HOUSETOUR: GJESTEBADET

Nå har jeg endelig fått vist dere alle våtrommene i huset vårt! Her er gjestebadet vårt, eller «lille-doen» som vi kaller den. Det er jo veldig likt som hovedbadet vårt egentlig, men likevel litt ulikt. Her har vi valgt sort møbel og dusj dører med ruter som går igjen med glassveggen oppe på hovedbadet og hovedsoverommet. Jeg liker dette lille badet veldig godt, det har samme fliser som det andre badet. Selv om dette badet er veldig mye mindre, så virker det egentlig veldig stort med den ekstra takhøyden! Elsker speilet her inne! Men til alle som vurderer sort toalett eller baderomsmøbel, så er dette ikke til å anbefale! Det må vaskes bare man ser på det, og med tusen kids som bor her og alle deres venner som løper inn og ut, så har jeg egentlig angret litt på det akkurat her på gjestedoen. Men i korona så må alt vaskes over ofte uansett, så jeg skal klare å leve med det, men ikke til å anbefale! Uansett, utrolig lekkert om dere spør meg! 

HOUSETOUR: VASKEROMMET

Dette er uten tvil et must i huset om man har plass til det! Et eget vaskerom er så gull å ha når man har så mange mennesker som skal ha tøy vasket, tørket, brettet og aller helst lagt på plass i riktig skuffer og skap. Her ønsket jeg å gjøre det lettest mulig for alle både store og små, å gjøre lette grep for å holde det ryddig og lett for den som må vaske tøyet. Det er jo uten tvil jeg som vasker mest tøy her hjemme. Noe jeg faktisk er meget fornøyd med. Noen ting liker jeg å ha for meg selv, mens det selvsagt er deilig om jeg ikke bruker flere timer med tøyvask hver eneste dag. Jeg har gjort det lett for barn og mann med å sortere skittentøyet allerede når de hiver det klart for vask. Og det er noe som gjør klesvasken tusen ganger lettere for meg. Det er nemlig alltid en maskin på her hjemme, og jeg merker kanskje spesielt en opptrapping på dette etter at vi fikk en liten baby i hus igjen! Jeg har selv tegnet vaskeroms-innredningen, og synes den er så praktisk som overhode mulig med den plassen vi hadde og ikke minst for vårt bruk! Elsker forresten flisene på gulvet her, de er de samme som vi har i gangen vår!

HOUSETOUR: NICHOLAS SITT BABYROM

Naturlig nok så har jeg ikke fått vist dere dette rommet her på bloggen tidligere. Eller jo faktisk, når jeg tenker meg om, så har jeg jo faktisk det. Det var jo ikke babyrom den gang, men gjesterom. Det finner du tilbake til HER! I graviditeten gjorde vi om dette rommet til vårt nyeste lille familiemedlem. Nicholas har fått sitt eget rom, og flytter nok ikke akkurat inn her med det første, da han fortsatt sover på vårt rom, men jeg tenkte det var gøy å skulle vise dere nå likevel. Alt er jo helt klart til han en dag skal flytte inn her. Jeg er veldig fornøyd med hvordan dette rommet har blitt. Jeg synes det er et veldig koselig babyrom. Det har alt et babyrom trenger, samtidig som jeg smått allerede har fått på plass ting til han en dag skal gå rundt her inne selv å leke. Når vi begynte å bygge huset, så var jeg gravid. Det var i oktober-november 2019. Det var den gang tegnet inn som «babyrom». Men ettersom at det ble en av mange spontanaborter, så ble det veldig lenge stående som et gjesterom. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg endelig fikk innrede et babyrom i det femte soverommet i huset!

HOUSETOUR: MASTER BATHROOM

Dette rommet har jeg uten tvil gledet meg til å vise dere, det har nemlig aldri blitt avbildet på bloggen tidligere! Dette er uten tvil det rommet i huset som gjør dette huset helt unikt! Jeg har tegnet opp dette helt selv, og føler det ble akkurat slik jeg ønsket at det skulle bli. Det er kanskje det rommet jeg føler at jeg virkelig fikk satt mitt preg på huset. Jeg ønsket meg litt luksus i mamma-hverdagen, og det å våkne opp her elsker jeg. Badet og soverommet vårt går inn i hverandre, og det skilles av med en glassramme. Jeg har fått spørsmål om hvordan det er med fukt fra dusjen/badekar. Vi har et helt nytt hus, med skikkelig ventil-system , som er inne i dusjen, vi lufter også ut som normale mennesker, så personlig har vi aldri merket noe negativt med denne løsningen. Jeg liker også veldig godt at det er så spesielt som det er, å ha soverommet på badet! Elsker forresten løsningen med å ha garderobeskapene på badet, dette tegnet jeg også plass til allerede når vi bygget huset. Flisene på vegger og gulv er de samme, de er 60x60cm. Jeg syns også det har gjort seg veldig med et så stort speil på badet, det er 170 cm langt. Dobbel dusjen vår er 200 cm lang, og på en travel hverdag med mange mennesker i huset som skal gjøre seg klar samtidig, så er det faktisk veldig praktisk med to dusjer i en!  Veldig fornøyd med dette badet! 

HOUSETOUR: NYE MØBLER PÅ KJØKKENET

Jeg får ofte spørsmål om kjøkkenet vårt. Hvordan i alle dager jeg holder et sort kjøkken rent? Det er et generelt spørsmål jeg også får fra følgere uten barn som sliter med merker på skuffer og skap. Jeg må si rett ut at det er umulig å holde rent. Det må vaskes, tørkes, vaskes og vaskes igjen. Jeg går over å vasker kjøkkenet skikkelig med såpe en gang i uken, og da er det som regel på høy tid, for da er det godt med merker på alle skap. Jeg prøver jo å gå over her og der av og til, men som sagt, det kommer merker bare man ser på det. Så ikke til å anbefale om man ikke er glad i å vaske! Jeg er likevel superfornøyd med kjøkkenet, og selv et år etter vi flyttet inn her, så er jeg like fornøyd med det. Jeg syns det ser utrolig fint ut, og dekker alle våre behov og ønsker på et kjøkken i hverdagen. Vi har også fått på plass et helt nytt spisebord, som jeg bare elsker! Det fikk hele kjøkkenet til å se mye større ut, og vi har likevel den bord-plassen vi trenger! Veldig fornøyd med rundt bord, da jeg på mange måter synes det er mye koseligere med måltidene når vi sitter sånn. Bordet er 140 cm i diameter, og jeg synes egentlig at det er mer enn stort nok for oss seks. Jeg har også fått en del spørsmål om kjøkken-øyen vår. Den er faktisk mye større i virkeligheten enn hva den ser ut på bildene! Den er 210 cm lang og 120 cm i bredden,  superdeilig størrelse med benkeplass, og masse oppbevaringsplass! 

HOUSETOUR: DEN NYE STUEN VÅR

For en ukes tid siden fikk vi på plass nytt teppe og nytt sofabord! Jeg må si at jeg virkelig er fornøyd med hvordan det ser ut hjemme nå. Stilrent og ikke mye ting rundt omkring. Jeg er jo som dere sikkert vet, en person som liker å ha det ryddig rundt meg, og jeg føler at det er så mye lettere uten mange pynteting rundt meg. Jeg har tross alt en gjeng med barn hjemme til en hver tid, og jeg liker å måtte slippe masingen om at de ikke skal røre tingene. Nå er det så barnevennlig det kan få blitt, samtidig som det er 100% min stil. Vi er så mange mennesker i dette huset, at vi trenger ikke å ha det mer «hjemmekoselig». Menneskene i huset gjør det hjemmekoselig, ikke tingene. For oss er dette hjemme, og en plass barna både kan leke og ha det gøy. Det ser jo ikke akkurat slik ut som på bildene til vanlig. Vi er vanlige mennesker, med oppvask på benken, leker i sofaen og støv på gulvet. Men når jeg viser det frem, ønsker jeg selvsagt å ta bilder når jeg har ryddet og vasket, akkurat som jeg ville gjort om vi fikk besøk. Det er rett og slett slik jeg (som veldig mange flere) ønsker å vise frem hjemmet sitt. Vi trives veldig godt her, og jeg syns det er så gøy å kunne vise dere! Sofabordet har jeg ønsket meg så lenge!

JEG HAR SÅ UTROLIG MYE PÅ HJERTET

Nei nei nei hva er det jeg holder på med? Her sitter jeg å skriver til dere igjen. Jeg som trodde jeg aldri skulle logge meg inn på bloggen igjen, men nå sitter jeg her å skriver. Hvor skal jeg begynne? Jeg har nylig kommet hjem fra en intens uke med innspilling, og sitter igjen med utrolig mye på hjertet. Og et savn, et savn om å kunne sette meg ned å brette ut alle tankene mine og kunne skrive svart på hvitt. 

Det føles så godt og så rart på samme tid. Jeg sitter plutselig her å skriver igjen! Å legge ned bloggen i fjor var det beste valget jeg har tatt. Jeg visste ikke det gikk ann å ha det så bra med seg selv, som jeg har hatt det siste året. Det er kanskje ikke så rart når jeg de siste ti årene har vært en offentlig person. Det er faktisk 40% av livet mitt! Så tro meg når jeg sier at jeg er ferdig med å skape overskrifter. Det skal jeg ikke mer, jeg er bare innom for jeg synes det manglet noe her inne. Det som ligger her inne på bloggen er fortiden min, men jeg er ofte inne å titter på gamle innlegg. Og nylig så fikk jeg lyst til å sette meg ned å skrive igjen. Jeg savnet de gode innleggene mine, de som var gøy å dele, de innleggene jeg delte for min egen interesse og ikke for å skape klikk og overskrifter i media. Innleggene som gjorde bloggen gøy å drive med, innleggene som kun førte gode ting med seg. Jeg elsket å dele innleggene rundt bursdagstider, kakebord, riggingen, bilder fra festen. Det var bare gøy! Samme følelser har jeg knyttet opp til innleggene om huset, både det nye og det gamle. Jeg elsker å kjøpe inn og style huset etter mine egne ønsker, og liker også godt å dele dette med dere. Jeg går derfor ofte inn på nettopp disse to kategoriene her på bloggen, fordi det minner meg på hvordan alt startet, nemlig som en gøy hobby! 

(Bildene er fra Michelle sin 10 årsfeiring i sommer)

Så nå sitter jeg her å skriver igjen. Ikke fordi jeg må, men fordi jeg har lyst. Jeg har ingen tidsfrist jeg skal forholde meg til, jeg har ikke et konstant press på å måtte ha nok lesere for å holde inntekten min, jeg har heller ikke en ubehagelig klump inne i kroppen min som går rundt å tenker «hva skal jeg skrive om i morgen?». Jeg gjør dette med andre ord kun på mine egne premisser, og det er ikke lengre flaut og ubehagelig om innlegget gir meg 1000 lesere eller 50 000 lesere. Jeg skal ikke tjene noe på å skrive til dere mer. Jeg ønsker bare å dele. Jeg var innom kategorien min HUS/BOLIG her om dagen, og syns det manglet noe. Jeg følte jeg savnet å se det slik vi bor nå. Vi flyttet jo inn i nybygget hus i fjor, og jeg delte mye om hvordan de ulike rommene så ut, men siden det å skifte ut på møbler og endre på rommene er en av mine gøyeste hobbyer, så er det mye som har endret seg her hjemme på et år. Og det tenkte jeg hadde vært gøy å vise dere i mine neste innlegg her på bloggen. Det er nok mange som har sett det komme. Nettopp at jeg poster innlegg på bloggen igjen. Det er derfor viktig for meg å si at jeg ikke er tilbake på bloggen, og jeg kommer derfor til å poste alle innleggene på kort tid, før det blir dødt her igjen. Men jeg må si, det er utrolig gøy å være innom og skrive litt igjen!

Kjapp update på livet mitt det siste året: Jeg fikk en nydelig liten gutt på 17.mai i år. Han heter Nicholas og er helt fantastisk. Jeg fylte 25 år i sommer, og verdens beste jente ble 10 år rett etter! Vi bor fortsatt i Søgne, som nå er en del av Kristiansand kommune, her har vi bodd siden sommeren 2016, men vi flyttet litt nærmere skolen i vårt nybygde hus i fjor sommer.  Michelle begynte i femte-klasse nå, og William begynte allerede i andre-klasse! Lucas blir fem år nå til høsten og går siste året i barnehagen på skolegruppen! Jan og meg er fortsatt lykkelig gift, og har det bedre sammen enn noen gang. Han jobber som salgssjef i Babycare og trives kjempe godt der, mens jeg er den husmoren jeg alltid har drømt om å være. Jeg er hjemme med babyen, holder instagram og Snapchat aktiv mens jeg får hverdagen til å gå rundt med fire kids og alt som det følger med!