ADOPSJON/FOSTERFORELDRE, ENDRE PÅ KROPPEN MIN OG JENTENAVN! +++

Hvem var ditt idol som liten? Det er egentlig ett veldig godt spørsmål, jeg hadde nemlig ikke noen store forbilder som liten. Eller generelt så har jeg aldri hatt noen store idoler. Jeg hadde store kjendiser som “Keeping up with the Kardashians” som jeg startet å se på i tidlig alder, men mitt neste store forbilde under det er min tante. Veldig rart egentlig at jeg aldri har sett opp til noen noe mer enn som så, men jeg følte alltid at min tante hadde «et perfekt voksenliv» og så for meg fremtiden som det. Jeg har i dag tre barn, og mann, og føler virkelig jeg ubevisst har gått litt i hennes spor. Hun har nemlig fire barn (som nå er blitt større) og har alltid vært en kreativ og livsglad skjel sett fra min side i alle fall! 

Om du måtte byttet liv med noen, hvem hadde det vært, og hvorfor? Jeg ville nok ikke byttet liv med noen per dags dato, men for noen år tilbake vet jeg at dette virkelig var en tanke jeg ofte var innom. Jeg tror nok alt handler om hvordan man selv har det, og hva man er takknemlig med i vårt eget liv. Akkurat nå er jeg veldig glad og takknemlig med både livet, jobb og hverdagen, og kan derfor si at jeg ikke ville byttet med noen. 

Kunne du noengang adoptert et barn? Ja, absolutt! Jan og meg har flere ganger både snakket om adopsjon av barn fra utlandet, Norge og snakket om å være fosterforeldre. Så lenge jeg er så ung som jeg er, eller barna mine er så små, er det fortsatt ikke aktuelt eller lov. En gang i fremtiden der i mot kunne virkelig vært aktuelt. Å gi egne barn en fin oppvekst og fremtid er viktig nok det, men å gi et barn som virkelig trenger det som har opplevd mye ville betydd utrolig mye. Å få barn er ikke vanskelig, men å ta vare på noen andres barn inn i egen familie, er virkelig å ha store verdier i livet. Har man mulighet, og ser hvor viktig dette er, så er det virkelig noe alle bør vurdere på et tidspunkt i livet. 

Om du fikk en jente i dag, hvilke navn hadde du vurdert? Vi har tenkt på en million jentenavn de siste årene, og jeg har enda en stor drøm om å få en liten prinsesse en dag. Om jeg skulle være så heldig å gjøre det, så har vi tenkt på veldig mange forskjellige navn. Mange unormale navn, for å si det sånn, og ingenting som kan finnes på topplistene. Jeg ønsker å holde på drømmen om en liten jente, og velger derfor å holde navne-ønsker tett til brystet. 

Om du lukker øynene, hvor gammel/ung føler du deg? Det varierer jo veldig, en helg alene i stavanger, kan jeg plutselig føle meg som jeg er 14 år igjen, mens hjemme i hverdagen kan jeg oftest føle meg som om jeg er 32. Jeg tror det er bra at jeg både kan føle meg yngre og eldre enn hva jeg faktisk er med det livet jeg har. Hadde jeg kun følt meg eldre, ville det nok gjort noe med meg, mens om jeg kun hadde følt meg yngre, ville jeg jo ikke vært i stand til å ha et liv med mann og barn. Jeg trives som 22 åring, men å si at jeg føler meg som en, blir feil! 

Om du skulle endret èn ting på deg selv, hva ville det vært? Uten tvil puppene mine, jeg føler meg fornøyd med alt annet på den måten at det meste annet kan forandres med trening og kosthold, det kan ikke puppene mine. Jeg blir aldri fornøyd, og ønsker sårt å gjøre noe med det i år, men jeg har lovet meg andre resultater før jeg får lov av meg selv til å bestille time til puppene igjen. Jeg har operert dem så mye nå at jeg føler at det resultatet jeg faktisk ønsker nærmest er umulig å oppnå. 

0 kommentarer

Siste innlegg