EN UVENTET OPPMERKSOMHET

Reklame | Daniel Wellington

Er det lov å si at jeg allerede har startet å planlegge hele julen? Ikke nok med at juleplanene alt er satt, men alle julegave-innkjøpene er også bestemt til alle jeg skal gi gaver til i år. Jeg vet ikke hva det er med meg og planlegging av høytider, men det er noe jeg kjenner jeg virkelig elsker. Ikke bare høytider, men altså hver eneste dag det er mulig å feire setter jeg høyt på aktivitets-listen vår her hjemme. Vi har mye bursdager som skal feires, samtidig som jeg både ser på Halloween og farsdag/morsdag som store anledninger til temafeiringer det også. 

Jeg har et gavetips å komme med. Dette til alle anledninger! Denne gaven jeg nå snakker om kan passe til alt, enten det er bursdagsgave, julegave, morsdagsgave, eller rett og slett bare en hverdagsgave til en du er glad i. Gaven passer nemlig til kjæreste, venninne, mor, svigermor, bestemor, kollega eller til og med datter. Daniel Wellington har lenge vært kjent for sine fantastisk fine klokker. Men de har også fine armbånd, som passer til en hver anledning! Det nye armbåndet Classic Bracelet er uten tvil min favoritt!

Akkurat nå har jeg muligheten til å gi deg -15 % rabatt på denne nyheten! Sikre deg den perfekte gaven, allerede nå ved å bruke Rabattkoden: ANNARASMUSSEN. Daniel Wellington har også mye annet fint som passer til en hver smak, og noe din kjære vil like. Selv hvor mange høytider og bursdager som kommer, er det jo hverdagene det finnes mest av, og kanskje også de dagene man faktisk setter mest pris på en liten oppmerksomhet. Det føler jeg i alle fall veldig på selv. Det hender jeg har med en liten oppmerksomhet til en venninne eller min mor og det er de uventede oppmerksomhetene som gir de beste klemmene. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg