SMILE, LE, KLEMME MIN EKS – UTROSKAP, HVORFOR? STAKKAR JAN!

Jeg vet ikke om jeg skal begynne å forsvare eller begynne med å fortelle hvor viktig et forhold er for barnas del. Jeg tror jeg begynner med sistnevnte. Det er ikke alltid like lett å holde tilbake følelser,frustrasjon, og til og med litt sinne av og til når det kommer til en eks. Jeg har et fire års forhold å se tilbake på, og som gikk over hele min ungdomstid. Jeg var kun 15 år og nybakt mamma når forholdet med min eks ble seriøst, og det avsluttet med et lite barn, oppe i mye drama og et mindre delikat brudd.
Jeg skal ikke lyve, det har ikke vært lett å prøve å være foreldre opp i så mye skuffelse, og følelser som er vanskelig å holde kontroll på gjennom et brudd. Det er selvsagt ikke rettferdig mot et barn, men vi har begge fått god tid, og fått hverandre på avstand over flere år. Jeg sier ikke at det er løsningen for alle, men for oss har det hjulpet, og vi har kommet sterkere ut av det begge to. Det siste året har samarbeidet mellom meg og min ex stadig blitt bedre og bedre, noe jeg virkelig ikke tok som en selvfølge for en tid tilbake.
Vi har en sønn sammen som begynner å bli større. Han ser, han forstår, og han påvirkes av stemningen oss i mellom. Jeg føler det er viktig å kunne finne på ting sammen. At vi kan le og gi en klem til hverandre foran både vår felles barn, og mine andre barn. Det er som regel kun positive ting som kan komme ut av et sånt type forhold til sin eks og barnefar. Jeg syns det er viktig, og ikke minst utrolig voksent av oss, å kunne ha et forhold. Kunne ha det fint på en lekeplass, rundt middagsbordet eller i offentligheten.
Så før jeg begynner å forsvare, så tror jeg allerede at dere forstår at min lykke sammen med min eks, kommer først og fremst av at det gjør barna mine godt. Så neste gang du ser meg sammen med min eks, smile og le, eller til og med klemme eller gå på kino sammen. Så vil jeg heller at fokuset blir vridd til hvor bra og voksent det faktisk er. Og ikke hvor synd det er på Jan. Eller spekulasjoner om at jeg kommer til å gå tilbake til min eks. Jeg nevner det nok en gang. Jan visste at han hadde både barnefedre og en eks å forholde seg til når vi gikk inn i dette forholdet vårt.
Jan er selvsagt klar over hvor jeg er til alle tider, og han unner meg og barna det forholdet vi har fått til min eks igjen. Han elsker barna, og ønsker dem ingenting annet enn hva jeg ønsker. At de skal vokse opp å tenke at vi hele tiden har gjort vårt beste som foreldre alle sammen. Jeg er så stolt over hvor langt jeg er kommet på nettopp dette. Jeg er ung, jeg har sterke følelser, og etter at man både er såret og skuffet så er det vanskelig å legge det til sides. Men når jeg først er kommet forbi mitt, og min eks forbi alt sitt, så klarte vi å finne ut av det. For en gutt som vi er så glade i.

PÅ KINO SAMMEN MED MIN EX!

God morgen. I dag er det regn her på sørlandet, og vi har derfor funnet flere inneaktiviteter for dagen. Jeg hater regn, men ettersom at sommerværet virkelig har vært fint de siste to ukene, så kan jeg vel egentlig ikke klage. Vi har tenkt oss på kino om kort tid, og det kjenner jeg at jeg gleder meg veldig til. Det er en film jeg har hatt veldig lyst til å se, og barna blir alltid like glad når jeg sier vi skal på kino. Min eks er i Norge denne uken, og skal blant annet være med oss på kino, så det blir koselig tenker jeg! Håper alle får en fin dag videre, uansett vær hos deg!

EUROPATUREN GJENNOM MOBILEN!

Jeg kan vel ærlig si at jeg aldri trodde vi skulle kunne sitte igjen med kun gode minner fra en biltur i Europa med tre små barn. Men utrolig nok så kan jeg det! Vi hadde en helt fantastisk tur, og jeg tror både store og små sitter igjen med mange fine minner fra turen. Jeg har selvsagt delt masse flotte bilder fra turen vår underveis, men nå tenkte jeg det var gøy å kunne vise dere mobilbilene som ble tatt underveis på turen vår nedover til Frankrike. Det ble selvsagt tatt en hel hau med bilder, men mange inkluderte ett eller flere sovende barn, og måtte derfor siles ut. Som bildene viser, så hadde vi en helt magisk reise!

TOPP 15 TING JEG ØNSKER MEG!

Reklame | annonselenker: Babyshop

Etter at jeg fikk William, ble ønsket om å kle opp barna likt stort. Og det toppet seg vel når jeg fikk en gutt til. Det er likevel ingen hemmelighet at det er veldig dyrt å ha barn. Jo flere barn, jo dyrere blir det selvsagt. Og utenom alt de faktisk trenger så ligger det store ønsker på hva jeg ønsker å kle barna i. Enten det er merkeklær eller ting som matcher. Ettersom at jeg har hatt muligheten til det, så har jeg fått en utrolig dyr klesstil på barna mine. Noe jeg til tider unner meg selv, og noe jeg av og til bare drømmer meg bort til på nettet. Så skal det sies at merkeklær jeg kjøper kun er av egen interesse og eget ønske.
Det er selvsagt ikke noe barna trenger. Men jeg har funnet noe tøy som jeg hadde synes var kjempegøy om de hadde i de alderne de er, har vært, eller skal komme i. Noen ting ønsker jeg også å kjøpe for at guttene skal ha samme, eller at Michelle skal ha noe likt som guttene, bare at det er i en kjole, eller jente versjonen. Men som sagt, jeg er flink til å ikke alltid kjøpe alt jeg vil ha! Jeg ønsker meg gjerne ting i så lang tid at det ikke passer lengre. Noen ting går bare opp til enkelte størrelser. Et tilfelle av dette har jeg av en Fendi heldress, som jeg gikk inn for å se på en gang i uken til Lucas. Men når ønsket først ble så stort at jeg ville kjøpe det, så var han kommet seg forbi den siste størrelsen i dressen.
Ønskene mine nå er de jeg har laget en liste på under her, flotte klær i alle mine favorittmerker om dagen. Jeg er egentlig litt stolt over meg selv som ikke kjøper alt jeg har lyst på, hverken til meg eller barna mine. Det er tross alt penger jeg aldri får igjen, og klær som kun passer i en periode av livet. Nå er jeg så heldig at mye av tøyet jeg kjøper er så nøytralt at de har gått gjennom alle barna mine, og fremdeles kan gå gjennom de jeg vil få i fremtiden. Jeg har for eksempel en Parajumpers jakke som jeg kjøpte til Michelle rundt to-tre års alderen, som både Michelle, William og Lucas har brukt i overkant av to år på hvert av barna, og da må jeg nesten si at det har vært verdt pengene.
Når jeg har mange barn, så kan jeg ikke bare kjøpe alt når jeg vil, men så lenge de har alt de trenger og litt til, og pengene strekker til, så skal jeg innrømme at jeg til tider handler inn ting som jeg har ønsket meg over lang tid. Og jeg syns det er viktig å skrive dette innlegget, for det er ikke sånn at jeg bare kjøper alt jeg kommer over som jeg har lyst på. Ikke etter jeg fikk flere barn. Men ønsket mitt er like sterkt som tidligere, og det blir jo bare mer og mer produkter der ute. Min favorittbutikk på nettet for barneklær er Babyshop. Jeg har for flere år siden hatt samarbeid med dem, og etterpå har jeg bare forsatt å handle hos dem. De har et stort utvalg på både klær og utstyr, men jeg liker nok aller best premium merkene deres. Her er mine topp ti ønsker akkurat nå:
1.HER – 2.HER – 3.HER – 4.HER – 5.HER – 6.HER – 7.HER
8.HER – 9.HER – 10.HER – 11.HER – 12.HER – 13.HER – 14.HER – 15.HER
Ettersom jeg er innpå tema om barn og klær, tenkte jeg at jeg også kunne vise noen favoritter jeg har som jeg har brukt til mine barn opp gjennom skole og barnehage år. Nå er et nytt skoleår/barnehage år snart i gang, og da er det nok en gang på tide å fylle opp bager og hyller med tøy som passer barna. Barn vokser fort, så det man kjører er veldig viktig holder på kvalitet fullt ut, sånn at man ikke må kjøpe nytt fordi det er i stkker. Det må handles nytt ettersom barna vokser, og da er det kjedelig å kjøpe nytt når det er slitt ut, eller hull, når barna fortsatt passet det. Under kan du se mine favoritter opp gjennom årene:

Regntøy HER – Ull HER – Vintersko HER – Joggesko HER – Dresser HER – Jakker HER 

VIDEO: BILTUREN VÅR I EUROPA

Jeg har fått satt meg ned å laget sammen en video fra bilturen vår i Europa sist uke. Jeg var flink og filmet masse på turen, men jeg var ikke sikker på om noe var brukende eller om jeg i det hele tatt hadde filmet nok på turen, før jeg satt og så gjennom alt når jeg la det inn på pcén. For en fin tur vi hadde! Jeg har prøvd å laget fem dager inkludert 20 timer i bil om til en 15 minutters lang video fra reisen vår. Som dere ser så har jeg ikke pyntet på noe, og dere får en ekte og herlig video fra turen vår! Veldig koselig for oss å kunne se tilbake på! Ønsker alle sammen en nydelig søndag videre!

BURSDAGSFEIRING + FAMILIEGJENFORENING!

Vi er kommet oss vel hjem igjen etter noen magiske dager i Stavanger. Vi har hatt en utrolig fin uke i hjembyen min, og for første gang på lenge gikk dagene og planene i ett der inne. Jeg synes det er så deilig når noen dager blir som det. Vi har vært veldig sosiale, sett mye familie, og ikke minst fått være mye ute i solen. Vi avsluttet Stavangerturen vår med en bursdagsfeiring for Michelle sammen med mye familie. Det var veldig gøy å se alle igjen, samtidig som det var på høy tid å kunne merkere 8 årsdagen til snuppemor.
Selv hvor fint vi har hatt det på tur de siste to ukene, så kjenner jeg at det er utrolig godt å komme hjem for siste gang denne sommeren. Vi skulle jo i utgangspunktet prøve å holde oss hjemme denne sommeren. Det gikk ikke, men jeg vil nå si at med kun 5 dager i utlandet, så har vi fått mye ut av en Norsk sommer likevel. Jeg har vel først denne sommeren merket hvor lenge barna faktisk har sommerferie. Nå har guttene bare en uke igjen av ferien før de skal tilbake i barnehagen. Og Michelle har fortsatt over tre uker igjen til skolestart.
Jeg er heldig og så takknemlig for at jeg har muligheten til å være sammen med dem hver eneste dag gjennom sommeren. Det er ikke mange som har muligheten til det, og jeg kjenner vel litt ekstra på nettopp dette i år, som Jan kun har noen utpekte uker som han er hjemme. Jeg er imponert over alt vi har klart å rekke denne sommeren, og kanskje spesielt de siste to ukene. Vi har virkelig kost oss, og laget masse nye minner som vi skal ta med oss videre. Håper alle nyter sommeren. Det gjør i alle fall gjengen her i hus.

FØRSTE GANG PÅ FIRE ÅR!

Vi hadde en nydelig sommerdag i Stavanger i går! Vi var først på stranda en hel gjeng fra min side av familien, etterfulgt av grilling hjemme hos mamma i hagen. Det var et helt magisk vær, og jeg må innrømme at jeg sjeldent har vært i Stavanger med sånne temperaturer som vi har hatt de siste dagene. Det er likevel mange barndomsminner som kommer frem, når barna mine løper mellom hagene her på Tasta, gjennom husene til min familie som står på rekke og rad og deler hager. Det var noe jeg gjorde mye selv året rundt som liten. Og det å se mine barn nå, gjør det umulig å ikke tenke tilbake. I går kveld tok jeg med meg Jan på Gladmaten her i Stavanger for første gang. Jeg har selv vært på Gladmaten flere ganger, men nå var det faktisk første gang på fire år! Det var koselig å gå med Jan, og ikke minst så er det fint å kunne vise han sommeren på vestlandet også! Vi nyter virkelig sommeren i hjembyen min!

PLANER PÅ REKKE OG RAD!

Vi nyter fantastiske dager i Stavanger om dagen! I går hadde vi en hel dag sammen hos ei god venninne av meg som bor ute på ei øy utenfor Stavanger. Hun har barn på samme alder som mine, og vi har med andre ord hatt det supergøy sammen ute i finværet i går. Vi hadde mange timer på stranda, før vi etterhvert flyttet vannleken opp i hagen deres. Det er så gøy å ha ei venninne som faktisk har barn på Michelle sin alder, samtidig som hun har barn ned på Lucas sin alder. Det er bare synd at vi bor så langt unna hverandre. Vi er flinke og møtes når vi kan, og når vi møtes har vi det så fint at hverken store eller små merker noe til at det nesten er gått et år siden sist. Vi har planer på rekke og rad for de neste dagene våre i Stavanger, og sommerdagene skal nytes fullt ut! Ønsker alle en nydelig sommerdag!

ENDELIG KOM SOMMEREN + NÅ HAR VI REIST IGJEN!

Endelig kom sommeren til Norge, og vi hadde oss en nydelig dag i finværet på sjøen i går. Skulle kanskje tro at vi ble hjemme på vakre sørlandet når først sommeren er kommet, men neida, nå har vi reist igjen. Vi er kommet oss til Stavanger, og nyter en nydelig dag her i dag! Vi skal bli i Stavanger noen dager, og får med andre ord sommerens fineste dager i Norge her i hjembyen min. Det er Gladmat (festival) i Stavanger denne uken, og det håper jeg selvsagt vi får med oss, men vi har en hel rekke med andre ting som vi skal få til mens vi her også! Håper alle nyter finværet!

INGEN TID TIL Å VÆRE SLITEN!

Gårsdagen trengte vi virkelig til å lade batteriene etter en fantastisk opplevelse den siste uken. Det har skjedd så mye de siste dagene at jeg nærmest føler vi ikke har hatt tid til å være slitne. Da var det godt å sette av en hel dag bare til å slappe av, slik at vi kan ta fatt på enda en fantastisk uke som venter oss. Denne uken skjer det masse gøy, og vi har planer om å nyte de neste sommerdagene til det fulle.

I dag skal vi tilbringe dagen helt ytterst i skjærgården, og jeg vet barna gleder seg veldig til det. De melder jo helt fantastiske temperaturer de neste dagene, og nå som vi er inne i den siste uken der hele familien har ferie, skal vi prøve å skape så mange gode sommerminner som vi bare klarer. Jeg har jo riktignok ikke ferie, men jeg må innrømme at jeg den siste uken faktisk har klart å kose med med bloggen.

Det er så utrolig mye lettere å dele både tanker og bilder når det faktisk skjer noe spennende i hverdagen vår, også håper jeg at de neste dagene blir like bra som jeg tror! Ønsker alle en strålende sommerdag!