ALT STARTER INNENFRA!

Reklame | Skinflirt

Er det en ting med meg selv, som jeg med hånden på hjertet kan si at jeg elsker, så er det håret mitt. Jeg er ikke typen som alltid er så flink til å ta vare på meg selv, og ofte går tiden heller til å være med barna enn å bruke tid på velvære og spabehandlinger. Heldigvis. Men akkurat håret mitt prøver jeg å være flink til å ta vare på. Både med at jeg forsøker å bruke gode hårprodukter til daglig, samtidig som at jeg nå har begynt med et ganske så enkelt tilleggsprodukt.

Skinflirt heter det, og det produktet er akkurat like søtt og koselig som det høres ut. Skinflirt er nemlig små gummihjerter med smak av deilig jordbær. De små rosa herlighetene er proppet med vitaminer, biotin og sink, perfekt satt sammen for å gi huden og håret optimale forutsetninger til å virkelig skinne. Her hjemme har de fått sin faste plass i skapet på badet, og de gjør at jeg starter dagen med en god følelse av å ta vare på hud og hår.

Akkurat nå er jeg så heldig å få gi deg 50% rabatt dersom du også har lyst til å prøve Skinflirt. Produktet er 100% vegansk, gir perfekt hår og hud, og smaker i tillegg kjempegodt! Klikk HER for å prøve Skinflirt til halv pris i dag. Som dere kanskje ser på bildene, så ble disse selvsagt også med på turen vår til Dubai. Så jeg er med andre ord veldig fornøyd med produktet til nå.

0 kommentarer

Siste innlegg