NÅ REISER VI!

Nå er kofferten pakket, og i morgen tidlig er vi klar for å reise på en liten ferie! Jeg kan snakke på vegne av hele gjengen her hjemme når jeg sier at det skal bli godt å komme seg litt bort. Vi reiser til Danmark i dag, og skal utnytte fridagene til det fulle! Feriefeberen har blitt aktivert, og det skal bli så deilig å være sammen noen dager mer enn vanlig! Desember starter bra, og denne turen kan jeg vel si er åpningen på julen for vår del. Vi skal gjøre masse gøy i Danmark nå, og satse på at vi får skikkelig julestemning! Det blir godt å legge hverdagen på hylla for noen dager, for kun å gjøre gøye ting sammen! Vi skal tidlig ut dørene i morgen, så det blir ikke lenge før vi tar natten alle sammen her!  Ønsker alle sammen en fin onsdagskveld videre! 

FOR EN OVERRASKELSE!!

Reklame | Bubbleroom

Jeg syns det er helt skummelt hvor stor Michelle plutselig er blitt. I går kveld hadde vi Michelle med oss på «nattshopping» på senteret. Det er ikke ofte jeg nevner barna i blogginnlegg lengre, og det finnes det flere grunner til. Og uansett hvor mye enkelte hater eksponering av barn, blir det også for lite personlig når jeg ikke nevner de. Det vil alltid være meninger om hva jeg deler og ikke, og derfor er det viktig for meg å dele når jeg selv ønsker og mener det er naturlig. Nå hadde vi en utrolig fin kveld med Michelle her i går, siden det var Black Friday så var det åpent til midnatt, men vi var der vel kun til 21.00. Jeg var faktisk ikke forberedt på at det ville være så mange mennesker ute å handle, men vi koste oss i alle fall! 

I dag våknet jeg opp til Michelle som benyttet anledningen som «enebarn» og krøp opp i sengen vår. Utrolig koselig å kun ha et barn om gangen i fokus. Det er noe jeg alltid har vært veldig for. Kanskje spesielt etter jeg gikk fra å ha to barn til tre. Det skjer noe med tiden da. Derfor er det så godt å ikke «glemme» å sette av noen dager til hvert og enkelt av de. De er alle tre så forskjellige, både på interesser, men også ikke minst personligheter. De trenger helt forskjellige ting, og ikke minst følelsen av full oppmerksomhet. 

Jeg hater at jeg ikke tør å skrive om hvordan livet egentlig er, kun fordi det finnes noen som har en mening om alt jeg skriver og legger ut. Jeg er mamma, og det viktigste i mitt liv, og ikke minst det jeg alltid prater om til kjente og familie er hvordan barna mine har det, hvordan de vokser til, noe de sa eller gjorde. Jeg er så inderlig stolt over mine tre små, og elsker dem mer enn noe annet. Det tror jeg ikke noen er i tvil om. Men jeg tror kanskje bare at det fort kan bli glemt at jeg har tre barn, og hvor mye av mitt liv som kun handler om det. 

Michelle hadde rigget seg godt foran tv i dag, med teppe og faktisk hadde hun laget kakao til seg selv. Jeg lå litt ekstra i senga, og tenkte på hvor utrolig stor hun er blitt. Det føles godt og jeg kjenner jeg er så stolt over hvordan hun vokser til og ikke minst er blitt som person. Det er noe annet det sekundet barna begynner på skolen. Jeg husker selv så utrolig mye fra barneskolen. Kanskje fordi jeg er så ung selv enda, eller rett og slett bare siden jeg har en god hukommelse. Uansett, det er så viktig for meg at Michelle, og guttene når den tid kommer, skal se tilbake på tiden og tenke at de har opplevd mye, skapt minner og tradisjoner. Hatt passelig strenge regler, og laget gode venner for livet.

Nå som Black Friday er forbi, så er også den største perioden med reklame også ferdig for i år. Jeg vet at mange har lagt merke til mye reklame på mine kanaler gjennom november. Dette er mitt levebrød, og den beste måneden i året. Jeg er veldig takknemlig, samtidig som jeg har full forståelse for at det ikke er reklamen dere følger meg for. Men for at jeg skal kunne fortsette med dette, så er jeg avhengig av å ta i mot innlegg fra annonsørene mine. Håper dere har forståelse for det. Jeg har derfor lyst å nevne en siste ting om Black Friday. I går skrev jeg at tilbudet hos bubbleroom kun var i går, men så våknet jeg opp i dag og ser at tilbudet plutselig varer ut hele helgen. Det var viktig for meg å rette opp i dette, da jeg ikke ønsker å «lure noen». God handel, og ikke minst god helg videre! 

 

1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER  7.HER  8.HER
 


JAKKE 1: HER  JAKKE 2: HER  JAKKE 3: HER  JAKKE 4: HER  JAKKE 5: HER 
 


KJOLE 1: HER  KJOLE 2: HER  KJOLE 3: HER  KJOLE 4: HER  KJOLE 5: HER

VÅKNE OPP MED DANIEL!

Reklame | Daniel Wellington

Wow, da var endelig årets største salgsdag her! En dag som betyr shopping og julegavehandel for veldig, veldig mange av oss. Jeg har blitt såpass kynisk at jeg prøver å handle flest mulig julegaver i dag, rett og slett fordi jeg ikke gidder å betale mer enn hva jeg trenger. En av de virkelig store denne dagen er Daniel Wellington. Som har en rekke ordentlig gode tilbud i dag.

Du får 50% på utvalgte klokker en gratis ekstra klokkereim når du handler klokke i dag. I tillegg får du 20% på utvalgte gavesett. Med andre ord kan jeg garantere deg at du finner noen ordentlig gode julegavetips hos Daniel Wellington akkurat nå. Og som om ikke det var nok, så får du 15% ekstra rabatt på absolutt hele butikken om bruker rabattkode: annarasmussen Det er selvsagt ingen fraktkostnader eller tollgebyrer.

ROOMTOUR: SPISESTUEN VÅR!

Dette rommet i huset er uten tvil der de største forandringene er blitt gjort. Her har vi endret gulvet fra fliser til samme gulv som vi har i stuen, kjøkkenet, og soverommene. Her i spisestuen er også rommet som de to siste årene har blitt brukt minst. Vi har derfor laget det om fra en ekstra stue til en spisestue hvor vi kan samle mange venner og familie. Det vil derfor etterhvert bli et veldig koselig og sosialt rom. Det første som står for tur her nede er jo uten tvil julaften sammen med familien fra begge sider. Jeg er blitt kjempefornøyd med alle rommene vi har gjort endringer på, og om du har lyst å finne tilbake til de andre rommene i huset finner du alle innlegg om huset HER! 

ITS TIME TO BE SINGLE!

Reklame | Nelly & Sportamore

Det er den tiden på året der salgsdagene kommer som perler på en snor. Og der mange sitter å venter på Black Week eller Black Friday. Men ingen av disse dagene slår Singles Day. I alle fall om man ser til resten av verden. Singles Day er verdens største shoppingdag, og den kommer hvert eneste år på datoen 11.11.

Det skal være en motpol til valentinesday, og en hyllest til alle single der ute. Nå er jo jeg tross alt gift! Men det stopper ikke meg fra å gjøre noen ordentlig gode kjøp. Jeg har plukket ut spesielt 2 nettbutikker som du MÅ ta turen innom før midnatt!

Nelly.com – Nelly har ofte salg i nettbutikken, men sjeldent på hele butikken. I dag er et av veldig få unntak, og de gir deg 20% rabatt på absolutt alle varer. Bruk rabattkode: 1111 og kikk deg gjennom deres gigantiske salg HER!

Sportamore.no – Sportamore gir deg alt av sportsutstyr! Sko, klær, ull, og utstyr! Du finner merker som Kari Traa, Nike, Adidas, Peak Performance, Svea, Bergans of Norway, Salomon, Timberland osv der. Bruk rabattkode: Singlesday så får du 30% (!) på ordren din i dag. Se hele salget HER! 
 

BRYLLUPET – BRUDEBUKETTEN

Jeg må begynne innlegget med å gratulere alle fedre så mye med dagen. Den beste dagen i året til å gi alle fedre en ekstra god klem, og en hylles for jobben de gjør. Jeg har merket en ting de siste årene, og det er hvor mye energi en foreldre legger i ansvaret å være en mamma eller en pappa. Av egne erfaringer så vet jeg at det ikke alltid er lett. Tvert i mot. All kjærligheten en foreldre har til sine barn, kan koste så mye energi, tårer og frustrasjon. Men uansett hvor utslitt man blir, så står man opp for sine små dag inn og dag ut. 

Tusen takk Jan, for at du har lagt livet ditt til sides for mine små troll. Tusen takk for at du elsker dem, ser dem, og ikke minst lærer dem rett fra galt. Tusen takk for at du legger livet ditt inn i en jobb, å være den beste pappaen du kan være. Tusen takk for at du tok oss inn i varmen, når du hadde hundre andre muligheter i livet. Tusen takk for at du tåler mange netter uten søvn, lekser og trassalder, å ikke bli satt pris på, kjeftet på, og hundrevis av bleie skift. Det er ikke alltid det er lett å være en pappa, og spesielt ikke når det ikke er dine egne. 

Jeg sier det skjeldnere og skjeldnere, for vi er alle så tette alltid. Men du er så utrolig flink med dem, og jeg lover deg at det vil bli satt pris på i fremtiden. Det er nok noen år til enda, men i mellomtiden skal jeg være flink å fortelle deg hvor godt det er å ha deg rundt oss. For natta-historiene dine kan ingen erstatte, og ikke kjærligheten du fyller hjemmet vårt med heller. Vi elsker deg, og gratulerer så mye med farsdagen. Gratulerer til min egen pappa også, svigerfar, og alle andre gode fedre jeg kjenner. 

På denne dagen er det alltid et avsnitt satt av til en annen mann i mitt liv. Min kjære vakreste morfar. Han har bursdag i dag, og jeg vil gratulere verdens beste mann med dagen. Han var en fantastisk mann, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne gitt ham en god klem. Brudebuketten min var nydelig, men det var noe der som betydde mer for meg. Og han ga meg en vei opp alteret på den store dagen. “Morfar, Tusen takk for all kjærligheten du har gitt meg. Skulle ønske du var her i dag. Du er alltid med meg i mitt hjerte.”


foto : Moment Studio

BRYLLUPS GUIDEN! 

Reklame | Brudekjolen.no, Bryllupsevent, AKUS Utleie Service, Erikas Hudpleie


foto : Moment Studio

Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hvor jeg har fått skaffet de forskjellige tingene til bryllupet mitt. Jeg er så fornøyd med hvordan alt ble, og så glad for at jeg tok meg tid på forhånd til å sette meg inn i alt som skulle til på egenhånd. Det tar tid å sette seg inn i hva man ønsker, og ikke minst hvordan i alle dager få til å gjennomføre det å gjøre det til sin egen virkelighet. Derfor har jeg lyst til å hjelpe andre med mine egne erfaringer fra bryllupet. Jeg vet det kommer mange bryllup etter meg, og kanskje dette kan være til god hjelp? 

Blomster: Jeg hadde først tenkt å bruke noen jeg visste var flinke. Det ville blitt veldig dyrt, både i blomster, og ikke minst arbeid, frakt og overnatting. Jeg endte opp med å bruke noen i nærheten her på sørlandet. De hadde ikke gjort et så stort oppdrag før, men jeg hadde med bilder, og var innom nesten annenhver dag for å få det helt som jeg ønsket. De var utrolig flinke, og jeg ville brukt dem igjen! Man skal nemlig ha mange møter, se underveis og gå gjennom mange ting, så jeg ville uten tvil valgt den nærmeste mulig blomsterbutikken der du bor! 

Brudekjolen: Vær ute i god tid med planlegging av brudekjole. Se gjennom bilder på forhånd, og se hva som du tror er din type brudekjole. Det finnes så utrolig mye forskjellig. Prøv brudekjole tidlig, og velg skriv opp dine 3 favoritter fra prøvingen. Prøv gjerne flere plasser, eller flere ganger. Min bryllupskjole er kjøpt hos Brudekjolen.no i Oslo. De hadde alt til en hver smak og en hver pris! Jeg fant to drømmekjoler her hos dem, og guttene fikk låne smokinger her! 

Møbler: Ønsker du noe unikt? Kanskje noe du har sett på et bilde, eller kanskje noe du selv har laget i fantasien. Det aller meste går ann å leie, eller lage i stand til ditt bryllup eller din fest. Vi brukte Bryllups events til utleie, for de perfekte stolene både i kirken og under seremonien. Gullstolene heter Tiffany chairs, og finnes i flere farger, og på alle inspirasjonsbilder jeg hadde til mitt eget bryllup! Det er selvfølgelig mulig å leie alt fra duker og vaser til blomster-vegger. 

Stemningslys og røykmaskin: Det som skapte en magisk stemning! Jeg skal innrømme at bare dager før bryllupet ble dette booket inn. Jan og meg var usikre på om dette var nødvendig å bruke penger og energi på, men jeg er så glad for at vi bestemte oss for å gjøre dette. Det gjorde noe med hele stemningen i lokalet, og i alle fall under bryllupsdansen. Det var så utrolig lettvint i form av planlegging, og ikke minst rigging, og gjorde så mye ut av seg! Vi brukte lys og røyk fra AKUS Utleie Service.

Selvpleie: Hvordan vil du håret skal se ut på den store dagen? Avtal og prøv hos frisøren før den dagen kommer. Kanskje du ikke vil gjøre noe utenom det vanlige, og gjøre det selv? Det gjorde jeg og var så glad for det. Samme gjelder sminken. Uansett om du skal gjøre det selv, sett av god tid, og mye mer enn du ellers ville brukt. I forkant av bryllupet la jeg negler, tok spraytan, og sist men ikke minst så la jeg vippe extensions. Vippene la jeg hos Erika som jeg ofte gjør, på Salongen på Langenes. Jeg er alltid like fornøyd der! 

Bilder/Film: Mitt beste råd her er å bruke venner og familie!! Dere aner ikke hvilke rettigheter fotografen har. Som en helt normal mann i gata så betyr det kanskje ikke så mye om bildene fotografen tar blir brukt til å markedsføre seg selv, eller bruke på sosiale media til eget bruk. Men er det så kult at noen bruker en tjeneste DU har kjøpt til full pris, for så å tjene penger på din private spesielle dag? Bilder tatt av andre er ikke kunst. Det er motivet som er kunsten. Kjent eller ikke.

BRYLLUPET – LOKALET OG BORDDEKK

Reklame | Bryllups events


All foto : Moment Studio

Som jeg har gledet meg til å vise dette frem til dere. Jeg kjenner at jeg er så stolt og glad for at det hele ble som jeg hadde ønsket meg på bryllupsdagen. Alle tanker ble til virkelighet, og som dere ser har jeg satt mitt store preg på hvordan jeg ønsket det skulle se ut. I morgen skal jeg legge ut en stor «guide» med ting jeg vil anbefale/ikke ville gjort igjen, som forhåpentligvis vil være med på å hjelpe en brud under planlegging i fremtiden. Jeg har flere innlegg nå i tiden fremover som vil gi dere mange bilder fra den store dagen, så det er bare og glede seg! De flotte stolene er leid inn fra Bryllups events! Jeg er så stolt og fornøyd med det ferdige resultatet og alt jeg har fått til helt selv! 

MIN ALLER FØRSTE GANG!

Reklame | Premium White

Jeg merker jeg begynner å bli eldre. Det er ikke ofte jeg kjenner på den følelsen til tross for at barna mine vokser og blir større for hvert eneste år. Jeg har likevel kjent på den følelsen kanskje spesielt mye den siste uken. Jeg har tatt meg selv i å tenke annerledes, og bekymre med mer, og se flere konsekvenser på handlinger enn hva jeg har gjort tidligere. På mange måter vil jeg si at det er positivt, men det er likevel noe skummelt i det å bekymre seg så mye. Både over egne handlinger, men også ikke minst over barna, fremtiden og alt annet livet har og by på.

Det er en ting som jeg kjenner jeg aldri kommer til å vokse fra meg, og som aldri vil endres. Det er nettopp det å alltid planlegge å være ute i god tid. Jeg tror det har vært i meg fra jeg var liten selv, og om noe, så har det kun blitt forsterket med tiden. For noen dager siden kom Jan hjem og fortalte at vi er invitert til julebord på den nye jobben hans. Og det var vel kanskje akkurat det som gjorde at jeg satte i gang tankegangen min på at jeg begynner å bli eldre. Dette er nemlig mitt aller første julebord jeg er invitert med på noen gang. 

Nå kan dette ha mye med jobbene våre tidligere, og ikke så mye med alderen min i seg selv å gjøre. Men det satt likevel en oppvekker i meg likevel. Så nå er det med andre ord full planlegging av hva jeg skal gå med av tøy, og ikke minst alt annet som skal ordnes før en stor fest. Jeg bruker alltid tannbleking før store eventer eller happeninger. Og derfor er jeg godt i gang med å få det flotte hvite smilet på plass til julebordet, og hele julesesongen. Premium White skal hjelpe meg med å få de perfekte hvite tennene! 

Begynn forberedelsene til julebord og juleselskapene du også, og bestill Premium White i dag! Akkurat nå får du via min blogg hele 60% rabatt! Du betaler nemlig kun 449,- for to måneders forbruk. Da får du med alt du trenger for hjemmebehandlingen: Tannbleknings Gel, 2 formbare tannskinner med oppbevaringsboks, aktivatorspray, og LED-lys for maksimal effekt. Du kan bestille Premium White sitt tannbleking sett HER! 

VIDEO TEASER: BRYLLUPET

Reklame |  AKUS Utleie Service

Jeg ønsker å starte helgen med å vise dere en liten snikvideo fra bryllupet! Jeg har laget klar innleggene på rad og rekke nå, med alt fra bilde detaljer til bilder av ekte rørende øyeblikk fra bryllupet vårt. Nå ønsker jeg alle en god helg med denne dette videoklippet. Stemningslys og Røyk er fra AKUS Utleie Service og gjorde virkelig en magisk kveld til et eventyr! Virkelig å anbefale!