NÅ REISER VI!

Nå er kofferten pakket, og i morgen tidlig er vi klar for å reise på en liten ferie! Jeg kan snakke på vegne av hele gjengen her hjemme når jeg sier at det skal bli godt å komme seg litt bort. Vi reiser til Danmark i dag, og skal utnytte fridagene til det fulle! Feriefeberen har blitt aktivert, og det skal bli så deilig å være sammen noen dager mer enn vanlig! Desember starter bra, og denne turen kan jeg vel si er åpningen på julen for vår del. Vi skal gjøre masse gøy i Danmark nå, og satse på at vi får skikkelig julestemning! Det blir godt å legge hverdagen på hylla for noen dager, for kun å gjøre gøye ting sammen! Vi skal tidlig ut dørene i morgen, så det blir ikke lenge før vi tar natten alle sammen her!  Ønsker alle sammen en fin onsdagskveld videre! 

FOR EN OVERRASKELSE!!

Reklame | Bubbleroom

Jeg syns det er helt skummelt hvor stor Michelle plutselig er blitt. I går kveld hadde vi Michelle med oss på «nattshopping» på senteret. Det er ikke ofte jeg nevner barna i blogginnlegg lengre, og det finnes det flere grunner til. Og uansett hvor mye enkelte hater eksponering av barn, blir det også for lite personlig når jeg ikke nevner de. Det vil alltid være meninger om hva jeg deler og ikke, og derfor er det viktig for meg å dele når jeg selv ønsker og mener det er naturlig. Nå hadde vi en utrolig fin kveld med Michelle her i går, siden det var Black Friday så var det åpent til midnatt, men vi var der vel kun til 21.00. Jeg var faktisk ikke forberedt på at det ville være så mange mennesker ute å handle, men vi koste oss i alle fall! 

I dag våknet jeg opp til Michelle som benyttet anledningen som «enebarn» og krøp opp i sengen vår. Utrolig koselig å kun ha et barn om gangen i fokus. Det er noe jeg alltid har vært veldig for. Kanskje spesielt etter jeg gikk fra å ha to barn til tre. Det skjer noe med tiden da. Derfor er det så godt å ikke «glemme» å sette av noen dager til hvert og enkelt av de. De er alle tre så forskjellige, både på interesser, men også ikke minst personligheter. De trenger helt forskjellige ting, og ikke minst følelsen av full oppmerksomhet. 

Jeg hater at jeg ikke tør å skrive om hvordan livet egentlig er, kun fordi det finnes noen som har en mening om alt jeg skriver og legger ut. Jeg er mamma, og det viktigste i mitt liv, og ikke minst det jeg alltid prater om til kjente og familie er hvordan barna mine har det, hvordan de vokser til, noe de sa eller gjorde. Jeg er så inderlig stolt over mine tre små, og elsker dem mer enn noe annet. Det tror jeg ikke noen er i tvil om. Men jeg tror kanskje bare at det fort kan bli glemt at jeg har tre barn, og hvor mye av mitt liv som kun handler om det. 

Michelle hadde rigget seg godt foran tv i dag, med teppe og faktisk hadde hun laget kakao til seg selv. Jeg lå litt ekstra i senga, og tenkte på hvor utrolig stor hun er blitt. Det føles godt og jeg kjenner jeg er så stolt over hvordan hun vokser til og ikke minst er blitt som person. Det er noe annet det sekundet barna begynner på skolen. Jeg husker selv så utrolig mye fra barneskolen. Kanskje fordi jeg er så ung selv enda, eller rett og slett bare siden jeg har en god hukommelse. Uansett, det er så viktig for meg at Michelle, og guttene når den tid kommer, skal se tilbake på tiden og tenke at de har opplevd mye, skapt minner og tradisjoner. Hatt passelig strenge regler, og laget gode venner for livet.

Nå som Black Friday er forbi, så er også den største perioden med reklame også ferdig for i år. Jeg vet at mange har lagt merke til mye reklame på mine kanaler gjennom november. Dette er mitt levebrød, og den beste måneden i året. Jeg er veldig takknemlig, samtidig som jeg har full forståelse for at det ikke er reklamen dere følger meg for. Men for at jeg skal kunne fortsette med dette, så er jeg avhengig av å ta i mot innlegg fra annonsørene mine. Håper dere har forståelse for det. Jeg har derfor lyst å nevne en siste ting om Black Friday. I går skrev jeg at tilbudet hos bubbleroom kun var i går, men så våknet jeg opp i dag og ser at tilbudet plutselig varer ut hele helgen. Det var viktig for meg å rette opp i dette, da jeg ikke ønsker å «lure noen». God handel, og ikke minst god helg videre! 

 1.HER  2.HER  3.HER  4.HER  5.HER  6.HER  7.HER  8.HER
 


JAKKE 1: HER  JAKKE 2: HER  JAKKE 3: HER  JAKKE 4: HER  JAKKE 5: HER 
 


KJOLE 1: HER  KJOLE 2: HER  KJOLE 3: HER  KJOLE 4: HER  KJOLE 5: HER

VÅKNE OPP MED DANIEL!

Reklame | Daniel Wellington

Wow, da var endelig årets største salgsdag her! En dag som betyr shopping og julegavehandel for veldig, veldig mange av oss. Jeg har blitt såpass kynisk at jeg prøver å handle flest mulig julegaver i dag, rett og slett fordi jeg ikke gidder å betale mer enn hva jeg trenger. En av de virkelig store denne dagen er Daniel Wellington. Som har en rekke ordentlig gode tilbud i dag.

Du får 50% på utvalgte klokker en gratis ekstra klokkereim når du handler klokke i dag. I tillegg får du 20% på utvalgte gavesett. Med andre ord kan jeg garantere deg at du finner noen ordentlig gode julegavetips hos Daniel Wellington akkurat nå. Og som om ikke det var nok, så får du 15% ekstra rabatt på absolutt hele butikken om bruker rabattkode: annarasmussen Det er selvsagt ingen fraktkostnader eller tollgebyrer.

ROOMTOUR: SPISESTUEN VÅR!

Dette rommet i huset er uten tvil der de største forandringene er blitt gjort. Her har vi endret gulvet fra fliser til samme gulv som vi har i stuen, kjøkkenet, og soverommene. Her i spisestuen er også rommet som de to siste årene har blitt brukt minst. Vi har derfor laget det om fra en ekstra stue til en spisestue hvor vi kan samle mange venner og familie. Det vil derfor etterhvert bli et veldig koselig og sosialt rom. Det første som står for tur her nede er jo uten tvil julaften sammen med familien fra begge sider. Jeg er blitt kjempefornøyd med alle rommene vi har gjort endringer på, og om du har lyst å finne tilbake til de andre rommene i huset finner du alle innlegg om huset HER! 

JULEGAVETIPS 2018

Reklame | Loco, Luxushair, Picture it, Coolstuff, MyMuse & Norli

Nå begynner det å nærme seg desember, og jeg er allerede godt i gang med julegavehandelen. Jeg elsker å være ute i god tid, og tenkte derfor jeg også kunne tipse dere om gode tips til julegaver, enten du handler gave til en venninne, kjæreste, svigermor, eller bestefar! Under ser dere noen butikker som har hjulpet meg å finne den perfekte julegaven gjennom de siste årene, samtidig som det også er noen nye som jeg har handlet julegaver hos for første gang i år.  Her er mine tips til julegaver 2018! 

Loco: Loco er en kostmetikk netbutikk, som også har flere fysiske butikker rundt i Norge. Her finner du julegaven til mamma, en tante, venninne, onkel, bror eller kjæresten. Kanskje til og med en liten gave til seg selv? Loco tilbyr kjente merkevarer som The Balm, Redken, Dermalogica, Maybelline og mange mange flere, til kjempe lave priser. De er faktisk helt opp til 60% rimeligerer enn konkurrentene sine! De har mange gavesett, men du kan selvsagt også finne produkter og lage den perfekte gaven til den du er glad i! Mine favoritter finner du HER!  Rabattkoden RASMUSSEN20 gir 20% på alt i nettbutikken, utenom det som allerede er rabatt på!

Luxushair: Hos Luxuxhair har jeg en unik rabattkode som gir deg -15% på absolutt alt i hele butikken i hele november! Bruk rabattkoden: LH15. I tillegg har de salg på en rekke produkter som Clip On extensions (60cm, 240 gram) til bare 1999,- De har Tapehair extensions (30 biter, 50 cm) til kun 1299,- Du kan også få nyheten 35 cm, som er perfekt om du kun ønsker volum! De har hele 40 farger å velge mellom! Det er rask levering og det er alltid fri frakt over 499,- 

Picture it: Hos Picture it finner du gaver til hele familien! Jeg har mange poster fra dem i huset, og skal gi bort flere gaver her. Jeg elsker familie og dialekt postene deres, og kanskje spesielt fordi jeg er fra Stavanger, og Jan fra sørlandet. Og at vi faktisk har forskjellige uttrykk, og sleng. Å få en personlig gave er alltid hyggelig, og jeg syns at tekstene på postene passer perfekt til alle de det gjelder. Enten det er «mormor», «datter», «oldemor», «lillebror», «pappa» eller «hverdagslykke» Her finner du en gave veldig mange setter pris på! 

Coolstuff: Her er Coolstuffs julegaver, oppdag tingene du ikke engang visste du ønsket deg! Mange «bra å ha» gaver, samtidig som det er mange morsomme gaver her. Jeg er helt sikker på at jeg får en julegave her i fra i år! Har du en mamma, eller kjæreste som alltid leter etter nøkkelknippet, eller andre ting man fort glemmer hvor det er lagt, så finner du den perfekte gaven  HER! Har du noen du er glad i som ofte er ute i kaldt vær, kanskje jobber i barnehage, eller i byggebransjen, da er DISSE helt perfekt! 

MyMuse: Dette er en nettbutikk som selger det perfekte undertøyet. Kjempefin gave til kjæresten, eller en god venninne. Hos MyMuse finner du eksklusivt undertøy med høy kvalitet. Syns du det kan være vanskelig å finne riktig størrelser. Selv har jeg slitt en del med å finne store nok BH. MyMuse har et stort fokus på størrelser, og har derfor et bredt utvalg, som gjør det mulig å handle både for de med små og store former. Alle kvinner fortjener å føle seg bra i undertøyet, og ikke minst føle at det passer! På bilde over ser dere settet som er min favorit.

Norli: Hos Norli finner man alltid noe gøy, enten det er til store eller små. Gjerne en bok kan falle godt i smak. Vi er blitt så glad i brettspill, og samler ofte vennegjengen på besøk for en spillkveld. Forskjellige spill står derfor på vår ønskeliste i år, og det er også noe vi skal gi bort i julegave i år. Norli har sine kjente butikker landet over, men de har også en splitter ny nettbutikk! Og har fri frakt helt frem til jul! 

DETTE GIR MEG HJEMMEFØLELSEN

Reklame | People of Tomorrow

De siste ukene og månedene har jeg stått på hodet her hjemme med å pusse opp huset. Ikke de største forandringene, men nye farger på veggene, noen nye møbler, og ikke minst noen flotte pynteting rundt i hele huset. Noe som skaper mye av hjemmefølelsen for min del er når det er noe på veggene. Jeg har derfor brukt en god stund på å finne ut akkurat hvordan og hvor ting skal henges på veggene her hjemme. Det begynner å bli så fint her hjemme syns jeg, og jeg er veldig fornøyd med hva jeg har klart å gjøre med de forskjellige rommene i huset. 

For en liten stund tilbake fant jeg en nettbutikk som hadde mange fine poster til veggene. People of Tomorrow designer egne moderne poster til rimelige priser. Posterne de har er postere som er unike som ikke alle andre har. I tillegg til posters lager de også flotte kort som kan brukes både som pynt og til gaver. De har også en kolleksjon som består av akrylmalerier. Bilene er fine både alene, men også veldig flotte med mange samlet på en vegg som bilde under. Det gjør så mye med hele rommet. 

Jeg har falt helt for marmor bokstavene, som jeg har plassert på hvert av barna sine rom. Jeg syns også det hadde vært kult å skrive noe på veggen, og tenker at det blir mitt neste prosjekt. Men jeg har ikke helt bestemt meg. Jeg står mellom: PAUSE, BREATH, RELAX eller XOXO på den ene store veggen på vårt soverom. Akkurat de marmor poster-bokstavene fantes i sort eller i gull. Jeg syns begge deler var kjempekult! 

Nede i spisestuen vår har vi pusset helt opp, med nye vegger, lister og helt nytt gulv. Alt av møbler er nytt, og alt på veggene er nytt. Veldig gøy! Her har jeg også funnet to store bilder fra People of tomorrow, som passet perfekt inn i vår nye spisestue. Akkurat nå har jeg mulighet til å gi ut en rabattkode som gir deg -25 % rabatt på alle posters! Rabattkode: ANNA25 varer til og med mandag 19.november! Kos deg med handelen! 

DIN MENING TELLER!

Reklame | Meningstorget

Er det en ting vi forbrukere er avhengig av fremover, så er det å si meningen vår. Mange har ytret meninger i forhold til pels, økologiske produkter, gjenbruk, plastikk i verdenshavene osv. Det er meninger og tanker som trenger å deles, uavhengig av hvor man står i de forskjellige spørsmålene. Å si meningen sin er helt essensielt for fremtiden, og ikke minst er det viktig for bedriftene rundt om på denne planeten. Meningstorget har jeg snakket om mange ganger, og de er en av aktørene som gir deg mulighet til å si din mening i viktige spørsmål. I tillegg til det, belønner de alle som deltar i spørreundersøkelsene deres.

Meningstorget.no er en portal der du kan gjennomføre enkle spørreundersøkelser for store og små bedrifter. Du kan tjene både penger, gavekort og andre belønninger i tillegg til at du får muligheten til å påvirke en rekke store brands, butikker, og nettbutikker. Du logger deg inn når det måtte passe deg, og svarer på enkle spørreundersøkelser, samtidig som du blir belønnet for det. Du kan med andre ord tjene litt penger fra sofaen, på trikken, eller når enn det måtte passe deg. Og selvfølgelig er det helt gratis å bli med. Prøv allerede i dag ved å klikke HER! 

I tillegg til penger kan du få belønninger i form av gavekort fra blant annet store merkevarer som Dressmann, Peppes Pizza, Zalando, CDON og mange flere. Og på toppen av det hele trekkes det ut fire vinnere hvert år som mottar en premie på 35.000 NOK. Denne lille ekstrajobben passer for alle over 18 år, og jeg anbefaler alle mine lesere å teste det ut! Hvem vil vell ikke tjene litt penger mens man ligger henslengt på sofaen? Prøv du også ved å klikke HER!

Meningstorget.no passer for de som liker å si meningene sine, for de som elsker gavekort, rabatter eller litt ekstra lommepenger. Men du må være over 18 år for å delta i undersøkelsene.  Registrer deg nå!

NY SAMBOER I HUSET!

Reklame | Nettbonus.no

Da var det mandag enda en gang, og jeg merker at det er fryktelig lenge siden jeg bare har hatt en hverdagsoppdatering på bloggen. Vi har jo en ganske annen hverdag enn hva vi hadde for et halvt år siden, der det er store forandringer, og kanskje spesielt for oss voksne. Vi har vært vant med å være rundt hverandre stort sett 7 dager i uken, fra morgen til kveld. Mens vi nå bare sees på ettermiddagen og kvelden.

Processed with VSCO with kp2 preset

Det er vell ingen hemmelighet at jeg har syntes det har vært vanskeligst å tilpasse seg det å være alene, men jeg blir stadig flinkere. Lenge kunne jeg fylle dagene med forberedelsene til bryllupet, og akkurat nå holder jeg faktisk på å hjelpe min kjære søster med å flytte. Det er heller ikke hvilken som helst plass hun flytter inn, hun flytter inn i huset vårt! Eller rettere sagt leiligheten vår i 1 etasje.  Jeg kjenner det skal bli godt å i det minste ha noen andre i huset vårt noen av de dagene der både Jan og barn er av sted, og jeg både håper og tror at det kan knytte oss enda tettere sammen. 

Processed with VSCO with kp2 preset

Jeg skulle også inn for å publisere vinneren av iPhone-konkurransen jeg hadde i samarbeid med Nettbonus for en kort tid tilbake. Jeg har allerede annonsert vinneren på Instagram, og alle deltakerene har fått en mail der den heldige vinneren fikk vise frem premien sin. Gratulerer så mye @christinegraff! Etter hver konkurranse fremover skal jeg være ekstra tydelig med vinnerne, før vi går i gang med andre konkurranser. Håper alle har hatt en fin start på uken! 

ITS TIME TO BE SINGLE!

Reklame | Nelly & Sportamore

Det er den tiden på året der salgsdagene kommer som perler på en snor. Og der mange sitter å venter på Black Week eller Black Friday. Men ingen av disse dagene slår Singles Day. I alle fall om man ser til resten av verden. Singles Day er verdens største shoppingdag, og den kommer hvert eneste år på datoen 11.11.

Det skal være en motpol til valentinesday, og en hyllest til alle single der ute. Nå er jo jeg tross alt gift! Men det stopper ikke meg fra å gjøre noen ordentlig gode kjøp. Jeg har plukket ut spesielt 2 nettbutikker som du MÅ ta turen innom før midnatt!

Nelly.com – Nelly har ofte salg i nettbutikken, men sjeldent på hele butikken. I dag er et av veldig få unntak, og de gir deg 20% rabatt på absolutt alle varer. Bruk rabattkode: 1111 og kikk deg gjennom deres gigantiske salg HER!

Sportamore.no – Sportamore gir deg alt av sportsutstyr! Sko, klær, ull, og utstyr! Du finner merker som Kari Traa, Nike, Adidas, Peak Performance, Svea, Bergans of Norway, Salomon, Timberland osv der. Bruk rabattkode: Singlesday så får du 30% (!) på ordren din i dag. Se hele salget HER! 
 

BRYLLUPET – BRUDEBUKETTEN

Jeg må begynne innlegget med å gratulere alle fedre så mye med dagen. Den beste dagen i året til å gi alle fedre en ekstra god klem, og en hylles for jobben de gjør. Jeg har merket en ting de siste årene, og det er hvor mye energi en foreldre legger i ansvaret å være en mamma eller en pappa. Av egne erfaringer så vet jeg at det ikke alltid er lett. Tvert i mot. All kjærligheten en foreldre har til sine barn, kan koste så mye energi, tårer og frustrasjon. Men uansett hvor utslitt man blir, så står man opp for sine små dag inn og dag ut. 

Tusen takk Jan, for at du har lagt livet ditt til sides for mine små troll. Tusen takk for at du elsker dem, ser dem, og ikke minst lærer dem rett fra galt. Tusen takk for at du legger livet ditt inn i en jobb, å være den beste pappaen du kan være. Tusen takk for at du tok oss inn i varmen, når du hadde hundre andre muligheter i livet. Tusen takk for at du tåler mange netter uten søvn, lekser og trassalder, å ikke bli satt pris på, kjeftet på, og hundrevis av bleie skift. Det er ikke alltid det er lett å være en pappa, og spesielt ikke når det ikke er dine egne. 

Jeg sier det skjeldnere og skjeldnere, for vi er alle så tette alltid. Men du er så utrolig flink med dem, og jeg lover deg at det vil bli satt pris på i fremtiden. Det er nok noen år til enda, men i mellomtiden skal jeg være flink å fortelle deg hvor godt det er å ha deg rundt oss. For natta-historiene dine kan ingen erstatte, og ikke kjærligheten du fyller hjemmet vårt med heller. Vi elsker deg, og gratulerer så mye med farsdagen. Gratulerer til min egen pappa også, svigerfar, og alle andre gode fedre jeg kjenner. 

På denne dagen er det alltid et avsnitt satt av til en annen mann i mitt liv. Min kjære vakreste morfar. Han har bursdag i dag, og jeg vil gratulere verdens beste mann med dagen. Han var en fantastisk mann, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne gitt ham en god klem. Brudebuketten min var nydelig, men det var noe der som betydde mer for meg. Og han ga meg en vei opp alteret på den store dagen. “Morfar, Tusen takk for all kjærligheten du har gitt meg. Skulle ønske du var her i dag. Du er alltid med meg i mitt hjerte.”


foto : Moment Studio