JULEGAVETIPS 2018

Reklame | Loco, Luxushair, Picture it, Coolstuff, MyMuse & Norli

Nå begynner det å nærme seg desember, og jeg er allerede godt i gang med julegavehandelen. Jeg elsker å være ute i god tid, og tenkte derfor jeg også kunne tipse dere om gode tips til julegaver, enten du handler gave til en venninne, kjæreste, svigermor, eller bestefar! Under ser dere noen butikker som har hjulpet meg å finne den perfekte julegaven gjennom de siste årene, samtidig som det også er noen nye som jeg har handlet julegaver hos for første gang i år.  Her er mine tips til julegaver 2018! 

Loco: Loco er en kostmetikk netbutikk, som også har flere fysiske butikker rundt i Norge. Her finner du julegaven til mamma, en tante, venninne, onkel, bror eller kjæresten. Kanskje til og med en liten gave til seg selv? Loco tilbyr kjente merkevarer som The Balm, Redken, Dermalogica, Maybelline og mange mange flere, til kjempe lave priser. De er faktisk helt opp til 60% rimeligerer enn konkurrentene sine! De har mange gavesett, men du kan selvsagt også finne produkter og lage den perfekte gaven til den du er glad i! Mine favoritter finner du HER!  Rabattkoden RASMUSSEN20 gir 20% på alt i nettbutikken, utenom det som allerede er rabatt på!

Luxushair: Hos Luxuxhair har jeg en unik rabattkode som gir deg -15% på absolutt alt i hele butikken i hele november! Bruk rabattkoden: LH15. I tillegg har de salg på en rekke produkter som Clip On extensions (60cm, 240 gram) til bare 1999,- De har Tapehair extensions (30 biter, 50 cm) til kun 1299,- Du kan også få nyheten 35 cm, som er perfekt om du kun ønsker volum! De har hele 40 farger å velge mellom! Det er rask levering og det er alltid fri frakt over 499,- 

Picture it: Hos Picture it finner du gaver til hele familien! Jeg har mange poster fra dem i huset, og skal gi bort flere gaver her. Jeg elsker familie og dialekt postene deres, og kanskje spesielt fordi jeg er fra Stavanger, og Jan fra sørlandet. Og at vi faktisk har forskjellige uttrykk, og sleng. Å få en personlig gave er alltid hyggelig, og jeg syns at tekstene på postene passer perfekt til alle de det gjelder. Enten det er «mormor», «datter», «oldemor», «lillebror», «pappa» eller «hverdagslykke» Her finner du en gave veldig mange setter pris på! 

Coolstuff: Her er Coolstuffs julegaver, oppdag tingene du ikke engang visste du ønsket deg! Mange «bra å ha» gaver, samtidig som det er mange morsomme gaver her. Jeg er helt sikker på at jeg får en julegave her i fra i år! Har du en mamma, eller kjæreste som alltid leter etter nøkkelknippet, eller andre ting man fort glemmer hvor det er lagt, så finner du den perfekte gaven  HER! Har du noen du er glad i som ofte er ute i kaldt vær, kanskje jobber i barnehage, eller i byggebransjen, da er DISSE helt perfekt! 

MyMuse: Dette er en nettbutikk som selger det perfekte undertøyet. Kjempefin gave til kjæresten, eller en god venninne. Hos MyMuse finner du eksklusivt undertøy med høy kvalitet. Syns du det kan være vanskelig å finne riktig størrelser. Selv har jeg slitt en del med å finne store nok BH. MyMuse har et stort fokus på størrelser, og har derfor et bredt utvalg, som gjør det mulig å handle både for de med små og store former. Alle kvinner fortjener å føle seg bra i undertøyet, og ikke minst føle at det passer! På bilde over ser dere settet som er min favorit.

Norli: Hos Norli finner man alltid noe gøy, enten det er til store eller små. Gjerne en bok kan falle godt i smak. Vi er blitt så glad i brettspill, og samler ofte vennegjengen på besøk for en spillkveld. Forskjellige spill står derfor på vår ønskeliste i år, og det er også noe vi skal gi bort i julegave i år. Norli har sine kjente butikker landet over, men de har også en splitter ny nettbutikk! Og har fri frakt helt frem til jul! 

0 kommentarer

Siste innlegg