DETTE SKJEDDE PÅ UTDRIKKNINGSLAGET MITT!

Reklame | Sportamore

I helgen så har vi virkelig satt fokuset litt ekstra mot Jan og meg. Vi har samlet våre kompiser og venninner for å feire. Utdrikkningslag er noe jeg aldri har sett for meg å ha i utgangspunktet, fordi jeg har synes at ting kun har vært teit og flaut. Jeg har likevel en fantastisk venninne som er min forlover, som kjenner meg på inn og utpust. Og laget dagen til å bli perfekt for meg, og ikke minst noe som jeg kan se tilbake på å tenke på som en fantastisk dag. Det ble den uten tvil! 

Dagen startet med at vi leverte barna der de skulle være. De hadde nemlig gøye planer selv for denne helgen. Når de var gått, så var mamma like rundt hjørnet, for hun skulle selvfølgelig være med på denne dagen. Vi kjørte inn til byen, hvor vi møtte resten av jentegjengen. Vi var klar for å bli låst inn i et rom, i håp om å klare og komme oss ut på egen hånd. Dette er noen ingen av oss hadde gjort før. Det var kjempegøy, og jeg syns det var en kjempemorsom start på dagen. Turen gikk videre til min favorittplass i byen for en lunch med jentene. 

Etter lunchen måtte vi på med turtøy, og ull. Vi hadde på oss Kari Traa ull fra topp til tå en hel gjeng. Som det forresten er 30% rabatt på akkurat nå HER! Vi skulle nemlig møte guttene i klatreparken. Sammen var vi mange timer oppe i løypene, og storkoste oss. Jeg har skikkelig gangsperr i hele kroppen, så vi var virkelig mye i aktivitet. Også her hadde min forlover overrasket meg med at jeg skulle ta det største zip-line´en. Det var så gøy, og satte virkelig nervene i meg, samtidig som jeg elsker sånne ting. For Jan og meg, så var det veldig gøy å ha en felles ting som skjedde med guttene og jentene på dagtid også.

Vi hadde på forhånd satt oss en klokkeslett som vi måtte dra fra parken. Da gikk alle hjem til seg selv for å gjøre seg klar for kvelden. Her hjemme var det mamma og meg, før min forlover også kom. Fra ca. klokken 18.00, så var det full jentekveld hjemme hos oss. Vi spiste god mat, og hadde mange gøye leker og ting som min kjære forlover hadde stelt i stand. Først så hadde vi en «mitt beste minne» type lek, som gikk ut på at alle jentene hadde tenkt på sitt beste minne med meg. Dette fortalte de under middagen, noe som var utrolig koselig for meg, også ga de andre et bedre bilde av hvem de forskjellige var i forhold til meg.

Andre leker vi hadde var, quiz som forloveren min hadde laget med spørsmål om meg. Dette var litt morsomt, for jeg var med i spillet, men var fasiten. Så hva enn jeg svarte, var det riktige svare for de andre. Det var veldig kult, og ble bra. Hanne hadde også laget en «jan» som sto i et hjørne hele kvelden. Der hadde vi en lek med bind for øynene, hvor vi skulle sette penisen på riktig plass på jan. Utrolig morsomt! 

Vi hadde også en truse-lek der jeg hadde fått en eske med forskjellige truser, og skulle gjette hvem av jentene som hadde gitt meg de forskjellige trusene. Tro det eller ei, men jeg klarte faktisk alle, utenom én. Noe jeg selv ble meget imponert over. Andre leker vi også hadde var «Who´s most likely to» og Jenga som var spesial laget til utdrikningslaget.

Ut over kvelden var planen at vi skulle ned til guttene. Men siden vi hadde det så utrolig gøy med alle lekene, så drøyde vi det en time mer enn planen, noe som jeg er glad for. Det var gøy å komme ned til guttene, men da var jo selve festen i gang. Guttene var nemlig nede hos Jan sine foreldre, så derfor fortsatte vi festen der. Veldig gøy å møte guttene. Litt forskjellig nivå på hvor mye guttene og jentene hadde fått i seg av alkohol, men det løste seg veldig fint likevel, og vi danset og koste oss til langt på natt! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg