BURSDAGSFEIRING TIL HELGEN!!

Nå har jeg akkurat rigget meg til med verdens beste is, og klar for å ta en pust i bakken. Selv om hverdagene er travle, og det er mye som skal gjøres, så er det likevel en god del dø-tid i mine hverdager. Så den beste måten å fylle dø-tiden min på er å styre rundt i huset. Nå er vi godt i gang med store forandringer nede i spisestuen vår nede. På de to og et halvt årene vi har bodd her i det «Grå huset», så har vi så og si ikke brukt dette store rommet. Det er en stue nummer to i 1.etasje på 30 kvm, som vi endelig skal ta i bruk.

Min grunn til at dette rommet ikke har blitt skikkelig brukt er fordi det har vært fliser på gulvene og ikke vært noe koselig sted og være. Nå er veggene ny malte i fine farger, nytt gulv er snart ferdig lagt, og møblene kommer neste uke!! Veldig gøy. Dette blir vår nye spisestue, og ikke minst et familie rom til større anledninger som jul, bursdager og kanskje konfirmasjoner når den tid kommer. Målet mitt var å få på plass gulv, maling og gulvlister før helgen, men vi får se hvor langt vi kommer.

Vi skal nemlig feire får lille 2 åring, som hadde bursdag rett før bryllupet. Det blir derfor en veldig bursdags-preget helg, både på bloggen og privat. Dere vet jo fra tidligere hvordan jeg steller i stand bursdagene her i hus. Jeg gleder meg veldig til helgens store feiring! Ellers er det mye annet som skjer i tiden fremover, som jeg gleder meg masse til. Men jeg må prøve å leve så mye i nuet som mulig, for barna vokser snart fra med. Om kun noen få uker er det enda et bursdagselskap her hjemme, til William som fyller 4år! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg