JEG TREKKER MEG TILBAKE FRA BLOGGEN!

For noen vil dette kanskje være veldig vanskelig å forstå, mens for andre har noen kanskje sett denne komme. Det er mye som skjer blant bloggere om dagen, og som jeg også snakket om på snapchat/instagram story her om dagen, så er jeg utrolig glad for at jeg nå ikke er en del av kaoset som er i media. Jeg er komfortabel med plassen min i jobben min om dagen, og valget jeg har tatt nå er kun valgt fordi jeg for første gang har mulighet til det. Jeg har valgt å logge meg av bloggen for en god stund, for å kun fokusere på barna mine. 

Jeg har tenkt å være borte noen måneder, og kanskje jeg er tilbake litt her og der med noen oppdateringer på bloggen, men i hovedsak så er planen min å være borte fra bloggen, helt til innflyttingen i nytt hus. Det kan være helt til midten av juni, samtidig som det også kan være i starten av mai. Så det kommer veldig ann på hvordan prosessen ligger ann når det nærmer seg. Jeg synes det er behagelig å skulle trekke meg litt tilbake. Jeg trives godt med bloggen, men jeg føler at en velfortjent lang pause fortjener både jeg, Jan og barna nå i en periode.

Jeg kommer selvsagt ikke til å være helt borte fra sosiale media, det vil fortsatt være mulig å følge meg og tiden frem til huset står klart på snapchat og den nye instagram profilen min. Jeg ønsker alle sammen en nydelig vår, og gleder meg til å komme tilbake når livet vårt er kommet tilbake til hverdagen igjen, og da i nybygget hus! Kanskje til og med en nyhet om positiv graviditet. Det hadde jo vært helt fantastisk. Om ikke, så blir det likevel deilig å få disse månedene uten å tenke på for mye annet enn familien og husbygging for nå. 

MORSDAG + GAVETIPS TIL VALENTINESDAY!

Reklame | inneholder annonselenker

I dag er det morsdag og jammen er det ikke valentinesday rett rundt neste sving. Jeg elsker jo spesielle dager, eller dager med en liten ekstra forventning. I dag startet dagen med frokost på sengen og nydelige blomster. Helt fantastisk! Nå skal denne dagen nytes, før jeg allerede må begynne å tenke på valentines day. Faktisk allerede på fredag! Under har jeg satt sammen gavetips både til han og henne. Og ikke minst har jeg plukket ut noen av de ferdige blomsterbukettene du kan bestille levert hjem fra Interflora. De finner du HER!


Gavetips til henne:

Gavetips til han:

VI HAR TEGNET KJØKKEN TIL DET NYE HUSET!

Ting begynner endelig å føles som om det går i riktig retning i forhold til veien vår videre. Jeg har tenkt at det har ligget så langt frem hele tiden, men plutselig så skjer det fremgang, og store valg i forhold til nytt hus som tas. I helgen var vi å tegnet kjøkken til nytt hus. Jeg har hele tiden hatt mine tanker om hvordan jeg ønsker at det nye kjøkkenet skal se ut, og har flere inspirasjonsbilder som jeg stadig er inne å titter på. Jeg skal være så ærlig å si at jeg har vanskelig for å endre på noe jeg har sett for meg, eller ønsket meg. 

Likevel så ble kjøkkenet vårt nå tegnet helt ulikt hva jeg selv trodde jeg hadde lyst til. Det er seriøst noe som aldri skjer. Men når jeg fikk gå rundt i butikken å ta på de forskjellige frontene, og platene, så var det noe annet enn å kun se alt for seg på bildene. Samtidig som Jan også fikk en mening om hva han ønsker, så ble vi enig om å gå for løsningen som vi tegnet inn sammen med kjøkkenkonsulenten. Jeg tror vi kommer til å bli veldig fornøyd når vi ser det i virkeligheten, og jeg kan allerede nå si at det er et godt stykke unna min stil, eller hva som i alle fall har vært min stil tidligere. 

Det var noen endringer jeg også måtte ta i forhold til det praktiske. Jeg ønsker nemlig at det skal være et praktisk kjøkken som kan vare i mange år. Og da er det dumt å ta valg ut fra utseende, eller ønsker. Jeg hadde sett for meg kun høyskap langs veggene, og en stor øy med både platetopp og vask, samt oppvaskmaskin. Men for å få øyen synkronisert med skapene, så måtte øyen bli mindre enn jeg hadde sett for meg, og da var det mest praktisk å skulle flytte vasken bort fra øyen. Dette gjorde at vi trengte noe benkeplass med høyskapene, som da selvsagt ikke ble høyskap. 

Vi fant likevel en veldig fin løsning på dette. Jeg tror jeg hadde blitt gal om jeg hadde valget å plassere vask eller oppvaskmaskin på feil side av øyen, kun for utseende sin skyld. Jeg er ekstremt opptatt av hvordan det ser ut rundt meg, det tror jeg dere har fått med dere. Men om det er noe som er viktig også for meg, så er det å ha praktiske og smarte løsninger. Derfor mener jeg at kjøkkenløsningen som vi har tegnet opp nå, er den beste løsningen vi kunne gått for. Det blir en åpen kjøkkenløsning til stuen, og blir et stort kjøkken med mye oppbevaringsplass, noe som passer oss perfekt!