DETTE ER BRYLLUPSDATOEN VÅR!

Jeg har vært veldig uenig med meg selv om jeg skulle røpe dette, men jeg har kommet frem til at det tar bort mye stress om jeg får dele nyheten selv. På en dag som bryllupsdagen så er jeg ikke en offentlig person, uansett hvor offentlig jeg er til vanlig. Det er min dag, det er snakk om kjærlighet, familie og venner som står nærmest. Det er snakk om øyeblikk som man er heldig å få oppleve, det er snakk om minner fra en dag som aldri blir glemt. Det er snakk om en Anna og Jan som er ekte. 

Jeg håper så inderlig at folk (og presse) kan respektere dette på bryllupsdagen vår. Jeg kommer ikke til å svare presse på bryllupsdagen, og jeg kommer ikke til å ta «fanbilder» på bryllupsdagen. Så det er ikke vits å spørre. En gratulasjon om du ser meg er hyggelig, men alt annet kan vente til en normal dag. I skrivende stund er jeg fremdeles uenig med meg selv om det er noe lurt å dele dette, men jeg har kommet frem til at jeg stoler på at det finnes mennesker som vil meg godt. Hadde noen spurt meg i fjor på denne tiden, ville jeg nok sagt at alle er ute etter å gjøre meg og mine vondt. Men jeg tror ikke det lengre. Noen selvfølgelig, men langt fra alle. 

Bryllupsdagen vår er kun TO dager unna!! Vi skal gifte oss nå på lørdag! Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Nervene mine har satt seg, og jeg har en million ting som skal fikses og som jeg skal ha kontroll på før den store dagen. Jeg gleder meg så utrolig mye, samtidig som jeg vet at det blir en hel haug av følelser som jeg vet det blir vanskelig å holde styr på. Jeg håper det blir en drømmedag, uten for mye stress, tårer eller nerver. Jeg tror dette er sånn de aller fleste kjenner på så tett opp mot bryllupet! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg