HELGENS STORE PLANER!

Reklame | Bubbleroom

Denne helgen er satt av til noe stort, som vi kommer til å se tilbake på lenge. Denne helgen vil bli husket, for det er nemlig ikke en vanlig helg som kommer oss i møte. Denne helgen har vi satt av til utdrikkningslag for både Jan og meg. Vi har satt av lørdagen for å være sammen med venner og nære på en dag som er laget kun for oss. Min og jan sin forlover har laget i stand en dag som vi sent vil glemme. Det blir utrolig gøy, det er jeg helt sikker på. Vi starter tidlig på lørdagen og har opplegg til langt på natt.

Før helgen starter, har jeg mye som skal gjøres. I dag har jeg fått handlet en hel del, og jeg har faktisk vært å hentet ringene våre. De er ferdig gravert. Jeg er veldig aktiv på instagram story og snapchat om dagen, så bilder av ringene og mye annet finner du der! Jeg fikk også kjøpt meg mye ny fin sminke i dag. Jeg er nemlig så kontroll-avhengig om man kan si det sånn, at jeg vil både sminke meg selv og lage meg selv på håret på bryllupsdagen. Ingen vet bedre enn meg selv, hvordan jeg føler meg finest sminket.

Og når det er sagt, så var det “hverdags Anna”, Jan faktisk falt for i første omgang. Så da tenker jeg rett og slett og ikke se ut som noen andre enn meg selv  på bryllupsdagen min heller. Det er derfor ingen hemmelighet at jeg skal ha håret mitt hengene rett ned som jeg pleier. Man kan kanskje kalle det kjedelig, eller lite kreativt, men jeg tenker det er så fint å faktisk være komfortabel nok til å gifte seg akkurat som man pleier å se ut til vanlig! Det er jo nettopp den personen vi er elsket for å være. 

Kjolen min finner du HER og skoene finner du HER! (annonselenker)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg