DIN MENING TELLER!

Reklame | Meningstorget

Er det en ting vi forbrukere er avhengig av fremover, så er det å si meningen vår. Mange har ytret meninger i forhold til pels, økologiske produkter, gjenbruk, plastikk i verdenshavene osv. Det er meninger og tanker som trenger å deles, uavhengig av hvor man står i de forskjellige spørsmålene. Å si meningen sin er helt essensielt for fremtiden, og ikke minst er det viktig for bedriftene rundt om på denne planeten. Meningstorget har jeg snakket om mange ganger, og de er en av aktørene som gir deg mulighet til å si din mening i viktige spørsmål. I tillegg til det, belønner de alle som deltar i spørreundersøkelsene deres.

Meningstorget.no er en portal der du kan gjennomføre enkle spørreundersøkelser for store og små bedrifter. Du kan tjene både penger, gavekort og andre belønninger i tillegg til at du får muligheten til å påvirke en rekke store brands, butikker, og nettbutikker. Du logger deg inn når det måtte passe deg, og svarer på enkle spørreundersøkelser, samtidig som du blir belønnet for det. Du kan med andre ord tjene litt penger fra sofaen, på trikken, eller når enn det måtte passe deg. Og selvfølgelig er det helt gratis å bli med. Prøv allerede i dag ved å klikke HER! 

I tillegg til penger kan du få belønninger i form av gavekort fra blant annet store merkevarer som Dressmann, Peppes Pizza, Zalando, CDON og mange flere. Og på toppen av det hele trekkes det ut fire vinnere hvert år som mottar en premie på 35.000 NOK. Denne lille ekstrajobben passer for alle over 18 år, og jeg anbefaler alle mine lesere å teste det ut! Hvem vil vell ikke tjene litt penger mens man ligger henslengt på sofaen? Prøv du også ved å klikke HER!

Meningstorget.no passer for de som liker å si meningene sine, for de som elsker gavekort, rabatter eller litt ekstra lommepenger. Men du må være over 18 år for å delta i undersøkelsene.  Registrer deg nå!

0 kommentarer

Siste innlegg