FARGEPALETT OG INSPIRASJON TIL DET NYE HUSET!

Reklame | Ellos

Nå er nesten alt av gulv, tak, vegger og fliser valgt ut til det nye huset, og jeg har derfor lyst å vise hvilke farger jeg har valgt ut og satt sammen. Jeg har veldig frie tøyler når det kommer til ønsker for det nye huset, men utrolig nok så har også Jan visst sin interesse over valget jeg har tatt. Det skal være flest hvite vegger i huset, men vi skal ha noen som skiller seg ut, men også enkelte rom som skal være litt ekstra fargerike enn andre. Det jeg har funnet ut etter mange runder med oppussing er at det finnes mange ulike hvit farger, og enda flere verrianter av andre farger. Så nå har vi valgt ut de fargene som skal gå igjen på alt av tak, lister, dører og vegger i samme hvitfarg, og vegger her og der som er store kontraster til resten. 

Jeg har forelsket meg helt i fargene over, og synes rett og slett det skal bli vanskelig å kun velge en. Jeg tror derfor at jeg blir nødt til å velge hele «fargekartet» i tonene som hører sammen, for. Måfå nettopp det uttrykket jeg er ute etter. Det blir et helt nytt hus, med en helt ny stil for vår del. Det er flere av fargene som jeg følte så annerledes ut både på fargeprøvene og på bildene, enn hva som visste på nettsiden av samme farger. Jeg hadde derfor noen jeg likte bedre enn de har nå har valgt ut, som jeg endret helt når jeg så det i virkeligheten. Så det anbefaler jeg alle å gjøre før de faktisk velger farge. 

Jeg ønsker også å få med disse tonene sammen i et rom på en eller annen måte, men har ikke helt kommet frem til hvor eller hvordan jeg skal få dette til. I utgangspunktet så har jeg tenkt å gå for Treasure eller Organic Green på en av veggene på hoved soverommet, men ønsker kun en vegg som står sammen med hvite vegger. Og kanskje jeg til og med ender opp med å kun gå for en vegg her og der med andre farger, og da er det jo plutselig mye mindre muligheter til å bruke alle fargene jeg har valgt ut. Men jeg synes det hadde vært utrolig kult å fått det til på en eller annen måte. 

Det også å tenke på valg av møbler og innredning på de ulike rommene, når det kommer til farger på veggene. Foreksempel på barnerommene så har jeg i utgangspunktet tenkt hvite vegger, men plutselig så kan det bli noe annet enn hvit som ender opp på veggene der også. Jeg er veldig usikker fortsatt merker jeg i skrivende stund, og elsker å finne ut av alt, selv om jeg kjenner det også hadde vært deilig å vite hva jeg ønsker snart. Det jeg vet med sikkerhet er at vi skal ha Dempet Sort i trappegangen! Det tror jeg blir nydelig i stil med resten! 

Over har jeg lagt med noen inspirasjonsbilder jeg har laget til meg selv i disse planleggingsdager. Jeg har allerede handlet mye fint på Ellos til vårt nye hus, og har i tiden fremover selvsagt lyst til å vise dere enda mer av dette. Jeg tenkte bare å nevne med det samme jeg var inne på hus og interiør tema at Ellos nå har masse gode tilbud på en rekke varer, og opp til -50% rabatt på masse fint til hjemmet, hele salget deres finner du HER!

14 DAGER I KARANTENE DAGER, STENGTE SKOLER OG BARNEHAGER OG EN SKUFFET DUBAI-TUR!

Vi er kommet oss vel hjem fra Dubai, etter en ferie litt utenom det vanlige. Jeg hadde i all hovedsak ikke planer om flere oppdateringer her på bloggen før jeg var helt tilbake igjen for fullt. Men i disse spesielle dager, der både vi og mange andre er sittende i karantene, så tenkte jeg at jeg kunne komme å skrive litt for dere. Vi har mange timer å slå i hel, og jeg er utrolig glad for å være hjemme. Jeg tror faktisk aldri jeg har vært så glad for å være hjemme igjen etter en reise noen gang. Situasjonen med Koronaviruset har utviklet seg noe helt enormt de siste dagene, og i den tiden har vi vært i et land som vi gjennom denne uken har følt har ligget langt bak både hygenisk og i forhold til informasjon. 

Vi opplevde flere ganger at taxisjåførene spurte oss om viruset, og det var vel først når en mann spurte om det ikke fantes vaksine mot dette, at vi skjønte hvor lite informasjon de har fått der nede. Samtidig å begynte alle land rundt Emiratene å stenge flyplassene, og vi ble redde for at vi måtte bli værende der nede. Når vi prøvde å forhøre oss med resepsjonen i forhold til flyplassen i Dubai, så følte jeg nesten de svarte «its okey, its okey» før vi hadde kommet til spørsmålet. Med andre ord, ingen hjelp å hente. 

Vi var derfor veldig glad for å komme oss hjem med våre små. Vi fikk heldigvis litt sol på kroppen denne uken, og spist en kjapp middag ute her og der, før vi de siste dagene ikke beveget oss ut av hotellet overhodet. Det var en veldig spesiell tur, og ikke i nærheten av like fint som sist vi var der nede. Selv om jeg skulle lagt koronaviruset helt til sides, så var jeg rett og slett skuffet over turen vår denne gang. Jeg tror barna koste seg masse, og vi fikk absolutt ferie, men det var noe nye sider ved kulturen og holdninger som jeg virkelig ikke likte noe av. Det blir den siste turen vår til Dubai på veldig lenge, og jeg kommer ikke til å ta med barna mine tilbake her tror jeg.

Det skjedde overhode ikke noe alvorlig altså, men bare små ting her og der, som blir flere små skuffelser. Og jeg har vært veldig tydelig på at jeg kun skal reise steder jeg selv opplever å være fornøyd, og det kan jeg ikke si etter denne gangen. Jeg var veldig fornøyd når vi reiste i fjor, og det er nok kanskje det eneste som taler for at vi har en mulighet til å dra tilbake igjen uten barna, men dette ble den siste turen til Dubai sammen med barna så lenge de er små. Selv om turen hadde sine motganger, så lærte William å svømme denne turen!! 

Jeg er superstolt over han, og ikke minst også av min egen jobb jeg la ned i å skulle få dette til denne turen. Jeg er nemlig ikke den personen som bader mest, og når Michelle lærte å svømme sommeren hun var fem år, så var det Jan som la ned en innsats. Denne turen hoppet jeg tidlig i bassenget sammen med William, og vi hadde et svømmefokus fra tirsdagsmorgen meg og han i flere timer. Allerede på onsdag ettermiddag, så svømte ham som en fisk! Jeg er superstolt, og det var veldig tydelig at han var klar for å lære noe nytt! Det er så utrolig viktig å kunne svømme, jeg har svømt utrolig mye selv som liten, og selv om mine barn ikke er i svømmehall like ofte som jeg var, så får de heldigvis utvikle seg og bli trygge i vann når vi er ute å reiser! 

Ønsker alle sammen en hyggelig tid sammen hjemme, finn på alt som ikke er lov til vanlig, og få tiden til å gå. Håper alle har noen å snakke med. Min familie er et stykke unna, og kontakten der vil derfor være viktigere enn noen gang å ringe og snappe gjennom dagene. Så jeg håper at alle tar vare på sine i disse dager. Og masse god bedring til de som faktisk er smittet.

FØRSTE BILDENE AV NYTT HUS, OG MINE TANKER FOR BARNEROMMENE!

Reklame | Jollyroom

Nå var det plutselig utrolig lenge siden sist jeg satte meg ned for å skrive, og jeg tenkte derfor det var på høy tid med en liten oppdatering. Ukene går virkelig i rekordfart mot overtakelse av nytt hus, og jeg nyter virkelig alle valg som skal tas til det nye huset. Det hele er en god balanse mellom praktisk og fint, og jeg gleder meg til alt jeg skal vise dere, men i mellomtiden har jeg lyst å vise dere hva som skjer i disse dager. 

Jeg har i samarbeid med Jollyroom plukket ut flere favoritter til barnas soverom. Jeg synes det er så utrolig gøy å planlegge et og et rom i huset, og barnas soverom er selvsagt noe som blir høyt prioritert. Jeg ønsker at de skal få det så fint som mulig, samtidig som de selvsagt skal ha rom som er lette å leke på, med nok plass, og ikke minst også skal kunne ta med seg venner og familie på overnatting.

BallbassengKlatreveggHylleStolerBord

Jeg har et stort fokus på barna mine sin alder når jeg lager i stand barnerommene. Det er stor forskjell på både interesse og alder, men det som er felles for alle barna er at de skal kunne ha mulighet til å ta med seg venner hjem, og kunne gjøre det som er gøy for hvert og enkelt av barna. Michelle er allerede ni år til sommeren, William er skolegutt til høsten, og minsten er tre og et halvt år snart. 

KnaggHylleFotball SakkosekkPuffStol

Det er med andre ord stort mellomrom mellom dem, selv om de likevel er tette nok i alder til å kunne leke og kose seg sammen. Så det føles godt når jeg nå skal planlegge tre helt forskjellige barnerom som alle tre skal kunne leke i. Jeg har sett timesvis gjennom forskjellige nettsider for produkter til  barnerom, og har fort funnet ut at Jollyroom har det beste og største utvalget til barnerommene. Du ser mine favoritter til barnerommene gjennom innlegget, det vil gi dere et tydelig bilde av hvordan de forskjellige barnerommene vil se ut i det nye huset!