8-ÅRS JUBILEUM + IMORGEN REISER VI BORT!

Reklame | KIDSBRANDSTORE

Her hjemme går dagene i ett og i dag har det vært både visning på huset, og ikke minst pakking før avreise i morgen. Jeg tror ikke jeg har fortalt det til dere, men i morgen tidlig reiser både meg og Jan av sted. Hva vi skal og hvor vi skal kommer jeg tilbake til! Men akkurat nå skal jeg fortelle dere noe helt annet.

Jeg har nemlig en samarbeidspartner som fyller 8 år i dag, og som feirer sammen med alle kundene. Kidsbrandstore.no fyller år, og i den anledning har de 20-70% rabatt på absolutt hele butikken (Ikke Parajumper). På toppen av det har jeg en rabattkode til dere som gir 8% ekstra rabatt.

Kidsbrandstore.no er Nordens største motebutikk for ungdom, og fører kjente merkevarer som Gant, Polo Ralph Lauren, Levis, Peak Performance, Calvin Klein og mange flere.Kidsbrandstore har lynrask levering på 2-4 dager, gratis frakt på alle ordre over 999,-, og ingen tollgebyrer. Utvalget består stort sett av merkeklær i størrelser fra 128 til 170cm, som betyr at det også er en del som passer voksne. Det superfine settet meg og Michelle har på oss går helt opp til 176cm og det finner du her!

Du sparer altså minst 20% + 8% ekstra rabatt med rabattkode: RASMUSSEN8 og hele deres jubileumssalg finner du HER! Salget varer fra og med i dag, til og med søndag, men her forsvinner favorittene raskt. I tillegg finner du samme salg i deres fysiske butikk på Storo i Oslo.

0 kommentarer

Siste innlegg