLUP, ANTREKK OG HØST!

Reklame | Bubbleroom.no

Ettersom bryllupet nærmer seg er selvfølgelig antrekk mer og mer spennende. Selv om jeg selvsagt har funnet mitt antrekk til den store dagen, så har jeg mange andre antrekk jeg må velge fremover, for eksempel til bryllupsreise. Nå har det seg sånn at jeg elsker å sitte på masser av ulike nettbutikker og bare bla meg gjennom side på side, og det brukte jeg ganske så mange timer på også i går kveld.


1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER  7.HER  8.HER  9.HER  10.HER

Jeg endte til slutt opp med en stor bestilling fra Bubbleroom.no, som jeg har brukt mye tid, og mye penger på egentlig helt siden jeg ble forlovet. Det er flere ting jeg liker med Bubbleroom, men først og fremst så er det billig der, og det er enkelt å finne frem på nettsiden. Det er i alle fall to faktorer som gjør at jeg ofte ender opp med et kjøp. Jeg er jo også en typisk kjole-jente, og jeg bruker gjerne kjoler eller jumpsuits til hverdags. Og akkurat det er produkter som det finnes et veldig stort utvalg av hos Bubbleroom.


1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  

Men akkurat nå er det høst/vinter som gjelder, og er det en ting jeg setter pris på så er det å ha litt valgmuligheter på jakkefronten når jeg haster ut døra. Jeg har satt sammen en liste over mine favoritter med høst- og vinterjakker, og håper du også finner noen du liker. PS. Om du ikke er på jakt etter jakker, så anbefaler jeg deg å ta en titt på salget deres akkurat nå, der sparer du inntil 70% på over 2000 herligheter! Det salget finner du HER! 

5.HER  6.HER  7.HER  8.HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg