VINN EN IPHONE XS 256 GB!!

Reklame | Nettbonus.no

Jeg avslutter helgen med en fantastisk konkurranse! I samarbeid med Nettbonus.no har jeg har fått muligheten til å gi ut en helt ny iPhone til en av mine følgere! Premien er altså en helt ny iphone XS 256 GB i den fargen du ønsker! Premien har en verdi på ca.14.000 kr, og den kan bli din!  iPhone XS kommer i fargene gull, sølv og stellargrå, og du har mulighet til å velge mellom XS og XS Max. Selv har jeg akkurat kjøpt meg den flotte Max én i gull! Alt du må gjøre for å være med i trekningen er å registrere deg hos Nettbonus.no!

Nettbonus.no er et bonusprogram for netthandel. De gir deg Nettbonus hver gang du handler, i over 200 kjente nettbutikker. Det du har opptjent i Nettbonus overføres til din bankkonto. Det koster ingenting å bruke Nettbonus.no og det tar bare et par sekunder å registrere seg! Registrer deg på Nettbonus.no, klikk på nettbutikken du skal handle i, og få prosenter fra det du selv handler på nett! 

Hvor mange er det ikke som handler på nett om dagen? Selv så gjør jeg nesten ikke annet, og jeg syns derfor det er helt topp og faktisk kunne tjene noen kroner, når man uansett skal handle. Så snart man har tjent 200 kr, kan du føre dem til din bankkonto. Selv er jeg registrert, og tjener 7% på Nelly, 6% på Hotels.com, 4% på Bik Bok og 6% på NA-KD. Det finnes en hel haug av forskjellige butikker inne på Nettbonus, og jeg er helt sikker på at du finner din vanlige favorittbutikk der inne! 

Nå som juletiden nærmer seg kan jeg jo med det samme minne om hvor fantastisk det vil være å tjene litt ekstra penger igjen på all julegavehandelen. Du kan spare mye penger på dette i julen! Registrer deg på Nettbonus.no og vær med i trekningen av en helt ny iPhone XS! Vinneren trekkes neste mandag, og vil bli kontaktet direkte fra Nettbonus.no på mail! Sørg derfor for at du sjekker epostene fra Nettbonus.no i tiden fremover!

Om du allerede er registrert hos Nettbonus.no fra før, kan du gå inn på seneste posten hos Nettbonus sin instagram profil, og kommentere der for å fremdeles ha mulighet til å være med i konkurransen. Alle som deltar kan også gå inn der, og kommentere hvilken farge du ønsker, og om du ønsker å få en iPhone XS eller iPhone XS Max om du er så heldig å vinne! Masse lykke til! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg