GOD MORGEN NORGE + TID OG STED PÅ DAGENS SIGNERINGER!

Reklame | egen bok

Gårsdagen ble vell blåst, og en utrolig hyggelig dag! Dagen i dag er allerede godt i gang, og jeg er klar for en dag med utrolig mye som skjer! Jan kom faktisk nedover til Oslo i går kveld, og ble med på en middag med gode venner. Vi var en helt gjeng ute å spiste i går for å feire bokutgivelsen, og jeg er så takknemlig for hvor fin kvelden ble!

Jeg har akkurat kommet tilbake etter å ha gjestet God morgen Norge! Virkelig en frisk og deilig start på denne dagen. Jeg har to signeringer i dag, en her i Oslo sentrum på Egertorget. Det er på Ark bokhandel klokken 16.00! Jeg håper så mange som mulig har lyst til å ta turen innom her! Min andre signering i dag skal være kl.18.00, den er på Strømmen storsenter! Også denne på Ark bokhandel! Håper virkelig det er mange som har anledning til å komme!

Utenom signeringer i dag, så går dagen i ett med intervjuer, og en hyggelig lunch med forlaget, for å feire at boken endelig er ferdig! Jeg hadde litt nerver i går, og kanskje spesielt før jeg skulle på Nyhetskanalen i går kveld, men nå som alt tv er vell overstått kjenner jeg faktisk at jeg klarer å nyte tiden min her i Oslo! Det er stort å gi ut en ny bok, og det skal jeg få lov til å kjenne litt på. Ønsker alle en nydelig dag videre!

DETTE SKJER DAG FOR DAG GJENNOM UKEN!

Reklame | egen bok

I dette øyeblikk er jeg på vei innover til Oslo. Denne uken kommer til å gå i ett fra og med nå og frem til midnatt natt til mandag. Jeg er fortatt ikke helt pigg i formen, men jeg kunne ikke avlyse alt som skjer de neste dagene, så da spiser jeg Paracet og prøver å få i meg så mye vann som mulig. Jeg reiser innover til Oslo nå, og skal hjem igjen onsdagskveld. Siden det er så utrolig mye som skjer de neste dagene, tenkte jeg å lage en fin oversikt for dere. Enten om dere ønsker å stille opp på signeringer eller få med dere intervjuer direkte.

Tirsdag:

KL.11.00 Reise til Oslo

KL.16.00 Signer i Karl Johan på Tanum bokhandel 

KL.18.00 Direkte hos Nyhetskanalen 

kl. 20.00 Middag for å feire at jeg har gitt ut ny bok!

Onsdag: 

Kl.10.00 ca God morgen Norge direkte.

Kl.12.00 Lunch på Teater cafenen med forlaget mitt for å feire bokutgivelse.

Kl.16.00 Signering på Egertorget på Ark bokhandel.

Kl.18.00 Signering på Strømmen på Ark bokhandel. 

KL.22.00 Reise hjemover

Torsdag:

Hente inn krefter, stelle i stand noe Halloween feiring for barna. Kjøre og hente til Halloweenfest og ikke minst PAKKE!

Fredag KL. 08.00 – SØNDAG KL.21.45:

Reise til Danmark! Sjekke inn på hotell, og starte moroa med Legoland, Lalandia og alt Billund har å by på!

VI HAR KJØPT NYTT HUS!!!

Planen vår var jo ikke å kjøpe noe før vi hadde solgt et av to hus, men plutselig falt vi over en mulighet som vi ikke ville skulle slippe fra oss. Vi har derfor kjøpt oss nytt hus denne helgen! WÆÆ! Jeg kjenner at jeg er så fornøyd med hvor vi skal bo i fremtiden, og ikke minst hvordan vårt nye hus vil se ut. For første gang skal vi være med helt fra starten, og forme et hus, helt etter våre egne ønsker og behov. Det er så behagelig å vite hvor veien vår videre går, og ikke minst begynne å forberede ungene på en ny plass, og forandringene som vil komme. 

Vi har med andre ord god tid på å selge husene våre i mellomtiden, for huset står ikke klart før tidligst om seks til åtte måneder. På en måte er det skuffende å ikke kunne flytte rett inn, men samtidig så tror jeg dette er den beste måten å skulle flytte på. Jeg vet hvordan jeg vil ha ting, og om det ikke er helt etter mine ønsker, så ville jeg nok ha endret på det. Og med en del erfaring med oppussing i mitt fortsatt unge liv, så vet jeg at alt koster mer enn man hadde sett for seg å bruke. 

Det er så gøy å kunne dele denne nyheten med dere, samtidig som det også er deilig å vite at vi skal bli boende i det «grå huset» en god stund til. Jeg håper jo selvsagt at det blir solgt raskt, men plutselig hadde det ingen hast. Det er deilig å kunne kjenne på. Det er nemlig mer enn nok stress som følger med det å selge en bolig i utgangspunktet. Huset mitt i Stavanger kommer også ut for salg til nyåret, så da blir det plutselig spennende å se hvilket hus som faktisk blir solgt først. Vi har uansett en plan i mellomtiden om vi må ut at huset vårt, før det nye huset står ferdig! 

EN LITEN OPPDATERING!

Reklame | egen bok

Først må jeg nesten starte med å takke for den enorme støtten og positive tilbakemeldinger jeg allerede har fått i forhold til boken min. Det er helt fantastisk! Boken min kom i posten på fredag endelig, og intervjuet med Dorthe kom like etter. Jeg er veldig fornøyd med hvordan hele intervjuet ble, og om dere ikke har fått med dere spesialversjonen av intervjuet, så ligger det ute på Sumo nå (gratis/tilgjengelig for alle). Vi har hatt utrolig mye sykdom i hus, kanskje spesielt i går, og i natt. 

I natt tok det for alvor tak i meg, og jeg har ligget over doskålen så og si i hele natt. Det er nesten umulig å ikke bli smittet når man skal stelle og ta vare på syke barn. Da vet man liksom at det kommer til å treffe på en selv også på et tidspunkt. Det var derfor flaks at Jan kom hjem i natt, og kunne ta stafettpinnen videre, mens jeg faktisk hadde mer enn nok med meg selv. Selv om Jan har vært borte denne helgen, så hadde vi planer om å poste en kjempe stor og gøy nyhet med dere i går. 

Men når jeg da ikke en gang klarte å skrolle på mobilen uten å bli kvalm i går, tok jeg heller aldri frem pcen. Men siden det er så stor og fin nyhet, så tenker jeg likevel at det fortjener ett helt eget innlegg når det skal deles. Jeg skal ikke holde dere på pinebenken lenge, for jeg skal få laget det klart med en gang, og poste det som neste blogginnlegg allerede i kveld. I morgen allerede så reiser jeg innover til Oslo, så jeg håper virkelig at jeg med sikkerhet er helt frisk nå. Denne uken kommer til å gå i ett for meg! Ønsker alle en nydelig start på uken! Se tidspunkt for signeringene under.

Tirsdag 29. Oktober Kl: 16:00 – Tanum Karl Johan

Onsdag 30. Oktober Kl: 16:00 – Ark Egertorget

Onsdag 30. Oktober Kl: 18:00 – Ark Strømmen

EN NY HELG UTEN JAN! + FORTSATT INGEN BOK!

Reklame | egen bok

Vi starter helgen tre av fire syke her hjemme, og den ene er meg. Jan er reist bort igjen denne helgen, og med mye sykdom i hus, så kjenner jeg at det kan bli en krevende helg i møte. Vi er heldigvis ikke kjempesyke noen av oss, men det merkes på humøret at det er en del slitne skjeler her hjemme i dag. Jan har vært mye borte den siste tiden, og jeg tror at jeg er alt for godt vandt til at han er mye hjemme, så når det da blir flere helger på rad, i tillegg til to andre jobb reiser den siste måneden, så skal jeg innrømme at jeg gleder meg til denne reisehøsten er over.

Jeg har ingenting i mot å være alene med barna, men spesielt når man ikke er helt i form så er det utrolig mye deiligere å kunne være flere med barna. Jeg får derfor besøk fra Stavanger denne helgen. Så håper jeg at gjengen våkner helt friske igjen i morgen, sånn at vi kan nyte dagene med besøk i stede. Jeg har forresten sett at det er flere som har fått boken min, veldig spennende! Jeg har ikke fått den selv enda, og jeg håpet jeg ville sitte med den her på tirsdag, så jeg venter fortsatt i spenning! Jeg håper alle får en nydelig start på fredagen, og ikke minst en god helg!

DORTHE SKAPPEL PÅ HJEMMEBESØK!

Reklame | egen bok

På lørdag så blir jeg å se i God kveld Norge! Jeg har nemlig hatt besøk av Dorthe her i Søgne! Vi har snakket ut, og jeg har for første gang snakket høyt om temaene i boken. Jeg kjenner jeg har nesten litt vondt i magen, nå som jeg venter på at min største hemmelighet noen gang skal ut i det åpne. Noe som jeg vet skjer på lørdag i intervjuet med Dorthe. Jeg merker at dette er litt skumlere enn jeg trodde det ville bli, og håper bare at jeg har forklart meg på en god nok måte i boken min. Som jeg faktisk ikke har fått enda! Noen som har sett eller fått boken min enda? 

Det er faktisk utrolig lenge siden jeg har gjort noe intervju overhodet hjemme i min egen stue. Når jeg var med på bloggerne, så var jo det en selvfølge hver eneste filming, mens jeg de siste årene har trukket meg mer og mer tilbake, i alle fall fra alt av intervjuer. Det føles så utrolig mye mer personlig, når jeg slipper noen inn i mitt eget hjem. Det var derfor fantastisk at det var nettopp Dorthe som skulle komme hjem til Søgne denne gangen. Jeg opplever at de som først kommer inn i mitt eget hjem, må møte meg der, og legge fra seg ønsket om å skape mest mulig overskrifter, men faktisk være litt menneskelig og kanskje ikke minst, vise følelser tilbake.

BLI MED PÅ BOKLANDSERINGEN MIN!

Reklame | egen bok

I dag startet distribusjonen av boken min “Bare Anna” og allerede er det noen få bokhandlere på østlandet som har startet salget av den. De neste dagene sendes bøkene ut til bokhandlere over hele landet, og jeg er selvsagt veldig spent på mottakelsen. Selve lanseringen av boken har vært planlagt i neste uke, men for et par uker siden besluttet vi å ikke dra i gang et liknende event som sist. I stedet blir det kick-off med signeringer i Oslo førstkommende tirsdag og onsdag. På tre ulike plasser i Oslo-området. Jeg håper det kan bli positivt, og jeg gleder meg selvsagt til å møte alle som tar turen. Enten det er 10 eller 200.

Signeringene var noe av det kjekkeste med hele boken min da jeg slapp “Naken” i 2017, og jeg håper å få oppleve noe av det samme nå når jeg drar på tur med min nye bok. Jeg er alltid spent når jeg skal ut å møte mennesker jeg ikke kjenner, men sitter alltid igjen med den samme gode følelsen i etterkant. Enten det er mennesker jeg har møtt på før, eller lesere jeg aldri har møtt før. Det er så hyggelig å ta seg litt tid til å slå av en prat med mennesker som følger meg enten de har gjort det over mange år, eller bare i perioder.

Jeg håper å se DEG neste uke på en av disse tre plassene:

Tirsdag 29. Oktober Kl: 16:00 – Tanum Karl Johan

Onsdag 30. Oktober Kl: 16:00 – Ark Egertorget

Onsdag 30. Oktober Kl: 18:00 – Ark Strømmen

I DAG KOMMER BOKEN MIN!! + VIKTIG HUSKJØP-MØTE!

Reklame | egen bok

I dag er en dag jeg har ventet på, først og fremst så skal vi veldig snart i et viktig møte i forhold til bolig videre. Jeg krysser fingrene for at jeg vil kunne gå ut fra møtet i dag, med en viss aning om hva som venter seg fremover, og ikke minst om dette er plassen hvor kapittelet for oss tar veien videre. Det er nok det jeg har syntes var vanskeligst med hele denne kjøpt og salg av hus prosessen som vi nå går gjennom, nettopp det å ikke vite hva som venter seg i fremtiden, eller ikke en gang å vite hvor vi vil holde til.

Forhåpentligvis så får jeg noen svar som vil kunne gjøre prosessen videre mye mer behagelig for meg, selv om det kan ta en smule lengre tid enn hva vi så for oss i august når alt dette startet. Jeg er i alle fall superspent på hva jeg vil høre i dag, og ikke minst så har jeg en liste med spørsmål som jeg håper å få svar på. Og da kunne gå hjem mindre stresset over situasjonen enn hva jeg har vært den siste tiden. For med en gjeng med barn, så er det deilig å kunne forberede dem også på vårt nye hjem, før vi plutselig sitter der.

Andre ting som også skjer i dag er at jeg faktisk venter på boken min som kommer i posten. Jeg er så spent, og jeg vet jeg kommer til å være urolig stolt over meg selv når jeg holder denne boken. Boken min kommer i de første butikkene i landet i dag(!!!), og er nok ute i alle landets butikker i løpet av denne uken! Jeg vil gjerne utfordre alle som ser boken min i butikkhyllene til å lage det ut på mystory på Instagram, og tagge meg. Så skal jeg prøve å repost så mange som mulig! Ønsker alle sammen en nydelig onsdag videre!

JEG KJENNER JEG GRUER MEG SKIKKELIG

Reklame | egen bok

Nå som boken min faktisk kommer ut i butikkene denne uken, så kjenner jeg at nervene har inntatt sin plass. Jeg er selvsagt veldig spent og glad samtidig som jeg gruer meg skikkelig til innholdet i boken ser dagens lys. Dette er på mange måter en så utrolig viktig bok, samtidig som jeg legger meg sårbar igjen fordi boken er så personlig for meg. I et av kapitelene i boken er fokuset rettet mot min største hemmelighet noen gang. Jeg kjenner jeg gruer meg til reaksjonene på noe som jeg har holdt så tett til brystet over lengre tid. 

Jeg ble spurt her en dag om hvorfor jeg velger å utlevere meg selv så mye, når det tydeligvis går inn på meg. Svaret mitt er veldig enkelt. Om det at jeg forteller min historie, kan hjelpe et annet mennesket i samme situasjon. Så er det jeg går gjennom ved å skrive om det, verdt det. Jeg utleverer meg selv, fordi jeg skulle ønske at jeg hadde min egen bok eller blogginnlegg å lese gjennom i ulike faser og situasjoner i mitt liv. Det finnes mange som som vil kunne føle på noe selv når de leser boken «Bare Anna».

Likevel så er media min største frykt, og har en mening om alt, og lager saker på tema som gir klikk, og uten å ta hensyn til at det ligger ekte opplevelser og følelser bak. Det ene temaet frykter jeg vil kunne få mange klikk av artikler som vinkles og lages overskrifter på. Jeg har selv ikke skrevet et eneste ord om dette temaet på bloggen, og er kjempe usikker på om jeg noen gang vil kunne skrive om det. Det er nemlig noe helt annet enn klikk jeg ønsker når det er snakk om akkurat det. Jeg føler derfor at det er så viktig for meg at det fikk sin plass i boken min. At jeg fikk dele alt, alle tanker, og hele opplevelsen, uten å bli avbrutt. 

Leser man boken min så er det ingenting som står mellom linjene. Den er ekte, og det kjenner jeg nå som det kun er få dager igjen til det er mulig å lese den. Jeg skulle hatt boken min ute i Norges butikker allerede i morgen. Men jeg venter selv på å få den i posten, og det håper jeg skulle skje før den var ute i butikkene. Det blir spennende å se om den dukker opp i postkassen min i dag. Det føles i alle fall helt spesielt å snart skulle se boken stående i butikkhyllene! Om du ønsker å være en av de første til å få boken hjem i hus, kan du bestille boken min HER!

MINE TANKER OM FLYTTINGEN AKKURAT NÅ!

Jeg kjenner jeg blir en smule gal av hele denne flytteprosessen. En ting er alt stresset som kommer med å selge hus, men en helt annen ting er det å skulle kjøpe noe nytt. Jeg hadde virkelig ikke så mange tanker hverken når jeg kjøpte huset i Stavanger, eller huset vårt her i Søgne. Men plutselig har jeg alt for mange tanker om hva vi trenger, og kanskje viktigst av alt beliggenhet. Jeg har nok gjort meg opp mer langsiktige tanker nå, enn noen gang tidligere. Jeg er glad for de erfaringene jeg har fått i forhold til hus i ung alder, og jeg føler på ingen måte at jeg har valgt feil tidligere. 

Det er likevel mye som jeg ikke tenkte over den gang, som er utrolig viktig for meg og oss som familie i dag. Plutselig er vi mye mer låst til en enkelt plass med tanke på skole, og Jan har også fått seg en «vanlig jobb» med en arbeidsplass siden sist vi kjøpte hus. Vi har også mange tanker i forhold til pris, og ønsker til muligheter i fremtiden. Dette er kanskje mitt vanskeligste huskjøp av alle. Nettopp fordi vi må ta hensyn til så utrolig mye, og for første gang så er det ikke bare huset eller plassen i seg selv som har noe å si. 

Jeg blir derfor gal av hele denne prosessen. Jeg vagger litt frem og tilbake. Det ene øyeblikket har jeg lyst til å kjøpe hva som helst, bare for å bli ferdig med det. Det neste øyeblikket har jeg ikke lyst til å kjøpe noe. Det er så galt at jeg noen dager kunne bodd i alt fra ny leilighet til et gammelt oppussingsprosjekt, til at jeg ikke ønsker å bo i Søgne i det hele tatt. Hadde jeg sluppet å tenke på noen andre enn meg selv de siste månedene, hadde jeg nok vært på vei bort her i fra for lenge siden. Det er egentlig litt trist. 

Jeg har trivdes i Søgne fra første stund, men jeg har aldri villet bort her i fra mer enn i denne dumme husjakt-prosessen. Det er utrolig slitsomt, og vi venter fortsatt på at et av husene skal bli solgt før vi kan gjøre noe som helst. Jeg skulle ønske jeg klarte å skru av, eller koble ut, men det er helt umulig. Jeg er utålmodig, og jeg klarer ikke å slutte og tenke på noe som er så viktig for fremtiden vår. Jeg trodde jeg ville like denne prosessen, men det gjør meg ingenting annet enn utslitt om dagen. 

Jeg vet at flere av dere tipser om at det kanskje ville vært lurt for oss å bygge noe eget. Problemet er bare at det ikke finnes noen tomter i nærheten av skole som vi ønsker å bygge på. Jeg kunne gjerne tenkt meg å bygge eget hus en dag, men da en plass som jeg vet vi blir værende lenge. Og akkurat nå føler jeg ikke vi har tid eller krefter til å gå i gang med en så stor prosess. Jeg skulle ønske at drømmehuset bare kom ut for salg i disse dager, sånn at jeg kunne fått fred, og heller nyte de siste månedene vi har igjen her.