BRYLLUPET – TRADISJONER

Det er så rart å tenke på at det allerede er passert to måneder siden bryllupet vårt. Det er først når man ser tilbake man ser hvor fort ukene går. Jeg har blogget veldig lite om bryllupet egentlig, og jeg er langt fra ferdig med det. Nå har jeg lyst til å fortelle litt om de forskjellige bryllups-tradisjonene vi tok med i vårt bryllup. Det er mange ting man gjerne forbinder med et bryllup. Noe man ønsker å gjøre i sitt eget, og noe man kanskje syns er mindre viktig. For oss handlet det om å gjøre dagen perfekt for oss, og de som var til stede for å feire dagen sammen med oss. 

Vi hadde noen ting vi var begge veldig enig om skulle skje i løpet av bryllupsfesten, og andre ting som enten kom opp underveis eller var mer spontane enn andre. På bildene kan dere se Jan under kjolen min, som tar av strømpebåndet mitt med tennene. Dette var kanskje ett av de mindre viktige tingene som skjedde i bryllupet, men en tradisjon mange gjør. Det var utrolig morsomt, og ikke minst et minne fra dagen som står perfekt ved siden av resten av samlingen. 

En annen ting som var viktig for oss begge var bryllupsdansen. Denne var øvd inn på forhånd, og ble et magisk øyeblikk som vi sent vil glemme. Jeg var så nervøs, men syns det var utrolig gøy. Dansen hadde vi laget selv, og i og med at hverken Jan eller meg egentlig kan danse, så håper og tror jeg at forventningene ikke var høye. Det var i alle fall utrolig gøy, og ikke minst utrolig gøy å øve til hjemme i stuen i alle ukene før bryllupet! Gleder meg til å vise dere video av dette!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg