HVORFOR BRYR VI OSS?

Reklame | Nutrilashes

Det har vært utrolig mye fokus på bryllup og mitt eget utseende de siste ukene. Jeg vet ikke hva det er med utseende og bryllup, men man ønsker alltid å være på sitt aller beste når drømme dagen er her. Jeg følte det i alle fall veldig sånn. Skal man opp eller ned i vekt er som regel bryllupet et mål, og alt annet som kan ordnes skal være perfekt til den store dagen. For min del så var det vipper, negler og brunfarge som måtte være ordnet og perfekt til den store dagen. Noe gjorde jeg de dagene før, men en liten ting startet jeg med i god tid, nemlig vippe serum

Jeg har prøvd vippe serumet til Nutrilashes en god stund nå, og er superfornøyd. Du kan bruke dette serumet både til vipper og bryn, og man kan se resultater etter kun 4-6 uker. Jeg har vippe extensions, men bruker likevel serumet. Det er nemlig viktig å ta vare på vippene uansett. Jeg bruker serumet om kvelden, etter å ha fjernet alt av sminke. På vippene skal det føres på som en eyeliner.Man skal ikke tørke av serumet hverken på bryn eller vippene. 

For meg har fine fyldige vipper blitt utrolig viktig når det kommer til egen selvtillit. Hvorfor bryr vi oss så mye om selvtillit? Jeg vet ikke hvorfor vi jenter alltid skal bry oss så mye om selvbilde, og utseende vårt. Men samfunnet er blitt sånn. Jeg har dessverre ikke forklaringen. Jeg kan kun snakke fra egne tanker og følelser. Og jeg trives rett og slett bare med å stelle ansiktet mitt på samme måte som jeg trives med å kle meg fint om jeg skal i et selskap. 

Jeg skal gjøre det litt enkelt: Nutrilashes er ikke ikke testet på dyr, heller ikke noen av ingrediensene. Produktet har en veldig fin pris, noe jeg mener ikke er overpriset. Det er et serum som funker. Produktet trekker raskt inn i huden ved røttene for å stimulere vekst. Du finner selvsagt enda mer info om produktet på deres egen hjemmeside HER.

Selv om bryllupet er over for min del, så venter det seg mange bursdager fremover, og ikke minst en lang juletid. Vippe serumet har derfor fått en fast plass i min toalett-veske. Spesielt til å være meg, for jeg har aldri trodd helt på produkter som dette, før jeg prøvde Nutrilashes. Akkurat nå kan du prøve Nutrilashes vippeserum til hele 50 % rabatt! Tilbudet finner du HER! Håper alle sammen har hatt en superfin helg. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg