4 MÅNEDER SIDEN BRYLLUP!

Det er så merkelig å tenke på at det allerede er gått fire hele måneder siden bryllupet. Jeg må ærlig si at det virkelig ikke har vært som jeg forventet å være gift, men jeg tenker at vi alle kanskje opplever nettopp dette veldig forskjellig. For vi som har vært samboere, kjøpt hus, og fått barn sammen før bryllupet, så forandrer ikke hverdagen seg så mye etter et bryllup, faktisk ingenting for vår del. Det eneste forskjellen jeg kan kjenne på er det å føle seg eldre, og det er ikke alltid en god følelse.

Misforstå meg rett, jeg er kjempeglad for at vi giftet oss. Og selve bryllupet i seg selv var jo en magisk dag vi ikke kommer til å glemme. Men jeg tror at det vi hadde før bryllupet kanskje var så unikt og bra, at det ikke kunne bli så mye bedre? Jeg vet ikke, men vi har vært bestevenner i så mange år, og jeg vil jo absolutt si at vi fremdeles er hverandres bestevenn, samtidig som vi prøver å oppdra barn så godt vi kan sammen, og alt annet vi skal ha kontroll på i løpet av en helt vanlig uke. 

Vårt forhold har i flere år allerede vært som et gammelt ektepar, og det å være gift på ekte har enda ikke gitt oss noen forskjeller i hverdagen eller hvordan vi er med hverandre. Jeg er uten tvil mer avslappet til forholdet vårt i den grad at jeg vet det er oss to. Men samtidig så blir det løgn om jeg sier at jeg ikke følte meg like trygg på oss to før vi giftet oss også. Skal man egentlig føle på noe annet etter man er gift, eller går livet bare sin gang med at det er tradisjonen å gifte seg? Jeg vet ikke, men med fire måneder inn i ekteskapet, ser jeg at det kun er en liten prosent av det å ha et helt liv sammen.

0 kommentarer

Siste innlegg