MIN STØRSTE STYRKE

Nå er det helg igjen, noe som betyr at det er en helg mindre igjen til bryllup! Nå kjenner jeg virkelig at det begynner å nærme seg dramatisk! I går kveld hadde jeg både mamma og svigermor her på besøk. Vi hadde en kjempekoselig kveld med kun fokus på bryllup, og ting som skulle lages klart til den store dagen. Jeg følte virkelig på de følelsene jeg har sett for meg før hele denne prosessen startet. Det er virkelig alt jeg kunne sett for meg. 

I dag tidlig var jeg og hentet to store pakker på posten, det var vasene til bryllupet! Jeg skal ha noen store blomsteroppsatser på hvert av bordene. Jeg bestilte disse vasene for en god stund tilbake, og var kjemperedd for at de ikke ville nå frem i tide til den store dagen. Men nå er de her, og de var minst like fine i virkeligheten som de var på bildene. Fargen stemte, og det gjorde størrelsen også. Det er vanskelig å vite av og til, men nå som de er kommet kan jeg virkelig senke skuldrene mine. 

Det var omtrent det eneste jeg har vært redd for som ikke skulle nå frem i tide. Alt annet har jeg bestilt i god tid, eller husket og hake av på hurtig levering. I går fikk jeg også hjelp av mødrene våre og fikk delegert ut litt oppgaver for bryllupsdagen og dagen før og etter. Det er mye som skal ordnes, og det er ikke alt jeg selv får tid til å gjøre. Så det var deilig å få planlagt litt. Jeg elsker jo å ha kontroll, og planlegging er virkelig min største styrke. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg