5 TING JEG PLANLEGGER AKKURAT NÅ!

Reklame | egen bok

I disse dager så er det utrolig mye som skjer, jeg syns det er helt ufattelig at vi alt er kommet til september! Jeg har flere ting jeg planlegger om dagen, og tenkte å ta dere litt med på innsiden av hva som skjer i topplokket mitt. Jeg har ting som selvsagt er viktigere enn annet for meg, men på en eller annen måte så synes jeg at alt er veldig viktig for meg å ha på plass likevel. Og når man da sitter å planlegger mye som man egentlig ikke helt kan planlegge så blir det for litt vanskelig, kjenner jeg!
Huskjøp – Jeg skal ikke legge skjul på at dette kanskje er det jeg planlegger og stresser mest med om dagen. Jeg synes det er så vanskelig å finne noe som vi liker, og samtidig finne noe som ligger på riktig sted. Jeg har alltid tenkt tidligere at det er lettere å finne bolig, enn å selge bolig, men akkurat nå er jeg ikke like sikker. Jeg ser at mange spør meg i kommentarfeltet hvorfor vi ikke heller velger å bygge drømmeboligen vår, og sannheten er vel enkelt og greit at det ville vært en prosess som tok litt for lang tid for oss. I alle fall akkurat nå.
Hussalg – Selv om det ene huset vårt ligger ute for salg allerede, så har vi fortsatt et hus igjen som skal gjøres helt klar til å selges, og ikke minst prosessen med å finne riktig eiendomsmegler og firma står enda på «To do listen». Det er med andre ord en del som gjenstår å gjøre før det også kommer for salg. Og jeg skal selvsagt innrømme at selv om husene ligger ute for salg, så er det mye tid som går til å tenke på denne salgsprosessen uansett. Vi skal jo tross alt ikke kjøpe noe nytt før vi har solgt minst ett av to hus!
Julaften 2019 – Med alt som skjer med flytting, så er det også vanskelig å planlegge både bursdager som kommer denne høsten, og ikke minst julen. Jeg har alltid juleplanene lagt rett etter julen for året før, og hadde det også denne gangen. Helt frem til vi skulle selge hus. Vi hadde nemlig planer om å feire hjemme hos oss i Søgne med hele familien på begge sider også i år, men ettersom at vi kanskje ikke har flyttet inn i nytt hus til da, så blir jo det litt vanskelig å skulle ha 15 gjester, når vi ikke en gang vet hvor vi er gjennom desember.
Ferier 2020 – Nå som vi vet så lite om hvor vi er de neste måneden, så skal jeg innrømme at jeg har startet å se mye på ferier, både for denne høsten, men også selvsagt for neste år. 2020 er et veldig magisk år, og for meg betyr det at vi må gjøre mye dette året for å kunne se tilbake på alt som skjedde i 2020! Kanskje litt rart av meg, men sånn er jeg altså skrudd sammen. Kanskje det til og med blir en bryllupsreise for Jan og meg i 2020! Noen ferier er faktisk allerede bestemt for neste år!!
BOKEN – Jeg skal ikke legge skjul på at boken er en stor del av denne høsten for min del. Nå er den endelig helt ferdig, og jeg gleder meg til at den kommer i butikkene neste måned! Jeg har i lang tid planlagt signeringer og boklansering! Nå ser det faktisk ut som om det ikke blir helt som jeg trodde med signeringene, så det er selvsagt litt trist, men noen signeringer blir det selvsagt! Og planleggingene til selve boklanseringen er kjempegøy, og håper denne kvelden blir magisk!
0 kommentarer

Siste innlegg