DETTE SKJEDDE PÅ UTDRIKKNINGSLAGET MITT!

Reklame | Sportamore

I helgen så har vi virkelig satt fokuset litt ekstra mot Jan og meg. Vi har samlet våre kompiser og venninner for å feire. Utdrikkningslag er noe jeg aldri har sett for meg å ha i utgangspunktet, fordi jeg har synes at ting kun har vært teit og flaut. Jeg har likevel en fantastisk venninne som er min forlover, som kjenner meg på inn og utpust. Og laget dagen til å bli perfekt for meg, og ikke minst noe som jeg kan se tilbake på å tenke på som en fantastisk dag. Det ble den uten tvil! 

Dagen startet med at vi leverte barna der de skulle være. De hadde nemlig gøye planer selv for denne helgen. Når de var gått, så var mamma like rundt hjørnet, for hun skulle selvfølgelig være med på denne dagen. Vi kjørte inn til byen, hvor vi møtte resten av jentegjengen. Vi var klar for å bli låst inn i et rom, i håp om å klare og komme oss ut på egen hånd. Dette er noen ingen av oss hadde gjort før. Det var kjempegøy, og jeg syns det var en kjempemorsom start på dagen. Turen gikk videre til min favorittplass i byen for en lunch med jentene. 

Etter lunchen måtte vi på med turtøy, og ull. Vi hadde på oss Kari Traa ull fra topp til tå en hel gjeng. Som det forresten er 30% rabatt på akkurat nå HER! Vi skulle nemlig møte guttene i klatreparken. Sammen var vi mange timer oppe i løypene, og storkoste oss. Jeg har skikkelig gangsperr i hele kroppen, så vi var virkelig mye i aktivitet. Også her hadde min forlover overrasket meg med at jeg skulle ta det største zip-line´en. Det var så gøy, og satte virkelig nervene i meg, samtidig som jeg elsker sånne ting. For Jan og meg, så var det veldig gøy å ha en felles ting som skjedde med guttene og jentene på dagtid også.

Vi hadde på forhånd satt oss en klokkeslett som vi måtte dra fra parken. Da gikk alle hjem til seg selv for å gjøre seg klar for kvelden. Her hjemme var det mamma og meg, før min forlover også kom. Fra ca. klokken 18.00, så var det full jentekveld hjemme hos oss. Vi spiste god mat, og hadde mange gøye leker og ting som min kjære forlover hadde stelt i stand. Først så hadde vi en «mitt beste minne» type lek, som gikk ut på at alle jentene hadde tenkt på sitt beste minne med meg. Dette fortalte de under middagen, noe som var utrolig koselig for meg, også ga de andre et bedre bilde av hvem de forskjellige var i forhold til meg.

Andre leker vi hadde var, quiz som forloveren min hadde laget med spørsmål om meg. Dette var litt morsomt, for jeg var med i spillet, men var fasiten. Så hva enn jeg svarte, var det riktige svare for de andre. Det var veldig kult, og ble bra. Hanne hadde også laget en «jan» som sto i et hjørne hele kvelden. Der hadde vi en lek med bind for øynene, hvor vi skulle sette penisen på riktig plass på jan. Utrolig morsomt! 

Vi hadde også en truse-lek der jeg hadde fått en eske med forskjellige truser, og skulle gjette hvem av jentene som hadde gitt meg de forskjellige trusene. Tro det eller ei, men jeg klarte faktisk alle, utenom én. Noe jeg selv ble meget imponert over. Andre leker vi også hadde var «Who´s most likely to» og Jenga som var spesial laget til utdrikningslaget.

Ut over kvelden var planen at vi skulle ned til guttene. Men siden vi hadde det så utrolig gøy med alle lekene, så drøyde vi det en time mer enn planen, noe som jeg er glad for. Det var gøy å komme ned til guttene, men da var jo selve festen i gang. Guttene var nemlig nede hos Jan sine foreldre, så derfor fortsatte vi festen der. Veldig gøy å møte guttene. Litt forskjellig nivå på hvor mye guttene og jentene hadde fått i seg av alkohol, men det løste seg veldig fint likevel, og vi danset og koste oss til langt på natt! 

UTDRIKKNINGSLAGET MITT I BILDER!

Reklame | Bubbleroom

Først og fremst må jeg begynne med å si tusen takk for en magisk dag, til alle som var med å dele denne med oss. Jeg er så imponert og glad for hvor bra denne dagen ble. Jeg har visst om en god del på forhånd, men min kjære forlover, klarte likevel å overraske meg gjennom hele dagen. Jeg er så imponert over hva hun har stelt i stand, og jeg kan ikke få sagt det nok. Jeg føler på mange måter at dagen i går bare beviste hvor godt du kjenner meg og mine behov og ikke minst ønsker. Dagen ble helt fantastisk, og kvelden ble også like fin. Jeg skal fortelle dere mer om hele programmet gjennom hele dagen vår senere. Nå tenkte jeg først å komme med noen bilder fra kvelden. Det ble mange skift på meg gjennom hele dagen og kvelden. Siste kjolen finner du HER! 

Denne kjolen ble det siste skiftet for dagen. Kjolen valgte jeg fordi den er så komfortabel men rålekker. Kjolen finner du HER.

I DAG ER DET UTRIKKNINGSLAG!!

Nå er jeg så klar for utdrikkningslag som er i dag! Det blir et tidlig innlegg her i dag, for jeg skal ut dørene om ikke lenge. Det ble ingen tid til blogging i går, da det var alt for mye å gjøre. Jeg sa på snapchat at jeg skulle dele bilder av hvordan jeg hadde pyntet i stand til dagens fest, så det tenkte jeg var lurt å komme med nå. Jeg skal fortelle dere alt om dagens program senere, men i mellomtiden kan dere holde dere oppdatert på snapchat eller instagram story gjennom hele utdrikkningslaget! Ønsker alle en supergod lørdag! 

HELGENS STORE PLANER!

Reklame | Bubbleroom

Denne helgen er satt av til noe stort, som vi kommer til å se tilbake på lenge. Denne helgen vil bli husket, for det er nemlig ikke en vanlig helg som kommer oss i møte. Denne helgen har vi satt av til utdrikkningslag for både Jan og meg. Vi har satt av lørdagen for å være sammen med venner og nære på en dag som er laget kun for oss. Min og jan sin forlover har laget i stand en dag som vi sent vil glemme. Det blir utrolig gøy, det er jeg helt sikker på. Vi starter tidlig på lørdagen og har opplegg til langt på natt.

Før helgen starter, har jeg mye som skal gjøres. I dag har jeg fått handlet en hel del, og jeg har faktisk vært å hentet ringene våre. De er ferdig gravert. Jeg er veldig aktiv på instagram story og snapchat om dagen, så bilder av ringene og mye annet finner du der! Jeg fikk også kjøpt meg mye ny fin sminke i dag. Jeg er nemlig så kontroll-avhengig om man kan si det sånn, at jeg vil både sminke meg selv og lage meg selv på håret på bryllupsdagen. Ingen vet bedre enn meg selv, hvordan jeg føler meg finest sminket.

Og når det er sagt, så var det “hverdags Anna”, Jan faktisk falt for i første omgang. Så da tenker jeg rett og slett og ikke se ut som noen andre enn meg selv  på bryllupsdagen min heller. Det er derfor ingen hemmelighet at jeg skal ha håret mitt hengene rett ned som jeg pleier. Man kan kanskje kalle det kjedelig, eller lite kreativt, men jeg tenker det er så fint å faktisk være komfortabel nok til å gifte seg akkurat som man pleier å se ut til vanlig! Det er jo nettopp den personen vi er elsket for å være. 

Kjolen min finner du HER og skoene finner du HER! (annonselenker)

NÅ HAR VI HENTET BRUDEKJOLENE MINE

Reklame | Bubbleroom & Brudekjolen

I går var vi i Oslo for å hente alt tøyet vårt til bryllupet! Vi hentet begge brudekjolene mine, smokingen til Jan, og sist men ikke minst guttene sine smokinger hos Brudekjolen.no i Oslo. Herrefred, som jeg gleder meg til å se mine to små prinser kledd helt lik på sin pappa på denne dagen. Jeg har jo kledd guttene opp i forskjellige dresser og fintøy i andre anledninger tidligere, men ingenting vil være som dette. Jeg gleder meg så mye til bryllupet, og alt av følelser og spenning den dagen vil vekke i meg. Nå som bryllupsantrekk og sko er kommet i hus for alle fem, så må jeg si at jeg virkelig føler meg klar for at den store dagen skal komme! Gårsdagens kjole finner du HER og sko HER! Du finner mye annet fint på Mid Season sale på opp til hele 70% rabatt akkurat nå HER!

SISTE INNSPURT MOT BRYLLUPET!

Reklame | Bubbleroom

Endelig er Jan kommet hjem igjen fra jobbreisen sin, og vi har tatt fatt i den siste innspurten mot bryllupet. Planleggingen er på høygir, og stresset har begynt. De neste ukene har jeg satt opp lister med ting som skal gjøres for hver eneste dag frem til bryllupet. I dag hadde jeg mye som skulle bli gjort, men jeg drøyde det og drøyde det så lenge jeg kunne. Å hente inn krefter igjen etter en hektisk helg er ikke alltid like lett. Men jeg klarte å få gjennomført alt likevel. Btw superfornøyd med lørdagens outfit. Kjolen finner du HER og skoene finner du HER! Ønsker alle sammen en superfin start på uken! 

JA, DET GIR MEG SELVTILLIT!

Reklame | Premium White

Det eneste som står i hodet mitt om dagen er uten tvil bryllupet. Bryllupet er i oktober, og det betyr jo at det virkelig begynner å nærme seg. Alt jeg går rundt og tenker på er ting som er bryllupsrelatert. Nå har jeg begynt å tenke mye på mitt utseende den store dagen. Jeg har intensivt brukt Premium White de siste ukene, for å få det perfekte hvite smilet i mitt bryllup! Jeg vet også at flere av gjestene har startet med tannbleking for fine tenner på dagen vår.

Det er jo ingen hemmelighet at man ønsker å se tilbake på seg selv på bryllupsdagen som «på sitt fineste» Det er i alle fall sånn jeg tenker. Og for meg har tennene og et godt og stort smil så utrolig mye å si på hele utstrålingen på alle. Og selvtillit på en dag som bryllupsdagen er så utrolig viktig. Det er merkelig hvordan en tannbleking kan være med på å styrke selvtilliten, men for meg har faktisk det blitt tilfelle. Jeg er så fornøyd med mitt fine hvite smil. 

Akkurat nå kan du kjøpe Premium White sin tannbleking på hele 60% rabatt! Du betaler nemlig kun 449,- for to måneders forbruk. Da får du med Tannbleknings Gel, 2 formbare tannskinner med oppbevaringsboks, aktivatorspray, og LED-lys for maksimal effekt. Du kan bestille Premium White sitt fantastiske tannbleking sett HER! 

MICHELLE SIN BRUDEPIKEKJOLE!!

Nå er Michelle sin kjole sydd inn, og passer henne perfekt. Jeg må si at jeg falt for kjolen til Michelle det sekundet jeg så den, men selvsagt også ikke minst så elsket jeg den bare mer når jeg så min nydelige lille prinsesse i kjolen for første gang. Hun er så nydelig, og stoltheten min oser over. Det var ingen tvil om at hun også likte kjolen sin. Og det er vel tydelig at hun syns det var veldig stas og gøy at hun også skulle få en «brudekjole». Kjolen er helt perfekt syns vi alle sammen som har sett henne i den, og jeg gleder meg til å se henne i den på bryllupsdagen også! Dette er kjolen hun skal ha i kirken. Hun skal nemlig også ha to kjolen, og det vil da si at hun skal bytte til kjole nummer to, etter kirken. Det er virkelig en prinsessekjole dette! 

MIN STØRSTE STYRKE

Nå er det helg igjen, noe som betyr at det er en helg mindre igjen til bryllup! Nå kjenner jeg virkelig at det begynner å nærme seg dramatisk! I går kveld hadde jeg både mamma og svigermor her på besøk. Vi hadde en kjempekoselig kveld med kun fokus på bryllup, og ting som skulle lages klart til den store dagen. Jeg følte virkelig på de følelsene jeg har sett for meg før hele denne prosessen startet. Det er virkelig alt jeg kunne sett for meg. 

I dag tidlig var jeg og hentet to store pakker på posten, det var vasene til bryllupet! Jeg skal ha noen store blomsteroppsatser på hvert av bordene. Jeg bestilte disse vasene for en god stund tilbake, og var kjemperedd for at de ikke ville nå frem i tide til den store dagen. Men nå er de her, og de var minst like fine i virkeligheten som de var på bildene. Fargen stemte, og det gjorde størrelsen også. Det er vanskelig å vite av og til, men nå som de er kommet kan jeg virkelig senke skuldrene mine. 

Det var omtrent det eneste jeg har vært redd for som ikke skulle nå frem i tide. Alt annet har jeg bestilt i god tid, eller husket og hake av på hurtig levering. I går fikk jeg også hjelp av mødrene våre og fikk delegert ut litt oppgaver for bryllupsdagen og dagen før og etter. Det er mye som skal ordnes, og det er ikke alt jeg selv får tid til å gjøre. Så det var deilig å få planlagt litt. Jeg elsker jo å ha kontroll, og planlegging er virkelig min største styrke. 

BRYLLUPET NÆRMER SEG, OG JAN HAR REIST!

Bryllupet begynner å nærme seg veldig, og plutselig i går så reiste Jan fra oss. Jeg har ikke vært alene med barna på det jeg kan huske, men syns egentlig det ville bli koselig å ha tid med barna. Etter Jan startet å jobbe igjen i august, så er det ingen tvil om at jeg har vært mer alene med barna til hverdags. Likevel så er det ikke så gøy å sitte alene hele kvelden, og ikke minst hele dagene, så nå har vi slått to fluer i en smekk. 

JAN er nemlig på sin første jobbreise med den nye jobben. Mens Jan er borte denne uken, har vi besøk av mamma her på Sørlandet. Veldig koselig. Jan er tilbake send lørdagskveld, og da er det en uke mindre igjen til bryllup! Veldig rart hvor fort tiden går mot bryllupet nå, og jeg kjenner det er koselig å dele tanker og idéer til bryllupet med mamma. Det er noe med denne planleggingen. Det kjennes veldig at den store dagen nærmer seg, samtidig som jeg føler at planleggingen også er en stor del av hva vi kommer til å se tilbake på og huske med hele bryllupet.

Nå prøver jeg å få full oversikt over hva som må ordnes, og ikke minst hva som jeg har kontroll på av alt pynt, blomster, kjole, kaker, og ikke minst alle sine oppgaver på den store dagen. Jeg mangler veldig lite, men samtidig så føler jeg at det må være for godt til å være sant. Jeg er ikke stresset i det hele tatt, og det er veldig utypisk meg egentlig. Jeg koser meg så mye med denne planleggingen, og jeg håper at jeg ikke har glemt å tenke på noe, når den store dagen kommer.