SISTE DAG FØR ET HELT NYTT TI-ÅR!

Reklame | LEGO WEAR

Nå står plutselig et nytt år å banker på dørene. Jeg gleder meg til 2020 er i gang, og klarer ikke helt å skjønne hvorfor. Et nytt år, er på mange måter en ny start for meg, hvert eneste år. Men jeg føler at det er noe ekstra spesielt med det året vi har i møte. 2020 er begynnelsen på mye, og selv om forventningene mine er lavere enn før, så er jeg likevel så klar for å ta fatt på en ny hverdag og store livsendringer som det neste året har å komme med. Mer om det skal jeg selvsagt komme tilbake til senere, men nå må jeg bare si tusen takk for alt 2019 har gitt meg, av gleder og utfordringer. Tusen takk for alt jeg har fått dele med dere gjennom nok et år. Jeg ønsker alle sammen et riktig godt nyttår, og en nydelig nyttårsfeiring inn i 2020! 

EN AV MINE STØRSTE FAVORITTER

Reklame | LYKO

Akkurat nå er det vanvittig mange gode tilbud ute, og det ser ut til at de aller fleste nettbutikker har tyvstartet årets januarsalg allerede. En av mine aller største favoritter nemlig Lyko.no er også godt i gang med deres knalltilbud. Og jeg har samlet flere favoritter du akkurat nå sparer 40-80% på! Disse finner du ved å klikke på produktene under, ellers kan du se hele salget HER!

Lyko har ikke bare knallgode priser, de har også et enormt utvalg av lukusmerker. Du finner blant annet skjønnhetsprodukter fra merker som Balmain, Gucci, Abercrombie & Fitch, Balenciaga og mange flere! Under finner du noen av mine favoritter fra Balmain og Gucci. Priser og tilbud finner du ved å klikke på produktene.

ENORMT PRESS FOR Å LEVERE, ÅRETS JULEBILDE & EN NYKOMMER PÅ NESTE JULEBILDE?

For en utrolig deilig jul, og juletid dette har vært. Jeg har tatt meg en velfortjent pause fra det aller meste av sosiale media gjennom hele juletiden, og det er faktisk den første julen på over 8 år som jeg ikke har logget meg inn for å skrive til dere. Jeg begynner å merke at bloggen min blir mindre og mindre prioritert av meg selv. Tiden min vil jeg bruke på andre ting, som betyr mer for meg. Og det er både sunt og godt å klare å kjenne litt på. For jeg har faktisk blogget helt siden jeg var 15 år gammel. Det begynner å nærme seg 10 år, med et enormt press for å alltid levere. 

Jeg er på ingen måte ferdig med bloggingen, men det er deilig å ikke kjenne på det samme presse som tidligere. Kanskje det handler om at jeg blir eldre, eller rett og slett bare at ting har falt mer på plass for meg på flere områder, og bloggen ikke er hele meg lengre, som den pleide å være. Julen vår har vært helt nydelig, og jeg ser utrolig mye frem til det nye året vi nå skal gå inn i. 2020 er et magisk år for meg, og sikkert mange andre også. Selv om jeg ikke aner noe om hva vi skal gjøre eller hva året bringer, så vil uansett et år som 2020 huskes, for en hver skjel med en mild hobby OCD! 

Jeg ser frem til å dele nok et år sammen med dere her på bloggen, uansett hva det kommende året måtte bringe meg av oppturer og nedturer. Jeg har mye jeg gleder meg til og ser frem til, og måtte det bli et år vi vil se tilbake på med mange fine minner og øyeblikk! Jeg håper alle har hatt en fin juletid, virkelig! Julen kan være så mye forskjellig, for så mange mennesker. Jeg føler meg heldig som har folk rundt meg å være sammen med på en sånn dag. Det er noe jeg ikke tar forgitt! Årets julebilde ble like spesielt som alle årene tidligere, barna vokser seg stadig større, og jeg krysser fingrene for at det vil være en nykommer med på julebilde til neste år! 

ENDELIG JULEFERIE! + NY JULESIGNERING I DAG!

Reklame | egen bok

Endelig er det helg igjen, og nå siste helgen før jul! Er det meg, eller går tiden raskere og raskere til eldre man blir? Jeg føler i alle fall veldig på at det nettopp var 1.desember, og nå står julen for tur igjen. Michelle og Jan får juleferie i dag, og det gleder vi andre oss til veldig. Jeg har hatt guttene hjemme på dagtid den siste måneden, og det skal bli godt med en ekstra voksen i hus, og samle familien. Nå er det kun gøye ting som skjer frem mot jul, så det skal blir utrolig koselig. Jeg elsker julen, og den neste uken vi har foran oss.

Det er utrolig mye som skjer for min del denne helgen! I dag starter helgen med signering på Sørlandssenteret kl.21.00, etterfulgt av litt juleshopping. Jeg er egentlig ferdig med julegavene for lengst, men når sentrene har åpent til 24-00, så blir det alltid litt ekstra uansett. Håper å se mange kjente og nye ansikter på signeringen min i kveld! I morgen skal jeg også ha en signering. Den siste signeringen noen gang, om dette viser seg å være min aller siste bok, noe jeg selv tror det er. Det er derfor veldig koselig om de som ikke rekker å møte opp i dag, har lyst til å komme innom Kristiansand sentrum i morgen kl.15.00.

MINE ALLER SISTE BOK-SIGNERINGER:

Fredag 20.Desember kl.21.00 – Norli, Sørlandssenteret, Kristiansand

Lørdag 21.Desember kl.15.00 – Norli Markens, Kristiansand Sentrum

Rett fra min siste signering skal jeg på julebord med jentegjengen her på sørlandet. Og så videre ut på byen. Jeg hadde hele tiden sett for meg at jeg skulle rett hjem, når de andre skulle videre. Men ettersom at jeg plutselig ikke er gravid lengre, og alt av symptomer også «endelig» har forlatt kroppen, så synes jeg bare det er koselig å kunne følge med resten av gjengen. (Jeg sier endelig fordi det har vært veldig krevende tid å gå gjennom, da det aldri tok en slutt, og gravid-hormonene satt i kroppen lengre enn normalt etter en spontanabort.) Jeg håper på en fin kveld sammen med fine mennesker! 

Mellom alt som skjer for min del, skal vi selvsagt få bakt masse, hørt på julesanger, og finne den siste julestemningen før julen kommer. Søndagen blir også en stor koselig markering, vi skal opp i snøen med barna, etterfulgt av en tidlig «lille julaften» tradisjon. Vi har nemlig flyttet lille julaften en dag tidligere, for å reise inn til stavanger tidligere på lille julaften. Jeg har gledet meg lenge til denne helgen, og jeg gleder meg minst like mye som barna til den uken vi har i vente. Ønsker alle en fantastisk siste helg før jul!

10 ÅR UTEN DEG!

…Kjære gode, snille, flotte, og beste morfar. I dag er det gått 10 hele år uten deg. Jeg har fylt dagene mine med latter, smerte, opplevelser, minner, og mening. Jeg skulle ønske du kunne vært her sammen med meg for å oppleve alt sammen med meg. Jeg skulle ønske du kunne møtt mine barn, og sett dem vokse. Jeg skulle ønske du hadde vært en del av livet og hverdagen deres, på samme måte som du var en stor og viktig del i min. Det er sårt å tenke at de aldri fikk oppleve den mannen som jeg anser å være den beste mannen jeg noen gang har kjent. Jeg er likevel så takknemlig for å ha fått være så heldig å hatt deg så nært gjennom barndommen min de årene jeg hadde. 

Når du gikk bort ble livet mitt snudd på hodet. Jeg mistet en viktig hverdagshelt og støttespiller. Sett tilbake nå, så var det mye som endret seg for meg etter at du gikk bort. Og’ kun et år etter, var jeg gravid med Michelle. På en måte så føler jeg du har møtt barna mine, og at du bryr deg om dem, på samme måte som du gjorde med meg. At du ser oss, tar vare på oss, og at du kan se hva livet har gitt meg, og hva jeg har fått til. Jeg håper du er stolt av meg, og den mammaen jeg har blitt.

Det er utrolig sårt å tenke at det nå har gått 10 år siden jeg mistet deg. Det er sårt å vite at tiden går videre uten deg, og det er sårt å tenke på alt som skjer mens du ikke lengre er her. I dag er det 10 år siden min verden raste sammen. Det skjedde så brått og uventet. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt muligheten til å fortelle deg hvor viktig du var for meg. Hvor utrolig glad jeg var i deg, og hvor uforståelig viktig du var. Vi hadde et helt unikt bånd. For meg var du en helt, og det fantes ingen ting negativt å si om deg. 

For 10 år siden, opplevde jeg et av mine verste mareritt. En av mine nærmeste personer i livet mitt døde, bare 62 år gammel var livet brått over. Jeg prøver å ikke tenke på den dagen for ti år siden i dag, for jeg sto midt i noe som jeg ikke ønsker å huske. I dag ønsker jeg å fokusere på de fine tidene vi fikk sammen. Alt jeg fikk være med på og oppleve. Alle reisene sammen, overnattingene og besøkene. Plystringen i hagen, og besøkene i huset vegg i vegg. Alt du lærte meg, og verdiene du ga meg. Du var det nærmeste jeg hadde en farsfigur i hverdagen, men jeg kunne aldri bedt om en bedre! Jeg håper du ser ned på oss, og ser hvor mye du er savnet, og ønsket! 

VÅRE PLANER FOR ÅRETS JULEFEIRING!

Nå er det allerede kun en uke igjen til julaften, og det er derfor på høy tid å skulle dele våre planer for årets julefeiring. Jeg tror nok det er flere enn oss, som må variere julefeiringen litt etter hvem vi feirer sammen med. Flere år på rad har vi vært hjemme på julaften, og sagt at de som ønsker og har mulighet kan komme til oss. Det har vist seg å være det letteste for å kunne feire en jul sammen med alle vi ønsker på et sted. Men siden huset vårt har ligget for salg, og vi ikke visste om vi bodde hjemme i julen, så ble det derfor noen endringer i planen for årets julefeiring. 

Vi skal ha juletradisjonen vår hjemme i Søgne lille julaften, med grøt og nissebesøk kvelden før kvelden. Dette er en tradisjon som barna elsker, og som virkelig setter den siste julestemning for oss før den store dagen. Etter dette er planen å kjøre inn til Stavanger sent lille julaften, for å feire julen hjemme hos mamma med mange fra vår familie der. Det blir koselig! Første dag skal vi også være i Stavanger, hvor vi starter dagen med premiere på kino av Frozen 2, det kjenner jeg at til og med jeg gleder meg til! Etter kinoen skal vi videre til julemiddag hos min familie. 

Tidlig andre dag skal vi kjøre hjemover til Søgne igjen. Da venter det en god julemiddag hos Jan sine med den siden av familien. Det har også blitt en tradisjon at Jan og meg går ut for å være med venner kvelden andre juledag, men så langt så har vi fortsatt ikke landet på hva vi gjør. Mulighetene for det er tilstede, og det føles godt å ha muligheten til å gå ut en tur, om vi finner ut at vi ønsker det. Når helgen i romjulen kommer, så venter det flere familiemiddager, samtidig som Jan og meg har planlagt å dra opp i snøen mens vi venter på nyåret. Nyttårsaften skal feires hos oss, med godt selskap. 

DETTE SKJER DENNE UKEN + MIN ALLER SISTE BOK-SIGNERING

Reklame | egen bok

Vi er kommet oss vel hjem til sørlandet igjen etter en magisk helg. Vi feiret 70-årsdag med familien søndag, og ble i Stavanger til i går kveld. Deilig med en lang helg nå i juletiden, og spesielt når vi koser oss så mye som vi har gjort de siste dagene. Jeg synes jo det ekstra koselig når dagene faktisk går i ett og når jeg føler alt det er ting som skjer. Nå skal denne uken også være travel med gøye ting som jeg faktisk ser frem til. Nå frem mot juleferien, så er det jo bare gøye ting som skjer for barna gjennom uken. Og vi kommer til å bake og ha familiemiddager. Når helgen kommer så er det juleferie, og mine siste jule-signeringer for denne gang!

På fredag skal jeg nemlig ha jule-signeringer her i Kristiansand. Kl.21.00 på førstkommende fredag skal jeg ha julesignering på Norli på Sørlandsenteret som har åpent helt til 24-00 denne dagen. Her håper jeg alle som er ute på siste julegaveshoppingen har lyst til å stoppe innom. Det er så koselig om noen kommer å kjøper bok, eller rett og slett bare sier «HEI». Jeg skal også ha en julesignering i Kristiansand sentrum på lørdagen. Kl.15.00 på førstkommende lørdag skal jeg ha min aller siste signering, på Norli i Markens gate. Håper å se deg da! Rett etter min siste boksignering skal jeg på julebord med jentegjengen.

Vi skal avslutte denne uken med en tur opp i snøen nok en gang. Det har virkelig vært en koselig aktivitet vi har gjort hver eneste helg gjennom denne desember. Det er fin måte å avslutte førjulstiden på, og en fantastisk start på selve juleuken som nærmer seg med stormskritt. Jeg håper å se mange på signeringene mine, både kjente og ukjente, selv om jeg har full forståelse for at tiden nå mot jul er travel for alle! Jeg ønsker alle sammen en nydelig siste uke igjen før jul, og en fin avslutning på tirsdagen. 

MINE ALLER SISTE BOK-SIGNERINGER:

Fredag 20.Desember kl.21.00 – Norli, Sørlandssenteret, Kristiansand

Lørdag 21.Desember kl.15.00 – Norli Markens, Kristiansand Sentrum

MASSE BILDER FRA SNØEN + EN STOR ANBEFALING!

Reklame | LEGO WEAR

Denne høstsesongen har vi fått prøve ut uteklær fra Lego Wear! Jeg har alltid vært trofast mot de merkene barna mine har brukt som ute-kær, da jeg vet hvor viktig det er å holde seg god og varm, samtidig som at ute-tøyet skal være slitesterkt og tørt gjennom en hel sesong i aktivitet. Jeg synes derfor det var vanskelig å skulle prøve noe nytt, da jeg har vært fornøyd med de merkene jeg har brukt i alle år. Jeg lot meg likevel overbevise, og nå sitter jeg igjen med KUN gode tilbakemeldinger. Jeg er nemlig overrasket, og kommer nok aldri til å gå tilbake igjen. 

Både vinterdressene og jakkene har vært helt fantastiske gjennom høststormen, regnvær og ikke minst i snø og minusgrader, samtidig som dressene ikke har et eneste bruksmerker etter en hel sesong med barnehage og utelek. Det er veldig sjeldent man kan finne kvalitet som faktisk dekker så mange nødvendige krav. Nå har jeg til og med gått inn med kritiske øyne når tøyet skulle brukes, men likevel så er jeg blitt så fornøyd. Det er så viktig å finne klær til barna, som gjør utelek til en gøy aktivitet, og da er det helt vesentlig at klærne holder barna tørre og varme.

For oss foreldre er det også utrolig viktig at tøyet tåler å bli lekt i, uten at det skal komme hull, eller krympe i vask. Mitt krav som mamma til tre er at tøyet jeg kjøpet til dem skal tåle minimum en hel sesong. Da mener jeg fra høst til våren, og fra våren til sommeren. Noen ting har jeg også en forventninger om skal kunne gå i arv, uten at det skal være noe mer slitasje for barna som kommer etter. Lego Wear sin kvalitet har overrasket meg veldig, og jeg lyver ikke når jeg sier at dressene også vil bli brukt til neste år av samme barn! 

LET IT SNOW!

Reklame | Daniel Wellington

Det er virkelig ingenting som setter stemningen bedre enn hvite snøfiller som daler ned fra himmelen. Og selv om vi bor så langt sør som du kommer i dette landet, så er vi så heldige at snøen sjeldent er veldig langt unna. Med oss på skituren denne gangen hadde jeg mine splitter nye gavefavoritter fra Daniel Wellington. Du rekker enda å få gavene hjem før jul om du bestiller i dag! Så om du enda ikke har funnet den perfekte gaven, så garanterer jeg deg at Daniel Wellington har noe som faller i smak. Visste du at alle produkter du handler hos Daniel Wellington i dag, kommer ferdig innpakket?

Akkurat nå får du 20% rabatt på alt hos Daniel Wellington, om du handler 2 eller flere produkter. I tillegg får du 15% ekstra rabatt (!) med rabattkode: ANNAR Det er et tilbud som nesten er for godt til å være sant. Du finner alle deres gavefavoritter HER! Du finner garantert den perfekte gaven enten det er til kjæresten, til deg selv, eller noen du er glad i. Og selv har jeg forelsket meg helt i tilbehøret deres. I tillegg til de klassiske klokkene har de nemlig matchende tilbehør i form av både ringer og armbånd. Og om du ønsker å krydre DW klokken din finner du klokkereim i alle salgs varianter som du enkelt kan bytte ut. Gå ikke glipp av 20% + 15% rabatt HER!

SKAL VI GI OSS PÅ TOPP? + MASSE BILDER FRA JULEBORD!

For en magisk helg så langt! I går ble det både en dagstur opp i snøen sammen med barna, og på kvelden ble det julebord med jobben til Jan. Det var altså en utrolig hektisk dag, som bare ble helt fantastisk fra start til slutt. Vi var ikke i seng før 05.00 i går, med andre ord, så varte dagen vår i går ganske nøyaktig i 24 timer, fra vi våknet med barna, til vi la oss en smule beruset og fornøyde tjueåringer! Jeg må si at jeg koste meg så mye, at jeg nesten begynner å lure på at om vi burde gi oss på topp. Det er en tanke, som får blir barne med tanken, for nå fortsetter helgen vår inn mot Stavanger. Vi skal nemlig i stor familiebursdag, for å feire en stor 70 års feiring sammen med min familie. Det er en utrolig fin måte å avslutte denne helgen og tredje adventssøndagen på. Håper alle har hatt en fin helg, og jeg ønsker alle en nydelig søndag videre!