6 PERFEKTE MORSDAGSGAVER!

Reklame | Pictureit, Sportamore, Royal Design, Adlibris, egen bok, Gymgrossisten, Nelly & Bubbleroom

Nå nærmer det seg for alvor morsdag som er 10. Februar, og det betyr at det er på tide å handle inn årets morsdagsgave.  For meg er morsdag en helt spesiell dag, og jeg synes det er godt å få litt oppmerksomhet i forhold til den jobben det er å være en mor. Så i den anledning har jeg samlet sammen 6 perfekte morsdagsgaver som jeg selv ville blitt glad for!

1. PictureIt! PictureIt må være den butikken i Norge som har flest ordentlig fine morsdagsgaver. Alt i fra Mamma Postere, til armbånd, klokker, og egne “mamma” halskjeder. ANNA-20 gir deg fremdeles 20% rabatt på hele butikken! Min favoritt er uten tvil “Mamma Boken” den MÅ du sjekke ut HER!

2. En ny vinterjakke! En ny vinterjakke bør være en ganske sikker gave. Det er kanskje vanligvis en litt dyr gave å bruke som morsdagsgave, men akkurat nå har Sportamore et stort vintersalg med inntil 50% på jakker fra Nike, Peak Performance, Svea, Kari Traa og mange flere. Det salget finner du HER!

3. Interiør! Hva med interiør? Om du kjenner til stilen hennes, eller kanskje drømmer om å endre stilen hennes så er Interiør en perfekt gave. Royal Design har utroooolig mye fint, og det gjelder egentlig alt i fra møbler til smykker og accessories. I tillegg har de akkurat nå et spennende salg, som du kan sjekke ut HER!

4. En god bok! En god bok faller nok også i smak for mange. Jeg er jo ikke den største lesehesten, men en av de få bøkene jeg selv har lest ser jeg er på tilbud hos Adlibris akkurat nå! Du sparer faktisk 50% på boken min “Naken” HER

5. Til den sporty! Har du en sporty mamma du vil sette pris på, så kan treningsutstyr eller helseprodukter være en fin gave. Hos Gymgrossisten er det akkurat nå stor Januarkampanje med veldig gode tilbud på treningsutstyr, treningsklær og kosttilskudd! Deres januarkampanje finner du HER!

6. Klær! Kanskje den letteste gaven til meg i alle fall. Både Bubbleroom og Nelly har såå mye fint til en hver tid. Akkurat nå har Nelly et gigaaantisk salg med over 3000 produkter. Det salget finner du HER! Bubbleroom er min favoritt når det kommer til kjoler, de har såå mye fint. Og ikke minst til en rimelig penge. Sjekk det ut HER!

0 kommentarer

Siste innlegg