FOR EN OVERRASKELSE!!

Reklame | Bubbleroom

Jeg syns det er helt skummelt hvor stor Michelle plutselig er blitt. I går kveld hadde vi Michelle med oss på «nattshopping» på senteret. Det er ikke ofte jeg nevner barna i blogginnlegg lengre, og det finnes det flere grunner til. Og uansett hvor mye enkelte hater eksponering av barn, blir det også for lite personlig når jeg ikke nevner de. Det vil alltid være meninger om hva jeg deler og ikke, og derfor er det viktig for meg å dele når jeg selv ønsker og mener det er naturlig. Nå hadde vi en utrolig fin kveld med Michelle her i går, siden det var Black Friday så var det åpent til midnatt, men vi var der vel kun til 21.00. Jeg var faktisk ikke forberedt på at det ville være så mange mennesker ute å handle, men vi koste oss i alle fall! 

I dag våknet jeg opp til Michelle som benyttet anledningen som «enebarn» og krøp opp i sengen vår. Utrolig koselig å kun ha et barn om gangen i fokus. Det er noe jeg alltid har vært veldig for. Kanskje spesielt etter jeg gikk fra å ha to barn til tre. Det skjer noe med tiden da. Derfor er det så godt å ikke «glemme» å sette av noen dager til hvert og enkelt av de. De er alle tre så forskjellige, både på interesser, men også ikke minst personligheter. De trenger helt forskjellige ting, og ikke minst følelsen av full oppmerksomhet. 

Jeg hater at jeg ikke tør å skrive om hvordan livet egentlig er, kun fordi det finnes noen som har en mening om alt jeg skriver og legger ut. Jeg er mamma, og det viktigste i mitt liv, og ikke minst det jeg alltid prater om til kjente og familie er hvordan barna mine har det, hvordan de vokser til, noe de sa eller gjorde. Jeg er så inderlig stolt over mine tre små, og elsker dem mer enn noe annet. Det tror jeg ikke noen er i tvil om. Men jeg tror kanskje bare at det fort kan bli glemt at jeg har tre barn, og hvor mye av mitt liv som kun handler om det. 

Michelle hadde rigget seg godt foran tv i dag, med teppe og faktisk hadde hun laget kakao til seg selv. Jeg lå litt ekstra i senga, og tenkte på hvor utrolig stor hun er blitt. Det føles godt og jeg kjenner jeg er så stolt over hvordan hun vokser til og ikke minst er blitt som person. Det er noe annet det sekundet barna begynner på skolen. Jeg husker selv så utrolig mye fra barneskolen. Kanskje fordi jeg er så ung selv enda, eller rett og slett bare siden jeg har en god hukommelse. Uansett, det er så viktig for meg at Michelle, og guttene når den tid kommer, skal se tilbake på tiden og tenke at de har opplevd mye, skapt minner og tradisjoner. Hatt passelig strenge regler, og laget gode venner for livet.

Nå som Black Friday er forbi, så er også den største perioden med reklame også ferdig for i år. Jeg vet at mange har lagt merke til mye reklame på mine kanaler gjennom november. Dette er mitt levebrød, og den beste måneden i året. Jeg er veldig takknemlig, samtidig som jeg har full forståelse for at det ikke er reklamen dere følger meg for. Men for at jeg skal kunne fortsette med dette, så er jeg avhengig av å ta i mot innlegg fra annonsørene mine. Håper dere har forståelse for det. Jeg har derfor lyst å nevne en siste ting om Black Friday. I går skrev jeg at tilbudet hos bubbleroom kun var i går, men så våknet jeg opp i dag og ser at tilbudet plutselig varer ut hele helgen. Det var viktig for meg å rette opp i dette, da jeg ikke ønsker å «lure noen». God handel, og ikke minst god helg videre! 

 1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER  7.HER  8.HER
 


JAKKE 1: HER  JAKKE 2: HER  JAKKE 3: HER  JAKKE 4: HER  JAKKE 5: HER 
 


KJOLE 1: HER  KJOLE 2: HER  KJOLE 3: HER  KJOLE 4: HER  KJOLE 5: HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg