HER ER DE BESTE BLACK FRIDAY TILBUDENE!

Reklame | asnnonselenker

I den endeløse jungelen av tilbud som florerer i dag, så har jeg laget en oversikt over mine favorittsalg. Det er nærmest blitt en tradisjon at jeg sitter til langt over midnatt for å finne de beste deals rundt i ulike nettbutikker. I år er intet unntak, så her har du min favorittliste med tilbud akkurat NÅ!

Footway.no har kanskje Norges største utvalg av sko. De senker prisene på elleville 25.000 sko! Du sparer 25% på merker som Nike, Adidas, Birkenstock, Moon Boot, og hundrevis av andre merkevarer. Deres Black Friday salg finner du HER!

Nelly.com Er det én dag jeg prioriterer å handle hos Nelly så er det på Black Friday. Du får nemlig 30% på absolutt alle varer i dag. Ingen unntak. Du finner merker som Nike, Adidas, Calvin Klein, Levis, Michael Kors og mange flere. Det salget finner du HER!

Royal-Design.no En av mine absolutt favoritter innenfor møbler og interiør. De har akkurat startet sitt gigantiske Black Friday salg med inntil 70% avslag. Her finner du garantert julegaver både til deg selv, og noen du er glad i. Det salget finner du HER!

Ark.no Om du er glad i bøker eller brettspill bør du sjekke ut nettbutikken til Ark i dag. Der gjør du nemlig et knallkjøp om du er rask. Brettspill kan være et sikkert gavetips til både små og store. Faktisk sparer du 30-50% på absolutt alle brettspill og puslespill. Det salget finner du HER! I tillegg får du boken min Naken på 40% avslag HER!

Coverbrands.no Om du er som meg og sverger til Bare Minerals, anbefaler jeg deg å sjekke ut Black Friday hos Coverbrands. Du sparer nemlig minst 35% på alt fra Bare Minerals HER! I tillegg får du fantastiske 30% på alt fra GHD HER!

Bubbleroom Jeg har i flere år hatt et ekstra godt forhold til Bubbleroom. Jeg elsker produktene de har, men jeg har også (som faktisk er viktig) vært veldig fornøyd med priser og tilbuder som kjøres året gjennom. De har selvsagt også et salg for den store Black Friday, og du får nesten alt i nettbutikken til -20% akkurat !

DETTE HAR JEG GLEDET MEG TIL Å DELE MED DERE!

Reklame | NA-KD.COM

Her hjemme har dagene gått i ett, og i dag har virkelig vært en sånn dag der jeg har fått unnagjort fryktelig mange ting, på fryktelig kort tid. Og på toppen av det hele klarte jeg å overraske ungene med hjemmelagde kanelsnurrer mellom slagene. Jeg må ærlig innrømme at jeg er ekstremt overrasket over meg selv, og ikke minst veldig fornøyd! Hvor fikk jeg all denne energien fra? På toppen av det hele er det en viktig uke både for meg privat og som blogger. For denne uken skal det nemlig handles inn alt av julegaver!

Og aldri noensinne har det florert med bedre tilbud enn under årets Black Week, og aldri har jeg fått handlet så mange julegaver til så rimelige priser som denne uken. Faktisk ligger jeg ann til å bruke rekordlite på julegaver totalt i år, da jeg har vært utrolig flink til å plukke gode tilbud denne uken. En av de plassene jeg har fått handlet flest gaver i år er hos NA-KD! Og jeg har gledet meg til å fortselle dere at de har tidendes Black Week akkurat nå, der du sparer 30% på HELE butikken med en rabattkode du finner HER  Hos NA-KD får du i tillegg gratis klimakompensert frakt og retur!

Er det en ting jeg har handlet spesielt mye av hos NA-KD så er det gensere, og da spesielt strikkegenserne. De har såå mye fint strikk, og når du i tillegg får 30% på de, så passer det perfekt å handle inn nå som kulden kommer for alvor. I tillegg er strikkegensere en sikker julegave! Du finner over 1000 nydelige strikkegensere HER! Og nå som faktisk NA-KD kjører 30% rabatt på hele butikken, håper jeg virkelig Jan hiver seg rundt nå for å kjøper mitt største julegaveønske og legger den under treet til meg!

DETTE ER TID OG STED FOR JULESIGNERINGENE MINE!

Reklame | egen bok

Nå nærmer desember måned seg med stormskritt, og jeg kjenner jeg gleder meg til fullt kjør, med en god dose julekos! Jeg har satt opp julesigneringer gjennom desember, og håper at det er mange som ønsker å komme for å få en personlig hilsen i en av mine to bøker. Både en julehilsen, om det er en julegave, eller om det rett og slett er en liten hilsen til deg! Jeg skal som vanlig ikke reise så langt unna der jeg holder til, men har derfor tenkt at det er fint mulig å kontakte meg direkte, om du bor langt unna og ønsker en signert bok. Det skal jeg gladelig gjøre. Ber alle som ønsker det, å sende meg en direktemelding på Instagram HER! 

For dere andre som faktisk har tid, lyst og mulighet til å komme på en av mine flere signeringer gjennom desember, så håper jeg virkelig at du stikker innom. Jeg vet det er en travel tid, men er man skal man på julegaveshopping, så er det jo fint å gjøre dette i samme sleng. Jeg skal nemlig kun ha signeringene i helgene frem mot jul! Jeg håper at også kjente og bekjente har lyst å stille opp på signeringene, om så ikke annet enn for å kun si hei. Det er som sagt veldig hyggelig med et godt oppmøte på signeringene! 

Julesigneringer:

Lørdag 7. Desember kl.13.00 – Norli, Kvadrat kjøpesenter, Sandnes

Lørdag 7. Desember kl.16.00 – ARK Prostebakken, Stavanger Sentrum

Fredag 20.Desember kl.21.00 – Norli, Sørlandssenteret, Kristiansand

Lørdag 21.Desember kl.15.00 – Norli Markens, Kristiansand Sentrum

 

Merk dere tid og sted, også krysser jeg fingrene for å se akkurat DEG, på en av mine signeringer! Du kan ta med allerede kjøpt bok, eller kjøpe bok der og da. Du får også selvsagt kjøpt boken min i nettbutikk ved å klikke HER! Det er Balck Week, som betyr tilbud på rekke og rad, men det får dere dessverre ikke på min nye bok, da det finnes mye regler for dette.. Ellers ønsker jeg dere en magisk dag videre!

VI HAR SOLGT HUSET VÅRT!!

WOHO! Endelig kom det en opptur! Jeg kjenner at tusen kilo bare løftet seg fra suldrene mine, og gleder meg til tiden fremover. Nå har vi solgt huset vårt i Søgne, og jeg kan endelig begynne å tenke fremover med en ro og glede. Et stort stress som har påvirket meg hele denne høsten, ble nettopp en stor lettelse! Det er så utrolig mye mer behagelig å tenke fremover på flytting og husbygging nå som et hus er ute av verden. Det er også veldig deilig å ha et hus solgt, før vi går i gang med en ny salgsprosess av huset i Stavanger! Og det beste med alt, er den roen jeg nå kan kjenne på før juletiden! Dette var nok kanskje den beste julegaven jeg kunne fått etter en høst med mye motgang! 

PYNTING TIL JUL MED FAMILIEN!

Vi har funnet frem julepynten, og har de siste timene hatt på julesanger, og pyntet huset klart for desember og juletiden. Det er en magisk tid på året, og jeg er så takknemlig for å ha barnelatter og småtroll løpende rundt i huset i denne tiden på året. Jeg vet ikke helt hvorfor, men julen har blitt så utrolig mye mer spesiell for meg etter at jeg fikk barn, men også etter at jeg flyttet for meg selv med barna. Jeg elsker virkelig å se barna mine glede seg, og ikke minst finne på ting sammen. Jeg er flink til å være sammen med barna mine hele året, men det er kun rundt juletiden vi har koselig musikk i bakgrunnen, og baker sammen. Ønsker alle en fin avslutning på helgen! 

SPØRSMÅLENE (OG SVARENE) INGEN TØR Å SPØRRE NOEN SOM HAR SPONTANABORTERT!

Hvordan går det med deg nå, etter alt som har skjedd? Det går veldig fint med meg. Formen begynner endelig å bli litt bedre, og jeg kjenner jeg er klar for å sette fokus mot julen. Jeg har tatt alt overraskende bra, og må si at jeg egentlig er litt overrasket over meg selv. Det er viktig å kjenne på de følelsene man har, og sørge om man trenger det. Det har selvsagt vært dager hvor ting har vært trist, men dette har ikke gått så dypt inn på meg som jeg kanskje fryktet det ville gjøre. Og en klok dame sa til meg at man ikke skal kjenne på noen tanker og følelser man ikke har. Det tror jeg også er veldig viktig. Akkurat nå så er jeg ikke trist, og ikke redd eller usikker på hva som skjer, jeg er egentlig bare utålmodig, og lei av at det hele fortsatt pågår. (Da med tanke på legebesøk, smerter og blødninger)

Har dere et ønske om å prøve å få barn igjen med en gang? Det er kanskje et spørsmål mange lurer på med alle som mister, jeg velger derfor å ta dette med. Jeg kan selvfølgelig kun snakke for meg selv, da jeg vet at det er et sårt tema, både med tanke på det man akkurat har vært gjennom fysisk og psykisk, men også med tanke på at man kan være redd for at det skal skje igjen. For min del kan jeg kjenne på at jeg fortsatt planlegger som om jeg fortsatt er gravid. Med andre ord, at jeg da tenker at vi skal prøve igjen med det samme det er mulig. Og noen dager, kan jeg tenke at det kanskje var en mening med dette, og at jeg har fullført mitt siste svangerskap. På dette tidspunktet klarer jeg derfor ikke å svare på dette, for jeg vet rett og slett ikke helt hva jeg føler. 

Hvorfor har du vært så mye hos legen? Jeg har vært inne hos legen mange ganger de siste ukene på grunn av spontanaborten. Det i seg selv er vel ikke grunn nok til å være hos legen så mye som jeg har vært. Men problemet eller bekymringen, har vært at HCG nivået mitt har gått alt for tregt nedover. Og at de da har vært innom tanken på at noe kan være galt/farlig. Så langt så har jeg kun tatt blodprøver hos legen, og en ultralyd/gynekologisk undersøkelse på sykehuset i Stavanger. Jeg har en ny time på sykehuset i Kristiansand i morgen. 

Hvordan har dere kommunisert det du går gjennom til barna? Eller har dere ikke snakket om det? Guttene vet vel egentlig ingenting av det som skjer. De er for små til å forstå, og de har ikke opplevd meg noe annerledes. Det har derfor ikke vært naturlig å si noe. Michelle vet derimot om alt. For meg så er det viktig å fortelle henne alt jeg deler, slik at hun aldri skal oppleve at noen på skolen skal fortelle henne ting om meg eller oss som familie, som hun ikke vet fra før. Hun har også opplevd mer av smertene mine, da hun er mer hjemme i løpet av en dag.  Jeg tror det er viktig og naturlig å fortelle det som det er, sånn at det også er naturlig at jeg har ligget mer i sengen enn jeg ellers pleier. 

Kom det som et sjokk på deg at du spontanaborterte? Eller følte du at noe var galt? Jeg har kun hatt problemfrie svangerskap tidligere, så jeg kan ikke si at jeg så det komme. Jeg har likevel vært mye mer urolig denne gangen, og stresset mye tidlig i svangerskapet. Jeg tror ikke dette i seg selv var skylden, for alle leger sier at det ikke går ann å påvirke. Men jeg hadde mer en tanke om at det kunne skje denne gangen, og det i seg selv er litt rart, nå i etterkant etter at det har skjedd. Jeg trodde ikke det var noe galt, jeg trodde heller ikke det var dette som skjedde, selv etter fem dager med blødninger. Jeg var vel litt optimistisk og leste litt for mye om hvor normalt det var å blø litt i starten av svangerskapet, uten at noe trengte å være galt. 

EN FULLVERDIG ØNSKELISTE + ET SÅRT ØNSKE OM EN FIN FØRJULSHELG!

Denne helgen har jeg faktisk tenkt å starte med alle juleforberedelser! Jeg har ikke akkurat kommet meg ut på shopping om dagen, og har derfor brukt mye tid hjemme på å planlegge og tenke på hva som skal handles inn av julegaver, men også ikke minst så har jeg fått handlet en god del på nett. Jeg har også store planer om å få pyntet til jul, og kanskje til og med få bakt noen julekaker denne helgen. Men her må jeg se hvor langt kroppen min strekker til, og ikke bite over for mye. Jeg har mange ønsker for denne juletiden, det blir nemlig den siste julen i dette huset! På grunn av flytting, og alt det gøye med det å skulle bygge hus, er selvsagt mange av julegave-ønskene mine i år veldig påvirket av dette. 

 

Selv om det å skulle bygge hus og det å ta en million valg er noe som stresser mennesker flest, må jeg innrømme at det er en prosess jeg virkelig gleder meg til, og ser skikkelig frem til. Det har kanskje vært ekstra godt gjennom denne tiden, å se fremover på alt det gøye som skjer, og som ikke kan fall fra oss. En lykke ingen kan stoppe, ikke en gang meg selv. Det er kanskje rart, men det føles i alle fall utrolig deilig, og riktig akkurat nå. Julegaveønskene mine har jeg plukket ut nedenfor. Noen produkter jeg ønsker påfyll av, fordi jeg er så fornøyd og det er ting jeg bruker penger på uansett, og andre ting som jeg ønsker meg som jeg gjerne ikke tar meg råd til med tre barn løpene rundt beina på meg. Penge-prioriteringene er absolutt endret seg for hvert barn jeg har fått.

Kanskje du kan finne inspirasjon til ønskelisten, eller gavekjøp her i min egen ønskeliste? Kanskje flere ting allerede var på ønskelisten din? Nå begynner snart den beste uken i hele året på tilbud og rabatter, så om du skal kjøpe noe, ville jeg uten tvil fått tak i det gjennom Black Week, som faktisk ikke er før neste uke, MEN som allerede har startet i dag hos flere. Mine beste tips til å finne de fineste julegavene er hos LYKO,  NA-KD og Royal Design! God handel, og ikke minst GOD HELG! Jeg krysser fingrene for en superfin helg sammen med mine<3

SMERTENE SOM INGEN SNAKKER HØYT OM

Idag kjenner jeg for første gang på en pause. Jeg har guttene hjemme i dag, og må si at det er et nydelig lite avbrekk, selv hvor sliten jeg er om dagen. Det er fantastisk å tenke helt på andre ting, og se hvilke mennesker jeg er heldig å faktisk er omringet av hver eneste dag. Jeg har hatt mange plager den siste tiden, mer enn jeg visste man skulle ha gjennom en slik prosess, og jeg føler det aldri helt slutter. Det er så mange problemer og plager jeg ikke ante at man måtte gjennom om man mister, og det har virkelig satt en støkk i meg. Dette har nemlig ikke gått helt på skinner for min del. 

Jeg har nå vært inn og ut av legekontoret fire-fem ganger, samt to legevakt besøk og et besøk oppe på sykehus. Alt dette kun på to uker. Det har  som sagt  ikke vært så lett for meg, samtidig som det selvsagt påvirker meg veldig at dette ikke gir seg. Jeg hater å klage men jeg  tror det er viktig å faktisk sette litt lys på temaet, og jeg vil veldig gjerne gjøre andre oppmerksom på hvilke prosess det faktisk er å gå gjennom en spontanabort. For det vanskelige med det hele, er jo at jeg ikke aner noen ting om hvor lenge dette pågår, eller hva som egentlig skal skje, og har skjedd med kroppen min så langt. 

Det har vært noen spesielle dager den siste tiden, og jeg kjenner at jeg har fått et større og større behov for å skulle dele dette med dere. Det er nemlig vanskeligere å gå gjennom dette alene enn hva jeg kanskje hadde sett for meg. Det snakkes mye om at det er følelsesmessig vanskelig å skulle gå gjennom en spontanabort, men jeg synes det er lite snakk om de fysiske smertene eller komplikasjonene som kan oppstå. Jeg har vært inn og ut av legekontoret, og ble rådet av fastlegen min å ta turen til legevakten mens jeg var i Stavanger. Der ble jeg videre henvist til Poliklinikken. 

Det har med andre ord stått litt på, annet enn bare når det kommer til følelsene rundt dette svangerskapet som nå er gått tapt. Jeg har hatt mye smerter, og da smerter i nedre del av magen i flere uker, og har også blødd i overkant av to uker, noe som legen mente var lenge, og forventet skulle avta. Jeg har også hatt en del feber, noe som legen også sa jeg måtte følge med på om jeg fikk. Og det var vel det som gjorde at jeg måtte inn til legevakten mens vi var i Stavanger. 

Det er liksom alltid sympati «å, har dere mistet, så trist» mens det er ingen som spør hvordan det går, og hvordan formen faktisk er. Det kom som lyn fra klar himmel for meg, at det faktisk var smerter knyttet opp mot en spontanabort. Jeg har alltid tenkt at det vil oppleves som en engangshendelse, som kan minne om en dag med mens, bare med mer blod. Jeg har heller aldri hørt om noen «problemer» eller «komplikasjoner» når det kommer til en spontanabort. Dette må jo snakkes høyt om, ellers så går det faktisk ikke an å vite noe som helst. 

Jeg har også spurt om mye informasjon, som jeg faktisk ikke føler eksisterer. Jeg fikk til og med printet ut alt som sto om spontanabort i Norsk Elektronisk Legehåndbok, uten å føle at jeg ble noe klokere på situasjonen jeg er i. Hvor lenge vil dette pågå? Hva vil det si å blø kraftig eller lite. Hvorfor kan ingen definere hva som er mitt tilfelle av spontanabort. Det finnes jo til og med en haug av forskjellige grupper og navn for spontanaborter, og man reagerer forskjellig på de ulike gruppene. Men hva og hvor jeg var, har jeg fortsatt ingen svar på. Det jeg har synes har vært skummelt med det hele, er jo nettopp det å ikke vite.           

TIDEN MED LITE SVAR, OG VONDE TANKER

Jeg er så lettet over at jeg har delt hva som skjer i mitt liv om dagen med dere. Det er selvfølgelig ting som fortsatt står på, og jeg vil igjen takke for støtten jeg har fått de siste dagene. Dagene går veldig opp og ned, og det både fysisk og psykisk. Jeg tar det mye bedre enn jeg så for meg i starten, og det er jeg så glad for. Men kroppen min går gjennom mye, og jeg har hatt mye smerter som gjør at jeg har holdt meg mye hjemme. Jeg ønsket egentlig ikke å dele masse innlegg om det, likevel så kommer det til å bli en del, nettopp fordi jeg ønsker å dele noen av de innleggene jeg skrev før jeg hadde delt det med dere.

Skrevet 8.nov 2019

De siste dagene har vært skikkelig vanskelige. Vi fikk gleden av en positiv graviditetstest for noen uker tilbake, og plutselig sitter jeg her å ikke vet hva jeg skal tenke eller si. Jeg var på ultralyd i går og ble sendt videre til legen. Det var tydelig at jeg hadde vært gravid, men med fem dager med blødning, så visste jeg at sjansen var liten for at det fortsatt var et voksende foster i kroppen min. På ultralyd kunne hun ikke se noe, og ville derfor jeg skulle ta en blodprøve, for og slippe å bekymre meg. Jeg gikk direkte videre, for jeg ønsket svar. 

Etter et halvt år med å ønske en positiv test, så var dette noe av det jeg fryktet mest! Jeg har aldri tenkt tanken tidligere, men plutselig var det noe som jeg tenkte mye på. Nå sitter jeg her, og venter på  blodprøve nummer to som skal tas på fredag. Jeg føler tiden står stille, og jeg tør ikke en gang å håpe på det beste. Jeg har startet å tenke videre allerede. Jeg har ikke hatt noen å snakke med gjennom denne tiden, fordi det har vært så tidlig i svangerskapet at vi kun har fortalt det til noen få. Og selv med Jan rundt, så føler jeg meg veldig alene i verden når noe som dette skjer. 

Det er jo min kropp det skjer med, og mine følelser som er forsterket gjennom et svangerskap, men også gjennom en spontanabort. Jeg vet enda ikke om det er det med sikkerhet, men mye tyder på det akkurat nå. Jeg prøver å tenke hvor lenge vi må prøve videre før vi opplever en positiv test, og om jeg i det hele tatt klarer å ønske flere barn om dette går galt. Jeg føler på så mange måter at det er kroppen som straffer meg for det som ble valgt et år tilbake. Samtidig som jeg vet at det ikke henger sammen overhode. Det er bare trist, og så fryktelig vanskelig å forholde seg til denne tiden midt i mellom. 

Jeg har så lite svar, og vet ikke hva jeg skal gjøre den dagen jeg får svarene. Om det viser seg å gå fint, og jeg fortsatt er gravid, så ønsker jeg i alle fall å dele dette så tidlig som overhode mulig med alle. Jeg ønsker da å være mer forberedt på at dette kan gå galt, og da å få et større støtteapperat om det da skulle gå helt galt. Jeg vet ikke. Men det gjør så vondt å ikke kunne gjøre noe med situasjonen, annet enn å sitte å vente. Det er så mange kvinner som spontanaborterer, flere vi kjenner enn vi kanskje vet om. Men å sitte der selv er likevel noe helt annet, og for meg er alle disse tankene og følelsene helt nye og fremende.

DETTE FØLES FEIL, MEN LIVET SKAL VIDERE.

Reklame | BUBBLEROOM

Jeg må begynne med å si tusen takk for alle tilbakemeldingene jeg fikk etter gårsdagens blogginnlegg. Det var utrolig vanskelig å skulle dele dette med dere, og jeg skal ærlig innrømme at jeg var redd for hvilken respons jeg ville få. Jeg er så takknemlig for at det finnes så mange gode mennesker, som har lagt igjen fine kommentarer og ikke minst delt egne erfaringer i bøttevis med meldinger. Jeg er helt overveldet over den responsen jeg fikk, og på mange måter har det siste døgnet vært mye lettere for meg, enn hva de siste to, snart tre ukene har vært. Så tusen, tusen takk. Jeg har skrevet flere innlegg rundt temaet gjennom prosessen, og ønsker også å dele dem med dere. Jeg måtte bare innom først for å si tusen takk for responsen i går, og tipse om et salg. Det føles ikke så viktig akkurat nå, men jeg må huske at livet går videre for alle rundt meg, og snart også for min egen del også. Uansett hvor feil det føles, så må jeg på jobb hver dag, jeg også. Akkurat i dag får du -20% rabatt på alt av sko og accesurise hos Bubbleroom! Jeg har derfor laget en ny gavetips liste med mine favoritter som er på -20% rabatt akkurat nå! Hele salget finner du HER!