OPPDATERING + NÅ LOGGER JEG AV FOR EN STUND!

Jeg har vært noen dager borte fra bloggen nå, og har bestemt meg for å trekke meg helt tilbake de neste ukene, for jeg skal nemlig snart reise avgårde på TV innspilling! Jeg ønsker derfor å bruke den siste tiden jeg har igjen nå før avreise til å være helt tilstede for barna og hjelpe med å sette alle sammen inn i den nye hverdagen vår med nye rutiner og alt som skjer. Jeg vil nemlig at dette skal gå på skinner før jeg forsvinner for noen uker. Barna er blitt såpass store nå, at det ikke er noen problemer for Jan å styre hverdagen her hjemme på egen hånd for en liten periode. Barna synes faktisk det er utrolig stas det jeg nå skal være med på.

Det er selvsagt også utrolig stas for meg å endelig være med på TV igjen etter mange år borte fra skjermen. Det er vanskelig å si hvor lenge jeg blir borte, men jeg håper jo jeg blir så lenge som mulig, for da er jeg kommet meg langt i konkurransen. Jeg kan selvsagt ikke fortelle hva det er jeg skal være med på riktig enda, men det lengste jeg kan bli borte er 3 uker. Jeg håper selvsagt jeg klarer meg lengre enn to uker, men det får tiden vise. Jeg er i alle fall veldig motivert og klar for det som snart møter meg.

Vi har hatt en utrolig fin helg i Stavanger, og er akkurat kommet oss hjem til sørlandet igjen. Vi har vært ute å spist, besøkt prekestolen og feiret mamma sin bursdag. Så har vi hatt fantastisk vær, og det håper jeg vi får de neste dagene også. Jeg blir som sagt borte fra bloggen en god stund nå, men frem til jeg reiser så vil jeg være aktiv på både Snapchat og Instagram, så dere kan fortsette å følge meg der i tiden fremover. Jeg reiser om tre uker, og er ikke tilbake på bloggen igjen før 21.september! Gleder meg til å fortelle dere alt som har skjedd i mellomtiden da! 

EN HELT NY HVERDAG FOR OSS!

Jeg kjenner at det er rart å begynne og skrive dette innlegget. For fem år siden så virket denne dagen så fryktelig langt frem i tid, men å se tilbake nå så har årene gått utrolig fort! Den nye hverdagen vår faller mer og mer på plass for hver uke som går, og i dag var det William sin tur til å starte et helt nytt kapitel i livet. Han har nemlig sin aller første dag på SFO, noe som vil si at han offisielt er blitt skolegutt! Det er så vilt! Det er skremmende og kjempegøy på samme tid. Jeg vet han har gledet seg masse gjennom våren og sommeren, og i dag skjer det endelig.

Skolen starter ikke skikkelig før om to uker, men det er likevel en dag med mye følelser kjenner jeg. Jeg har liksom gledet meg så mye på hans vegne til i dag, og derfor ikke helt klart å kjenne på mine følelser før han plutselig var levert i skolegården sammen med de andre. Jeg er helt sikker på at han kommer til å kose seg masse, og jeg er så glad for at han endelig får en ordentlig hverdag igjen. Det føles så utrolig lenge siden på mange måter. William er uten tvil den mest sosiale av alle oss fem her hjemme, og jeg er ikke i tvil om at han vil få noen nye venner gjennom disse ukene før skolestart! 

Det er akkurat to uker igjen før skolen starter, og det vil si at de neste to ukene så har meg og Michelle masse tid sammen. Vi har planlagt noen ting vi skal gjøre denne uken, men jeg regner med at vi vil ta en dag om gangen og se det ann. Jeg tror det blir to koselige uker, men jeg kjenner at jeg gleder meg til skolen er i gang for fullt, for da er det første gang på over 10 måneder hvor alle har en egen hverdag igjen, og det blir deilig! Det er også første gang jeg er alene hjemme på dagtid uten guttene, helt siden oktober, så det blir jo en helt ny hverdag for meg også! Ønsker alle en fin uke!

GJELDSFRI I EN ALDER AV 24 ÅR, MED NYBYGGET HUS!

Det føles så godt å skrive dette, og kanskje mest fordi jeg først nå klarer å ta inn over meg hvordan livet mitt videre vil se ut. Dette er ment mer som en klapp på skulderen for meg selv, enn å provosere noen, som jeg vet det fort kan gjøre når det er snakk om inntekt. Kanskje spesielt blogg-inntekt. Nå har vi akkurat flyttet inn i vårt nybygde hus, med fem soverom og en plass barna vil trives godt med venner i hele nabolaget. Et hus de virkelig fortjener, og et hjem jeg unner barna mine å vokse opp i. 

Jeg er så stolt over at jeg nå som 24 åring og mamma til tre har klart å komme så langt i livet. Fremtiden min som alenemamma med nyfødt baby i armene som 15 åring, så ikke særlig lys ut for oss. Jeg synes derfor det er fantastisk å nå ha solgt to hus, betalt ned på masse lån hver måned i flere år, og plutselig sitte med en enorm gevinst som vi komme barna mine godt med i all fremtid. Selv med et flott nybygget hus, så har jeg hatt muligheten til å bli gjeldfri i en alder av 24 år!

Det er ganske fantastisk, og noe som gjerne provoserer mange. Noen mener at det er ufortjent, andre kan ikke skjønne hvordan det har skjedd. Jeg startet bloggen da jeg kun var 15 år, og har blogget høyest på topplisten, intensivt med dette helt siden den gang. Jeg gjorde mye riktig med pengene som kom inn fra starten, hvor jeg sparte mye penger, og klarte å kjøpe et hus. Et hus som jeg har hatt utrolig kort nedbetalingsplan på, samtidig som jeg også har leid det ut flere ganger. Med den gevinsten som jeg sitter igjen med etter salg av det huset, kunne jeg vært helt gjeldsfri med nye huset, om jeg ønsket det. 

Dette er noe som er en enorm lettelse og trygghet for veien videre! Jeg har da muligheten til å gjøre hva jeg vil videre. Enten det er å studere, eller jobbe en plass hvor jeg trives godt. Jeg skal ikke være en offentlig person for alltid, og dette er vel mitt tryggeste skritt i riktig retning. Jeg har likevel ingen planer om å slutte å blogge i nær fremtid. Jeg fortsetter så lenge jeg fortsatt kan finne glede og interesse i det jeg gjør. Men det store presset om å få million-inntekt er borte. Og det vil nok gjøre jobben min mye gøyere.

Samtidig som jeg selvsagt sårt håper på en baby nummer 4 i nær fremtid, og da er det ingen vist å starte å studere eller i en ny jobb, når jeg vet at det snart vil komme en permisjonstid. Det vil føles veldig useriøst for min del, å skulle «ta en pause» fra start. Jeg vil veldig gjerne kunne nyte en permisjonstid uten noe annet som trigger tankene mine, enn det nyfødte barnet jeg så sårt har ønsket meg. Kanskje litt ironisk med tanke på jobben jeg har, men utrolig nok så har jeg allerede nå som begge husene er solgt, et mer avslappet forhold til jobben min!