BILDER FRA EN NYDELIG BURSDAGSFEIRING!

Plutselig når vi våknet opp i dag, var det hvitt ute. Og snødd har det gjort i hele dag. Jeg elsker egentlig snøen, men akkurat i dag følte jeg det passet dårlig. Vi har en bratt bakke opp til huset vårt, og bilen min har enda sommerdekk.. Så det ble en dårlig kombinasjon. Jeg har derfor holdt meg inne i hele dag, og Jan tok seg av henting og levering av barna. Etter at han startet på den nye jobben i august, så har det stort sett vært min oppgave å kjøre og bringe. Så jeg må få byttet dekkene, sånn at jeg kan være til nytte igjen! Tenkte å starte uken med å vise dere noen herlige bilder fra helgens bursdagsfeiring! Håper alle har hatt en super start på uken!

KAKEBORDET: LUCAS 2 ÅR!

Reklame | Kjoekkenmagi.no

I helgen har vi hatt bursdagsfeiring for minstemann i hus, og hatt det super hyggelig med familie og hverandre. Tema for denne bursdagen var ingenting annet enn den fantastiske fargen mintgrønn, jeg har hatt så lyst på et mintgrønn selskap over lenge tid, og endelig kunne vi bruke det! Jeg er kjempe fornøyd nok en gang med kakebordet. Kakene smaker like godt som de ser ut, og vi har koset oss med restene her hjemme i dag! Kakebordet er nok en gang laget av Elin, akkurat etter mine ønsker og tanker! 

STOR FEIRING FOR EN LITEN GUTT!

I dag har vi feiret verdens beste toåring med dagen. Det er jo nesten fire uker siden bursdagen hans, men siden det kom mitt opp i alt annet med bryllupet, valgte vi å vente med å feire dagen. Vi måtte jo merkere dagen til Lucas på en ordentlig måte, som vi alltid feirer bursdager her i huset. Bursdagen ble kjempe vellykket, og vi legger oss mette og gode i dag, for å si det sånn. Vi hadde masse familie her i dag som feiret dagen sammen med oss, med god mat og mye kaker! Gleder meg til å vise dere flere bilder i morgen! Som dere kanskje ser i bakgrunnen ble dagens tema i bursdagen mintgrønn! Super skjønn farge til en liten prins! 

BURSDAGSFEIRING TIL HELGEN!!

Nå har jeg akkurat rigget meg til med verdens beste is, og klar for å ta en pust i bakken. Selv om hverdagene er travle, og det er mye som skal gjøres, så er det likevel en god del dø-tid i mine hverdager. Så den beste måten å fylle dø-tiden min på er å styre rundt i huset. Nå er vi godt i gang med store forandringer nede i spisestuen vår nede. På de to og et halvt årene vi har bodd her i det «Grå huset», så har vi så og si ikke brukt dette store rommet. Det er en stue nummer to i 1.etasje på 30 kvm, som vi endelig skal ta i bruk.

Min grunn til at dette rommet ikke har blitt skikkelig brukt er fordi det har vært fliser på gulvene og ikke vært noe koselig sted og være. Nå er veggene ny malte i fine farger, nytt gulv er snart ferdig lagt, og møblene kommer neste uke!! Veldig gøy. Dette blir vår nye spisestue, og ikke minst et familie rom til større anledninger som jul, bursdager og kanskje konfirmasjoner når den tid kommer. Målet mitt var å få på plass gulv, maling og gulvlister før helgen, men vi får se hvor langt vi kommer.

Vi skal nemlig feire får lille 2 åring, som hadde bursdag rett før bryllupet. Det blir derfor en veldig bursdags-preget helg, både på bloggen og privat. Dere vet jo fra tidligere hvordan jeg steller i stand bursdagene her i hus. Jeg gleder meg veldig til helgens store feiring! Ellers er det mye annet som skjer i tiden fremover, som jeg gleder meg masse til. Men jeg må prøve å leve så mye i nuet som mulig, for barna vokser snart fra med. Om kun noen få uker er det enda et bursdagselskap her hjemme, til William som fyller 4år! 

VINN EN IPHONE XS 256 GB!!

Reklame | Nettbonus.no

Jeg avslutter helgen med en fantastisk konkurranse! I samarbeid med Nettbonus.no har jeg har fått muligheten til å gi ut en helt ny iPhone til en av mine følgere! Premien er altså en helt ny iphone XS 256 GB i den fargen du ønsker! Premien har en verdi på ca.14.000 kr, og den kan bli din!  iPhone XS kommer i fargene gull, sølv og stellargrå, og du har mulighet til å velge mellom XS og XS Max. Selv har jeg akkurat kjøpt meg den flotte Max én i gull! Alt du må gjøre for å være med i trekningen er å registrere deg hos Nettbonus.no!

Nettbonus.no er et bonusprogram for netthandel. De gir deg Nettbonus hver gang du handler, i over 200 kjente nettbutikker. Det du har opptjent i Nettbonus overføres til din bankkonto. Det koster ingenting å bruke Nettbonus.no og det tar bare et par sekunder å registrere seg! Registrer deg på Nettbonus.no, klikk på nettbutikken du skal handle i, og få prosenter fra det du selv handler på nett! 

Hvor mange er det ikke som handler på nett om dagen? Selv så gjør jeg nesten ikke annet, og jeg syns derfor det er helt topp og faktisk kunne tjene noen kroner, når man uansett skal handle. Så snart man har tjent 200 kr, kan du føre dem til din bankkonto. Selv er jeg registrert, og tjener 7% på Nelly, 6% på Hotels.com, 4% på Bik Bok og 6% på NA-KD. Det finnes en hel haug av forskjellige butikker inne på Nettbonus, og jeg er helt sikker på at du finner din vanlige favorittbutikk der inne! 

Nå som juletiden nærmer seg kan jeg jo med det samme minne om hvor fantastisk det vil være å tjene litt ekstra penger igjen på all julegavehandelen. Du kan spare mye penger på dette i julen! Registrer deg på Nettbonus.no og vær med i trekningen av en helt ny iPhone XS! Vinneren trekkes neste mandag, og vil bli kontaktet direkte fra Nettbonus.no på mail! Sørg derfor for at du sjekker epostene fra Nettbonus.no i tiden fremover!

Om du allerede er registrert hos Nettbonus.no fra før, kan du gå inn på seneste posten hos Nettbonus sin instagram profil, og kommentere der for å fremdeles ha mulighet til å være med i konkurransen. Alle som deltar kan også gå inn der, og kommentere hvilken farge du ønsker, og om du ønsker å få en iPhone XS eller iPhone XS Max om du er så heldig å vinne! Masse lykke til! 

TOTALT BILDEFORBUD!

Denne helgen er Jan reist bort igjen med jobben, og jeg har derfor benyttet anledningen til å få besøk av mamma denne helgen også. Vi har funnet på mye gøy sammen med de to eldste her hjemme i dag, mens minsten ikke var hjemme. Det er allerede to uker siden bryllupet i dag, og jeg må bare få sagt at jeg venter fremdeles på bildene fra den store dagen. Det kunne ta noen uker, så vi får bare vente i spenning alle sammen. De som venter på noe godt venter jo ikke forgjeves. 

Vi hadde totalt mobilforbud/bildeforbud gjennom hele bryllupsdagen vår. Dette var et stort ønske fra min side, og noe alle gjestene respekterte. Jeg ville være den første til å dele bilder fra den store dagen vår, noe som kanskje burde være forståelig uansett om man er et kjent ansikt eller ikke. På samme måte som man gjerne ønsker å være først ut med å dele en baby-nyhet selv. Det er kjipt om noen tanter eller besteforeldre deler nyheten på facebook før en selv har fått gjort det. På samme måte følte jeg det i forhold til bryllupet. 

Men på grunn av akkurat dette, så har vi fremdeles ingen bilder fra den store dagen. Jeg fikk noen snik-bilder kort tid etter bryllupet av fotografen, men ikke mange. Jeg gleder meg til å få bildene, og jeg gleder meg til å vise dere alle sammen vår perfekte bryllupsdag. Jeg vet at det har blitt en del spørsmål om jeg kommer til å dele mer fra bryllupet, og svaret på dette er selvfølgelig ja! Jeg tenker at det vil komme en liten snik video i løpet av kvelden eller morgendagen! Ønsker alle en fin lørdag videre!

EN UVENTET OPPMERKSOMHET

Reklame | Daniel Wellington

Er det lov å si at jeg allerede har startet å planlegge hele julen? Ikke nok med at juleplanene alt er satt, men alle julegave-innkjøpene er også bestemt til alle jeg skal gi gaver til i år. Jeg vet ikke hva det er med meg og planlegging av høytider, men det er noe jeg kjenner jeg virkelig elsker. Ikke bare høytider, men altså hver eneste dag det er mulig å feire setter jeg høyt på aktivitets-listen vår her hjemme. Vi har mye bursdager som skal feires, samtidig som jeg både ser på Halloween og farsdag/morsdag som store anledninger til temafeiringer det også. 

Jeg har et gavetips å komme med. Dette til alle anledninger! Denne gaven jeg nå snakker om kan passe til alt, enten det er bursdagsgave, julegave, morsdagsgave, eller rett og slett bare en hverdagsgave til en du er glad i. Gaven passer nemlig til kjæreste, venninne, mor, svigermor, bestemor, kollega eller til og med datter. Daniel Wellington har lenge vært kjent for sine fantastisk fine klokker. Men de har også fine armbånd, som passer til en hver anledning! Det nye armbåndet Classic Bracelet er uten tvil min favoritt!

Akkurat nå har jeg muligheten til å gi deg -15 % rabatt på denne nyheten! Sikre deg den perfekte gaven, allerede nå ved å bruke Rabattkoden: ANNARASMUSSEN. Daniel Wellington har også mye annet fint som passer til en hver smak, og noe din kjære vil like. Selv hvor mange høytider og bursdager som kommer, er det jo hverdagene det finnes mest av, og kanskje også de dagene man faktisk setter mest pris på en liten oppmerksomhet. Det føler jeg i alle fall veldig på selv. Det hender jeg har med en liten oppmerksomhet til en venninne eller min mor og det er de uventede oppmerksomhetene som gir de beste klemmene. 

HVORFOR BRYR VI OSS?

Reklame | Nutrilashes

Det har vært utrolig mye fokus på bryllup og mitt eget utseende de siste ukene. Jeg vet ikke hva det er med utseende og bryllup, men man ønsker alltid å være på sitt aller beste når drømme dagen er her. Jeg følte det i alle fall veldig sånn. Skal man opp eller ned i vekt er som regel bryllupet et mål, og alt annet som kan ordnes skal være perfekt til den store dagen. For min del så var det vipper, negler og brunfarge som måtte være ordnet og perfekt til den store dagen. Noe gjorde jeg de dagene før, men en liten ting startet jeg med i god tid, nemlig vippe serum

Jeg har prøvd vippe serumet til Nutrilashes en god stund nå, og er superfornøyd. Du kan bruke dette serumet både til vipper og bryn, og man kan se resultater etter kun 4-6 uker. Jeg har vippe extensions, men bruker likevel serumet. Det er nemlig viktig å ta vare på vippene uansett. Jeg bruker serumet om kvelden, etter å ha fjernet alt av sminke. På vippene skal det føres på som en eyeliner.Man skal ikke tørke av serumet hverken på bryn eller vippene. 

For meg har fine fyldige vipper blitt utrolig viktig når det kommer til egen selvtillit. Hvorfor bryr vi oss så mye om selvtillit? Jeg vet ikke hvorfor vi jenter alltid skal bry oss så mye om selvbilde, og utseende vårt. Men samfunnet er blitt sånn. Jeg har dessverre ikke forklaringen. Jeg kan kun snakke fra egne tanker og følelser. Og jeg trives rett og slett bare med å stelle ansiktet mitt på samme måte som jeg trives med å kle meg fint om jeg skal i et selskap. 

Jeg skal gjøre det litt enkelt: Nutrilashes er ikke ikke testet på dyr, heller ikke noen av ingrediensene. Produktet har en veldig fin pris, noe jeg mener ikke er overpriset. Det er et serum som funker. Produktet trekker raskt inn i huden ved røttene for å stimulere vekst. Du finner selvsagt enda mer info om produktet på deres egen hjemmeside HER.

Selv om bryllupet er over for min del, så venter det seg mange bursdager fremover, og ikke minst en lang juletid. Vippe serumet har derfor fått en fast plass i min toalett-veske. Spesielt til å være meg, for jeg har aldri trodd helt på produkter som dette, før jeg prøvde Nutrilashes. Akkurat nå kan du prøve Nutrilashes vippeserum til hele 50 % rabatt! Tilbudet finner du HER! Håper alle sammen har hatt en superfin helg. 

BURSDAGER OG REISING STÅR FOR TUR!

Reklame | Bubbleroom


TOPP HER – BUKSE HER – SKO HER – ØREDOBBER HER 

I dag er det nøyaktig en uke siden bryllupet. Jeg føler det er så mye lengre siden enn det, egentlig litt rart for uken i seg selv har jo gått veldig fort. Første helgen på lenge at ting går rolig for seg her hjemme. Deilig å ha litt «vanlig» helg, selv om jeg allerede er i gang med planlegging av nye gøye ting som skjer i helgene fremover. Både reising og bursdagsfeiringer står for tur i helgene fremover ut året. Jeg elsker jo alt som har med bursdagsfeiringer og høytider og gjøre, så jeg gleder med til hva de neste månedene har å by på! 

TUSEN TAKK FOR ALLE BRYLLUPSGRATULASJONER!

Tusen, tusen takk for alle gratulasjoner etter lørdagens bryllup. Det har rent inn med positive reaksjoner etter at jeg delte første bilde fra vielsen i går. Det gjorde det absolutt mye lettere å stå opp i dag tidlig, så tusen takk til hver og en av dere som har lagt igjen en gratulasjon. I dag har jeg ligget rett ut og samlet krefter etter all planleggingen de siste ukene, og jeg merker vell allerede at jeg har godt av noen dager med litt rolig tempo før hverdagen tar meg igjen. Jeg har masser av detaljer og bilder som jeg gleder meg stort til å dele den neste tiden, også skal jeg selvfølgelig ta dere gjennom vår fantastiske dag så fort jeg får ordene ned på maskinen. Ønsker dere alle en fantastisk kveld!