BRYLLUPET NÆRMER SEG, OG JAN HAR REIST!

Bryllupet begynner å nærme seg veldig, og plutselig i går så reiste Jan fra oss. Jeg har ikke vært alene med barna på det jeg kan huske, men syns egentlig det ville bli koselig å ha tid med barna. Etter Jan startet å jobbe igjen i august, så er det ingen tvil om at jeg har vært mer alene med barna til hverdags. Likevel så er det ikke så gøy å sitte alene hele kvelden, og ikke minst hele dagene, så nå har vi slått to fluer i en smekk. 

JAN er nemlig på sin første jobbreise med den nye jobben. Mens Jan er borte denne uken, har vi besøk av mamma her på Sørlandet. Veldig koselig. Jan er tilbake send lørdagskveld, og da er det en uke mindre igjen til bryllup! Veldig rart hvor fort tiden går mot bryllupet nå, og jeg kjenner det er koselig å dele tanker og idéer til bryllupet med mamma. Det er noe med denne planleggingen. Det kjennes veldig at den store dagen nærmer seg, samtidig som jeg føler at planleggingen også er en stor del av hva vi kommer til å se tilbake på og huske med hele bryllupet.

Nå prøver jeg å få full oversikt over hva som må ordnes, og ikke minst hva som jeg har kontroll på av alt pynt, blomster, kjole, kaker, og ikke minst alle sine oppgaver på den store dagen. Jeg mangler veldig lite, men samtidig så føler jeg at det må være for godt til å være sant. Jeg er ikke stresset i det hele tatt, og det er veldig utypisk meg egentlig. Jeg koser meg så mye med denne planleggingen, og jeg håper at jeg ikke har glemt å tenke på noe, når den store dagen kommer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg