NY SAMBOER I HUSET!

Reklame | Nettbonus.no

Da var det mandag enda en gang, og jeg merker at det er fryktelig lenge siden jeg bare har hatt en hverdagsoppdatering på bloggen. Vi har jo en ganske annen hverdag enn hva vi hadde for et halvt år siden, der det er store forandringer, og kanskje spesielt for oss voksne. Vi har vært vant med å være rundt hverandre stort sett 7 dager i uken, fra morgen til kveld. Mens vi nå bare sees på ettermiddagen og kvelden.

Processed with VSCO with kp2 preset

Det er vell ingen hemmelighet at jeg har syntes det har vært vanskeligst å tilpasse seg det å være alene, men jeg blir stadig flinkere. Lenge kunne jeg fylle dagene med forberedelsene til bryllupet, og akkurat nå holder jeg faktisk på å hjelpe min kjære søster med å flytte. Det er heller ikke hvilken som helst plass hun flytter inn, hun flytter inn i huset vårt! Eller rettere sagt leiligheten vår i 1 etasje.  Jeg kjenner det skal bli godt å i det minste ha noen andre i huset vårt noen av de dagene der både Jan og barn er av sted, og jeg både håper og tror at det kan knytte oss enda tettere sammen. 

Processed with VSCO with kp2 preset

Jeg skulle også inn for å publisere vinneren av iPhone-konkurransen jeg hadde i samarbeid med Nettbonus for en kort tid tilbake. Jeg har allerede annonsert vinneren på Instagram, og alle deltakerene har fått en mail der den heldige vinneren fikk vise frem premien sin. Gratulerer så mye @christinegraff! Etter hver konkurranse fremover skal jeg være ekstra tydelig med vinnerne, før vi går i gang med andre konkurranser. Håper alle har hatt en fin start på uken! 

0 kommentarer

Siste innlegg