ALT JEG KUNNE ØNSKET MEG!

Reklame | Jollyroom

1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER

Etter at jeg ble mamma til tre barn, så kan jeg vel si at jeg har fått en god del erfaring når det kommer til barn og barnetøy. Jeg vil på ingen måte kalle meg ekspert av den grunn, men at jeg har fått en del erfaring med årene, det vil jeg absolutt si. Jeg har vært gjennom flere sesonger i både barnehage og skole, og har testet ut en rekke forskjellige utetøy til barna i forskjellige modeller og merker. Og har etter mange år, funnet hvilket tøy barna trenger i for å holde seg fornøyd og glad, selv på en høstdag i regnet. Jeg finner alt jeg kunne ønsket meg til barna hos Jollyroom!


1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER 8.HER

I forbindelse med skolestart har jeg fylt opp garderobene til barna med masse flotte men også praktiske høstfavoritter fra Jollyroom. Det er rart, men plutselig var barnehage- og skolestart her, og høstværet lot ikke vente på seg. Barna har også har fått helt nye Beckmann-sekker. Det er rart hvor mye kvalitet har å si, men om jeg kan velge tøy som bidrar til at barna mine får en bedre dag på skole og i barnehage, så er det vært hver en eneste krone. 

Jeg har valgt Nordbjørn Koster regnsett til barna i år, et regnsett med 8000mm vannsøyle, og masser av refleks slik at de skal bli godt sett når høstmørket setter inn. Strikk i håndledd og ankler er et must med aktive barnehagebarn, og det har selvsagt dette settet. Det beste med regntøyet? Prisen. 299,- for et komplett Nordbjørn regnsett i god kvalitet. Da blir plutselig ikke innhuggene i høstbudsjettet så store, selv med tre barn i skole og barnehagealder.

Er det en ting jeg har lært etter tre barn i barnehage, så er det at riktige klær gjennom regn, snø og sol er alfa og omega dersom man ønsker fornøyde barn. Det er virkelig ikke noe greit for barna å komme hjem fra en hverdag der de er våte på alle klær, eller har fryst gjennom dagen. Å passe på at de har gode ullklær og ikke minst et regntøy som holder tett er den beste investeringen du gjør for barna dine. Finn dine høstfavoritter HER!

0 kommentarer

Siste innlegg