TOTALT BILDEFORBUD!

Denne helgen er Jan reist bort igjen med jobben, og jeg har derfor benyttet anledningen til å få besøk av mamma denne helgen også. Vi har funnet på mye gøy sammen med de to eldste her hjemme i dag, mens minsten ikke var hjemme. Det er allerede to uker siden bryllupet i dag, og jeg må bare få sagt at jeg venter fremdeles på bildene fra den store dagen. Det kunne ta noen uker, så vi får bare vente i spenning alle sammen. De som venter på noe godt venter jo ikke forgjeves. 

Vi hadde totalt mobilforbud/bildeforbud gjennom hele bryllupsdagen vår. Dette var et stort ønske fra min side, og noe alle gjestene respekterte. Jeg ville være den første til å dele bilder fra den store dagen vår, noe som kanskje burde være forståelig uansett om man er et kjent ansikt eller ikke. På samme måte som man gjerne ønsker å være først ut med å dele en baby-nyhet selv. Det er kjipt om noen tanter eller besteforeldre deler nyheten på facebook før en selv har fått gjort det. På samme måte følte jeg det i forhold til bryllupet. 

Men på grunn av akkurat dette, så har vi fremdeles ingen bilder fra den store dagen. Jeg fikk noen snik-bilder kort tid etter bryllupet av fotografen, men ikke mange. Jeg gleder meg til å få bildene, og jeg gleder meg til å vise dere alle sammen vår perfekte bryllupsdag. Jeg vet at det har blitt en del spørsmål om jeg kommer til å dele mer fra bryllupet, og svaret på dette er selvfølgelig ja! Jeg tenker at det vil komme en liten snik video i løpet av kvelden eller morgendagen! Ønsker alle en fin lørdag videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg