BARNA HAR IKKE GODT AV DET!

Reklame | Bubbleroom


KJOLEN FINNER DU HER 

Min eneste lille baby, min lille skatt har bursdag i morgen. De to siste årene har virkelig gått i rekordfart. Min skjønneste lille Lucas blir 2 år i morgen! På grunn av et bryllup som er like rundt hjørnet, så har toårsdagen blitt litt nedprioritert i tankene våre her hjemme, noe mammahjertet mitt selvfølgelig har dårlig samvittighet for. Jeg elsker bursdager og planleggen i forhold til feiringer, så jeg syns det har vært litt trist at vi har måtte prioritere annerledes, selv rundt en av våre barn sin bursdag.

Nå føler jeg at både dere og alle vi kjenner, vet bedre om meg enn å se forbi en bursdag. Så denne bursdagen, skal selvfølgelig feires like stort som alle andre, vi må bare drøye det til november. Det er på ingen måte glemt, bare utsatt litt. Vi skal jo uten tvil bake noe godt her hjemme i morgen, og lage stas på minstegutten vår i morgen, men ingen feiring helt enda. Når det er sagt så skal faktisk barnehagen feire ham i morgen. Og til den anledning så har jeg laget klar noen «godteposer» til alle barna. 

Små søte godteposer med bær i skal Lucas få ta med seg til de andre barna. Barna pleier alltid å ta med kake eller annen sukkerbombe hvert eneste år, men siden Lucas bare blir 2 år, så tenker jeg at det ikke akkurat er noe vits. Det finnes også allergier i barnehagen, og det var derfor en perfekt unnskyldning for meg å styre unna kakene denne gangen. Barna har jo ikke godt av det. Og det blir alltid mer enn nok kaker rundt feiringene likevel. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg