IM SO THANKFUL FOR MY EX, NEXT.

En av grunnen til at vi skulle inn til Stavanger denne helgen er på grunn av min ex. Vi skal møtes for første gang på en god stund, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å se ham igjen. Jeg må vel ærlig si at forholdet vi hadde ble veldig offentlig ettersom at vi var sammen og gjorde det slutt igjen flere ganger før jeg ble gravid med vårt felles barn. Forholdet vårt har vel mildt sagt vært veldig turbulent, men jeg må si at jeg faktisk sitter med en god følelse nå  og klar for å se ham i kveld.

 Forholdet vårt startet da jeg bare var 15 år gammel, og vi har et langt forhold å se tilbake på. Jeg lærte mye av vårt forhold, og jeg lærte også i etterkant at jeg hadde lært langt fra alt jeg skulle lære med det å ha en kjæreste og et felles liv. Vi var sammen i drøye fire år, og nå er det allerede snart 3,5 år siden det ble slutt mellom oss. Det er ikke dermed sagt at kontakten stoppet opp, og vi aldri har snakket sammen siden. Når vi har felles barn, blir man aldri helt ferdig. 

Jeg skal være med ham hver dag denne helgen, og planen er at vi faktisk skal lage en videoblogg sammen i slutten av helgen. Vi får se om det faktisk blir noe av, men per dags dato så er det planen. Jeg gikk veldig rett fra et forhold og inn i et nytt når Jan og meg ble sammen i 2015. Det er derfor fint å få noen av min ex sine tanker og følelser rundt den perioden, og ikke minst i tiden etterpå. Nå skal det jo sies at det ikke var så dramatisk som det høres ut, for når vi gjorde det slutt i 2015, så var det veldig over på ordentlig, og ikke som våre tidligere pauser. Det var helt slutt.

ADOPSJON/FOSTERFORELDRE, ENDRE PÅ KROPPEN MIN OG JENTENAVN! +++

Hvem var ditt idol som liten? Det er egentlig ett veldig godt spørsmål, jeg hadde nemlig ikke noen store forbilder som liten. Eller generelt så har jeg aldri hatt noen store idoler. Jeg hadde store kjendiser som “Keeping up with the Kardashians” som jeg startet å se på i tidlig alder, men mitt neste store forbilde under det er min tante. Veldig rart egentlig at jeg aldri har sett opp til noen noe mer enn som så, men jeg følte alltid at min tante hadde «et perfekt voksenliv» og så for meg fremtiden som det. Jeg har i dag tre barn, og mann, og føler virkelig jeg ubevisst har gått litt i hennes spor. Hun har nemlig fire barn (som nå er blitt større) og har alltid vært en kreativ og livsglad skjel sett fra min side i alle fall! 

Om du måtte byttet liv med noen, hvem hadde det vært, og hvorfor? Jeg ville nok ikke byttet liv med noen per dags dato, men for noen år tilbake vet jeg at dette virkelig var en tanke jeg ofte var innom. Jeg tror nok alt handler om hvordan man selv har det, og hva man er takknemlig med i vårt eget liv. Akkurat nå er jeg veldig glad og takknemlig med både livet, jobb og hverdagen, og kan derfor si at jeg ikke ville byttet med noen. 

Kunne du noengang adoptert et barn? Ja, absolutt! Jan og meg har flere ganger både snakket om adopsjon av barn fra utlandet, Norge og snakket om å være fosterforeldre. Så lenge jeg er så ung som jeg er, eller barna mine er så små, er det fortsatt ikke aktuelt eller lov. En gang i fremtiden der i mot kunne virkelig vært aktuelt. Å gi egne barn en fin oppvekst og fremtid er viktig nok det, men å gi et barn som virkelig trenger det som har opplevd mye ville betydd utrolig mye. Å få barn er ikke vanskelig, men å ta vare på noen andres barn inn i egen familie, er virkelig å ha store verdier i livet. Har man mulighet, og ser hvor viktig dette er, så er det virkelig noe alle bør vurdere på et tidspunkt i livet. 

Om du fikk en jente i dag, hvilke navn hadde du vurdert? Vi har tenkt på en million jentenavn de siste årene, og jeg har enda en stor drøm om å få en liten prinsesse en dag. Om jeg skulle være så heldig å gjøre det, så har vi tenkt på veldig mange forskjellige navn. Mange unormale navn, for å si det sånn, og ingenting som kan finnes på topplistene. Jeg ønsker å holde på drømmen om en liten jente, og velger derfor å holde navne-ønsker tett til brystet. 

Om du lukker øynene, hvor gammel/ung føler du deg? Det varierer jo veldig, en helg alene i stavanger, kan jeg plutselig føle meg som jeg er 14 år igjen, mens hjemme i hverdagen kan jeg oftest føle meg som om jeg er 32. Jeg tror det er bra at jeg både kan føle meg yngre og eldre enn hva jeg faktisk er med det livet jeg har. Hadde jeg kun følt meg eldre, ville det nok gjort noe med meg, mens om jeg kun hadde følt meg yngre, ville jeg jo ikke vært i stand til å ha et liv med mann og barn. Jeg trives som 22 åring, men å si at jeg føler meg som en, blir feil! 

Om du skulle endret èn ting på deg selv, hva ville det vært? Uten tvil puppene mine, jeg føler meg fornøyd med alt annet på den måten at det meste annet kan forandres med trening og kosthold, det kan ikke puppene mine. Jeg blir aldri fornøyd, og ønsker sårt å gjøre noe med det i år, men jeg har lovet meg andre resultater før jeg får lov av meg selv til å bestille time til puppene igjen. Jeg har operert dem så mye nå at jeg føler at det resultatet jeg faktisk ønsker nærmest er umulig å oppnå. 

SÅ SINNSYKT DEILIG Å SE TILBAKEMELDINGENE!

Nå har vi valgt å reise inn til Stavanger en dag før tiden, meg og kjekkasen min er derfor allerede på plass i hjembyen. Det var så sinnsykt deilig å se tilbakemeldingene på innlegget mitt om det å reise bort fra barna. Det er deilig å føle seg forstått og ikke minst ikke bli hatet opp og ned på min barneoppdragelse. Nå skal det bli utrolig deilig med noen dager i Stavanger bare sammen med William, og jeg gleder meg kjempemasse til alt det gøye vi skal finne på. 

Vi pakket bilen med mye kos, og har allerede tyvstartet helgen med en skikkelig hyggelig kjøretur. Jeg har også planlagt mye vi skal finne på de dagene vi har sammen i Stavanger, så dette har jeg virkelig troen på. Dette kommer til å bli så gøy. Jeg gruet meg litt til å kjøre så langt i snøværet, men jeg fikk rett i at vi ikke skulle så veldig langt før vi så mindre og mindre snø på veien! Ønsker alle en fin Onsdag videre.

MINE FAVORTITT 5 YOUTUBEKANALER!

Er det noe jeg elsker å bruke den lille fritiden jeg har på, så er det å stoppe innom mine faste Youtube-kanaler. Det består for det aller meste i utenlandske kanaler typisk fra USA og Australia, og her tenkte jeg å liste opp frem kanaler jeg anbefaler deg å ta en titt på!

1. Cole and Sav Disse har jeg fulgt med på utrolig lenge, og kanskje spesielt i forbindelse med giftemål. Nå har de også fått sitt første barn sammen. For de som ikke har sett noe på de tidligere, så har Savannah en datter fra tidligere, der hun i flere år har vært alenemamma. Så fant hun sin Cole og sammen har de Youtbube-kanalen Cole and Sav.

2. The Ace Family Ganske lik som Cole and Sav. Handler om Catherine og Austin som sammen med deres to døtre danner The Ace Family. Felles for både The Ace Family og Cole and Sav er at de deler mye, ofte og ikke minst om absolutt alt mulig.

4. Robin Birrell Dette er vell kanskje den mest spesielle av de jeg følger. Kanalen følger Robin og kjæresten Emma, som lever av å gjøre pranks på hverandre. Ofte med ting som går ganske langt ut av kontroll. Om du trenger en latter og litt sjokkfaktor, så anbefaler jeg en tur inn på deres kanal.

3. Funkygine Funkygine har jeg fulgt med på en del, og spesielt etter serien hennes med Vegard. De to har vært utrolig morsomme å følge, og det er nærmest umulig å ikke bli i godt humør av den duoen.

5. Anna Rasmussen Jeg er jo nødt til å ta med min egen kanal også. Og det hender ofte at jeg går inn for å mimre litt gjennom eldre videoer som jeg har lagt opp. Jeg skulle nå ønske at jeg var flinkere til å oppdatere oftere, og det blir jeg forhåpentligvis bedre på etterhvert.

6 PERFEKTE MORSDAGSGAVER!

Reklame | Pictureit, Sportamore, Royal Design, Adlibris, egen bok, Gymgrossisten, Nelly & Bubbleroom

Nå nærmer det seg for alvor morsdag som er 10. Februar, og det betyr at det er på tide å handle inn årets morsdagsgave.  For meg er morsdag en helt spesiell dag, og jeg synes det er godt å få litt oppmerksomhet i forhold til den jobben det er å være en mor. Så i den anledning har jeg samlet sammen 6 perfekte morsdagsgaver som jeg selv ville blitt glad for!

1. PictureIt! PictureIt må være den butikken i Norge som har flest ordentlig fine morsdagsgaver. Alt i fra Mamma Postere, til armbånd, klokker, og egne “mamma” halskjeder. ANNA-20 gir deg fremdeles 20% rabatt på hele butikken! Min favoritt er uten tvil “Mamma Boken” den MÅ du sjekke ut HER!

2. En ny vinterjakke! En ny vinterjakke bør være en ganske sikker gave. Det er kanskje vanligvis en litt dyr gave å bruke som morsdagsgave, men akkurat nå har Sportamore et stort vintersalg med inntil 50% på jakker fra Nike, Peak Performance, Svea, Kari Traa og mange flere. Det salget finner du HER!

3. Interiør! Hva med interiør? Om du kjenner til stilen hennes, eller kanskje drømmer om å endre stilen hennes så er Interiør en perfekt gave. Royal Design har utroooolig mye fint, og det gjelder egentlig alt i fra møbler til smykker og accessories. I tillegg har de akkurat nå et spennende salg, som du kan sjekke ut HER!

4. En god bok! En god bok faller nok også i smak for mange. Jeg er jo ikke den største lesehesten, men en av de få bøkene jeg selv har lest ser jeg er på tilbud hos Adlibris akkurat nå! Du sparer faktisk 50% på boken min “Naken” HER

5. Til den sporty! Har du en sporty mamma du vil sette pris på, så kan treningsutstyr eller helseprodukter være en fin gave. Hos Gymgrossisten er det akkurat nå stor Januarkampanje med veldig gode tilbud på treningsutstyr, treningsklær og kosttilskudd! Deres januarkampanje finner du HER!

6. Klær! Kanskje den letteste gaven til meg i alle fall. Både Bubbleroom og Nelly har såå mye fint til en hver tid. Akkurat nå har Nelly et gigaaantisk salg med over 3000 produkter. Det salget finner du HER! Bubbleroom er min favoritt når det kommer til kjoler, de har såå mye fint. Og ikke minst til en rimelig penge. Sjekk det ut HER!

NÅ MÅ JEG FÅ ET NYTT BARN, ELLER BEGYNNE Å LEVE IGJEN!

Det er sjeldent jeg forlater gjengen her hjemme, men denne uken reiser jeg faktisk bort. Jeg reiser ikke helt alene, jeg skal nemlig ta med meg William til Stavanger fra torsdag, og ut uken. Jeg tror så veldig at det er sunt for alle barna å deles opp, og gjøre ting hver for oss både store og små. Jeg har alltid vært tett på barna mine, og det skal man jo også være, så lenge man har mulighet til det. Men noen turer fra hverandre kan gjøre så godt. 

Jeg tror barna mine kan lære mye av det å være borte fra meg, fra hverandre eller borte fra Jan. Jeg har kun vært en uke borte fra barna mine på det meste, og dette har bare skjedd en gang hver. Men nå som de begynner å bli eldre, så tenker jeg at det absolutt ikke er noe i veien for å kunne være lengre borte fra barna. De aller fleste barn som har biologiske foreldre som bor under samme tak, må jo kjenne på det å være borte fra den ene eller den andre hver eneste uke. Uansett hvordan fordelingen er. 

Mine barn har alltid kun bod hos meg, og aldri hatt en eneste natt hos noen andre enn besteforeldre. Jeg tror barna mine kunne hatt godt av å kjenne på følelsen av å savne de som de ellers pleier å alltid stå opp sammen med. Jeg sier ikke at det akkurat skal bli en vane, men jeg kjenner at jeg føler barna mine nå er store nok til at jeg hadde klart å reise bort, for eksempel på innspillinger til tv-program uten å få dårlig samvittighet. 

Jeg hadde selvfølgelig savnet dem, og tenkt på dem i alt jeg gjør. Men samvittigheten hadde vært på den rene siden, og ikke minst tryggheten om å vite at barna mine har det bra til en hver tid, selv om jeg ikke er der. Minste gutten min blir faktisk tre år dette året, og det er helt vilt å tenke på at jeg reiste på Camp Senkveld en uke bort, bare 3 måneder etter jeg hadde født. De kom jo opp til meg, og det ble ikke en hel uke som det egentlig skulle bli, men opplevelsene fikk jeg, og gjennomførte gjorde jeg også. 

Jeg føler vel egentlig at nå er det på tide å få et nytt barn igjen, eller så må jeg begynne å leve. Begynne å kjenne på at jeg for første gang på 5 år ikke er gravid eller har en baby. For jeg fikk Lucas, når William var mye mindre enn hva Lucas er i dag. Og jeg må kjenne på følelsen og godene med at barna vokser til. Nå sier jeg ikke akkurat at barna mine er voksne når de blir 3 år, men de begynner å forstå ting på en helt annen måte. De forstår at mamma kommer hjem igjen, uansett hvor jeg måtte være. Det er en trygghet som vi voksne av og til kanskje tar forgitt.

PÅ TIDE MED ALENETID!

Reklame | MayBeauty

Da var søndagen kommet, og jeg har faktisk tatt meg litt tid til litt egenpleie. Vi har hatt barnefri denne helgen, da ungene har vært på hyttetur med mormor. Jeg prøver alltid å få til å få litt tid til å slappe av når det bare er meg hjemme, men tiden blir som regel brukt til noe helt annet. Jeg startet helgen med å love meg selv 30 minutter med ren avslapping før henting av barn. 30 minutter er perfekt med tid til facemasken fra MayBeauty (The Incredible Face Mask).

Jeg har brukt dette produktet i flere år. Og kan virkelig si meg fornøyd de gangene jeg har tatt meg tid til litt egenpleie. Jeg har samarbeidet lenge med MayBeauty, og har derfor vært så heldig å kunne prøve både nye og eldre produkter over lengre tid. 

Denne ansiktsmasken er kjempelett å bruke, og gir raskt et resultat du kan bli fornøyd med. Påfør masken med en liten kost, og vent i ca. 30 minutter til masken er tørr. Det er viktig at masken er helt tørket før du river den av. Om du sliter med oljete hud, sorte prikker, eller død hud er dette masken for deg. Masken skal ikke vaskes bort, mens dras av. Det kan gjøre litt vondt å fjerne masken, men det gir meg bare en ekstra følelse av at dette er et produkt som virker.

Det som er bra er at du virkelig ser hva masken har dratt av! Er det ikke ekkelt? Tenk deg at jeg hadde alle disse hudormene og urenhetene på ansiktet mitt. Det jeg kanskje liker best med alle produktene til MayBeauty, er at de kommer i flere engangs pakker, og er helt geniale når man skal ut å reise.

Masken etterlater ansiktet mitt rent og fresht, og om du også sliter med oljete hud, sorte prikker, eller død hud er dette masken for deg. Den fjerner død hud og man ser resultat allerede etter første behandling. Nå har jeg mulighet til å gi dere en unik rabattkode for å kunne teste produktene til en billigere penge! Og har du allerede testet dem, kanskje det er på tide med påfyll i skapet? 

Akkurat nå får du 30% rabatt på alle produktene fra MayBeauty! Du kan bestille den sorte masken HER! Husk å legge inn rabattkoden ANNARASMUSSEN, eller klikke på min link for å få produktet på tilbud akkurat nå!

DET VERSTE OG BESTE JEG BRUKER PENGER PÅ, FORDELING AV BARNA OG ANSVAR! +++

Hvor mange reiser skal du/dere på i år? Jeg reiser jo rundt hele tiden, frem og tilbake til Stavanger og hytteturer, men om vi snakker om litt større reiser så må jeg begynne å telle. Jeg har bestilt turer for dette første halvåret av 2019, og skal på tre sydenturer til utlandet før sommerferien. Foreløpig skal vi ikke reise noe særlig i sommer, men til høsten blir det MYE reising rundt i Norge, og hvorfor skal jeg komme tilbake til. Men det skjer i alle fall noe veldig spennende!

Hva er det verste du bruker penger på? Akkurat nå så holder vi på og skal fikse rørene til huset mitt i Stavanger. Det er et eldre hus, og har mye rare ting som må fikses som jeg ikke akkurat tenkte på når jeg kjøpte det for snart fire år siden. Men det er uten tvil de verste pengene jeg noen gang har brukt/skal bruke. Penger som virkelig føles ut som det går rett i dass, bokstavlig talt, når det er snakk om kloakkrør.. Men positive ting, så gjør det seg jo bra med nye rør når huset skal selges igjen i fremtiden. 

Hva er det beste du bruker penger på? Uten tvil huslån og BSU sparekonto. Det er uten tvil min største sparebøsse og der jeg faktisk kan si jeg sparer penger hver eneste måned. Vi har høye utgifter om dagen, men det betyr jo også at vi har en enda større sikkerhet å lene oss på i fremtiden. Det er utrolig deilig og godt å ha den sikkerheten, samtidig som jeg hver måned kan minne meg selv på at ikke alle pengene jeg tjener blir brukt på vas, som det kan føles ut som av og til.

 Om du måtte velge et av disse kjeledyrene, hvilket ville du valgt, og hvorfor? (Edderkopp, Slange eller Sau.) Jeg er ikke noe glad i å ha husdyr. Jeg tror jeg har vært for heldig å ha mye mens jeg var liten, og har derfor fått mitt behov dekket, og ønsker ikke ansvaret i dag. Vi kommer nok til å få en baby til før vi begynner å tenke på å ta inn et husdyr i familien vår. Men om jeg måtte valgt av de tre, så måtte det nok blitt en sau, da vi bor på landet med gårder og mange dyr rundt oss! Veldig koselig å både se og være med dyrene, så lenge man slipper ansvaret selv! 

Hvordan fordeles oppgavene i hverdagen mellom Jan og deg? Det har forandret seg mye de siste årene, etter hvor vi er, barnas alder og hvordan hverdagene har vært for oss. Nå bytter vi på henting og levering av barn, styrt av jobb og vær. Middagene og handling har blitt mitt ansvar etter Jan startet å jobbe, noe som bare har vært gøy for min del. Jeg har tidligere sagt at jeg ikke har vært noe glad i å lage mat, men det har jeg faktisk funnet mer og mer interesse for det siste året. Leggingen gjør vi som regel sammen. Det eneste vi gjerne ikke bytter så mye på er husarbeidet. Der er det jeg som gjør det meste, mens Jan hjelper til på sine områder. Jeg må vel si at vi er ganske så moderne på fordelingen av barna og roller i familien.

DETTE KOSTET FORLOVELSESRINGEN MIN!

Her om dagens skrev jeg innlegget “Lurt med fake forlovelsesring” der jeg tok opp tema rundt ekte eller fake forlovelsesring, og ikke minst om det er noen fasit på hva en forlovelsesring bør koste. Jeg skrev at jeg virkelig tror jeg ville blitt skuffet om jeg ble lurt til å tro at en ring er ekte, og det viser seg at den ikke er det. Men at jeg kunne blitt minst like fornøyd med en falsk ring, dersom jeg ble fortalt nettopp det.

Mange har egentlig helt siden forlovelsen fant sted, spurt meg om hva forlovelsesringen min kostet, og ikke minst om den er ekte eller ikke. Jeg tror jeg aldri har svart på det før, i alle fall ikke hvor mye den kostet. Men fakta er at jeg fikk være med å velge ut hvilke type ring jeg ønsket meg, selv om jeg ikke akkurat var med å kjøpte den. Jeg vet at Jan ønsket å være trygg på at jeg kom til å like ringen før han kjøpte, slik at han i alle fall var trygg på at jeg kom til å bruke den.

Det var virkelig ikke prisen som avgjorde om jeg likte ringen eller ikke, samtidig som jeg ble glad for at han faktisk “investerte” litt i ønsket om å gifte seg med meg. Akkurat det føler jeg betyr litt, og for noen kan det være 1000 kroner, for andre kan det være en million. Jeg ønsket meg en ring med diamanter på hver side, i tillegg til en litt større diamant i midten. Og Jan klarte å finne en ring som nettopp var sånn som jeg ønsket! Det er 18 små diamanter, og en større diamant på rett under 1 carat. Ringen kostet 84.000 kroner mener jeg å huske, og for meg er den helt, helt perfekt!

GRAVIDITET, FLYTTING OG EN PINLIG MASSASJE!

Gjesteinnlegg Jan

Nå er det faktisk snart gått 5 år siden jeg smått ble en del av en verden jeg visste lite om. Både bloggverden, og ikke minst en foreldrerolle som jeg virkelig ikke hadde forestilt meg. Det er fryktelig lenge siden jeg har skrevet et gjesteinnlegg her på bloggen, og heldigvis/dessverre består ofte de få innleggene jeg skriver av kjeft og smell, men denne gangen tenkte jeg å ta dere med på en aldri så liten mimrerunde.

1. Kjøreturene
Kjøreturene er det helt umulig for meg å komme utenom. Det var vell sånn vi virkelig ble kjent. Lange kjøreturer mellom Stavanger og Søgne gjorde at vi raskt ble veldig, veldig godt kjent. Vi snakket i timesvis om alt og ingenting, og jeg tror virkelig vi kunne kjørt tur/retur Nordkapp før noen av oss hadde stoppet å snakke.

2. Dyreparken
Det neste jeg kommer på er minnene fra Dyreparken. Det ble et naturlig lokkemiddel for å få Anna og Michelle sørover, samtidig som det nok ikke akkurat føltes ut som en “date”. Egentlig et skikkelig sjakktrekk fra min side, i rollen som supersnille Jan. En rolle som jeg må legge til at jeg trives veldig med!

3. Kypros
Det er vell vanskelig å ikke ta med tiden hun bodde på Kypros. Det var først her vi begge begynte å snakke om hverandre, og ikke til hverandre. Vi åpnet opp om både tanker og følelser, og jeg kan vell trygt si at den tiden ble en følelsesmessig berg- og dalbane både for meg og henne.

4. Stavanger
Etter litt vingling i starten, endte vi opp med at vi begge ønsket at jeg skulle ta i mot flyet fra Larnaca som landet på Sola med to prinsesser, og en prins om bord. Og etter en periode med intens oppussing og renovering av huset til Anna i Stavanger, flyttet vi sammen der. Allerede derfra ble vi samboere, og jeg mener på å huske at det faktisk ble snakket om fremtidig giftemål.

5. Søgne
Så, relativt plutselig ble vi huseiere på min hjemplass også. Vi kjøpte hus sammen sommeren 2016, og det føles jo absolutt også som et av høydepunktene mine sammen med Anna, når jeg tenker tilbake. Jeg husker veldig godt både visningen, og ikke minst budgivningen. Samtidig som hele prosessen med å som familie flytte inn i drømmehuset var helt spesiell.

6. Fødselen
Det er også umulig å komme utenom fødselen til Lucas i Oktober 2016. Hele prosessen med å få være rundt Anna i en graviditet må kunne sies å være småkrevende, men absolutt noe jeg ser tilbake på som et virkelig godt minne. Spenningen og redselen i forkant av fødselen, kombinert med en utrolig lykkerus i etterkant føltes helt spesielt. Jeg husker ganske mye av dagen, og når jeg tenker tilbake må jeg si jeg føler en stolthetsfølelse av hvor flink Anna var. Hele opplevelsen ble virkelig helt, helt perfekt.

7.  Roma
I 2017 hadde vi en fantastisk alenetur til Roma sammen. Jeg tror faktisk vi fant ut at det er den eneste turen til utlandet vi har hatt uten barn. Og uansett hvor kleint Anna syntes det er at jeg skriver dette, så må jeg innrømme at det var en skikkelig romantisk tur. Vi bodde på et superfint hotell og fikk virkelig oppleve Roma som by, jeg vil vell nesten beskrive oss som smått kulturhistoriske der nede! Jeg husker jeg hadde en smått pinlig situasjon med en massør på hotellet, der jeg tok på det jeg trodde var et hårnett, men som den mannlige massøren desperat prøvde å forklare at ikke skulle på hodet mitt. Jeg fikk streng beskjed om å ta av badebuksen, for så å ta på meg det gjennomsiktige nettet nedentil…

8. Frieriet
Det mye omtalte frieriet i Kragerø er jo også et naturlig høydepunkt i tiden min sammen med Anna. Plutselig var vi forlovet, etter det jeg må si var et perfekt opphold i Kragerø. Jeg husker usikkerheten og nervøsiteten min i forveien, og ikke minst hvor følelsesladd det ble, selv om jeg i utgangspunktet visste hva svaret kom til å bli, ettersom vi hadde snakket så mye om forlovelse og giftemål tidligere.

9. Bursdagene
Er det en type hendelse som virkelig blir markert her i huset, så er det bursdager. Og med 5 stykk i hus, så blir det noen stykker av de i løpet av noen år. Anna har virkelig gjort bursdager til et høydepunkt her hjemme, helt fra Michelle sin 3 årsdag har jeg fått være en del av nettopp bursdagene, og det har virkelig gitt meg mange gode minner å se tilbake på. Ikke minst bursdagen hun stelte i stand for meg da jeg ble 24.

10. Bryllupet
Det tiende, og siste minnet  jeg tar med i dette innlegget er bryllupet. Og for en dag og kveld det ble. Det ble egentlig alt hva jeg har sett for meg i et bryllup, med latter, tårer, glede og dans. Jeg må vell si at mye av det som skjedde i kirken ble såpass følelsesladd for min del at bildene i hodet mitt fortsatt er “blurry”. Men selve etterfesten har jeg heldigvis klare bilder av, og den ble supervellykket.