ÅRETS BURSDAGSTEMA, MISUNNELSE PÅ ANDRE BLOGGERE OG EGNE TANKER OM ALDEREN MIN!

Nå er det bare en liten uke igjen til min bursdag, og bursdagsfeiringen som skal ta plass neste helg! Jeg kjenner jeg gleder meg utrolig masse til å kunne være sosial med venner igjen. Det føles ut som en evighet mellom hver gang, og da er det fint å kunne samle venner som bor både bor i Oslo, Stavanger og Kristiansand til en skikkelig bursdagsfest her hjemme! Dere som har følgt meg en stund, vet hvor mye jeg elsker bursdagsfeiringer, dette gjelder selvsagt også min egen dag!

Jeg kjører samme bursdag som i fjor, med venner på taket i solen fra ettermiddagen og langt på natt. Tema i fjor var Hawaii og ble en skikkelig suksess. Jeg var veldig usikker på hvilket tema vi skulle kjøre i år, men endte til slutt opp på Black and White party! Jeg tror det blir utrolig gøy! Festen i seg selv blir jo ikke styrt av hvilket tema som kjøres, men heller hvilke mennesker som er samlet og hva som skjer på festen. Jeg gleder meg i alle fall utrolig mye til neste uke!
Jeg lurer på om jeg noen gang vil føle meg for gammel til å feire bursdag? Altså, nå blir jeg jo ikke akkurat så gammel, jeg fyller tross alt bare 23 år, men for første gang så kjenner jeg at det ikke er like gøy å bli eldre. Jeg kjenner avstanden til jeg var 18 år bare blir større og større, og det er skummelt å tenkte på at jeg aldri vil bli ung igjen. Når det er sagt så vet jeg jo at jeg ikke er gammel enda. Jeg skal få lov å føle meg ung noen år til, selv i en travel mammahverdag.
Jeg har alltid tenkt at alderen min ofte blir glemt av andre rundt meg, men for første gang kjenner jeg selv at levemåten og livet mitt gjør at jeg selv føler meg eldre enn hva jeg egentlig er. Før jeg fikk barn, og nå når jeg ser andre med barn, så tenker jeg at man fortsatt kan kalle seg ungdom frem til man fyller 27 år, mens når det gjelder meg selv, så føler jeg at jeg måtte stoppe å oppføre meg som en ungdom dagen jeg fylte 20 år. Det er veldig rart å sammenligne meg med andre, både venner og bloggere.
Mitt liv er såå annerledes. Men jeg er fremdeles en av de aller yngste store bloggerene i Norge (sett bort fra Paradise Hotell bloggerne i år). Det er rart å tenke på at Martine Lunde er fire måneder eldre, og at Sophie Elise og Isabel Raad er to hele år eldre enn meg. Pilotfrue er fire år eldre enn meg, og Caroline Berg Eriksen er hele ni, og et halvt år eldre enn meg. Jeg lever et veldig voksent liv, og jeg unner Martine Lunde, Sophie Elise og Isabel Raad å leve det livet de gjør, men noen ganger kjenner jeg også en misunnelse.
Jeg har selvsagt mine øyeblikk hvor jeg både i min jobb, og mitt liv skulle ønske at jeg kun hadde meg selv å tenke på. Kunne gjøre alt jeg ønsket, og kjøpe det jeg selv ville. Uten å tenke på at jeg må sette barna mine foran egne muligheter og ønsker, når jeg er så ung. Man kan få barn hele livet, men livet uten barn kan man aldri få tilbake. Og jeg vil nok aldri klare å føle meg ung igjen. Og det unner jeg virkelig både bloggere og andre unge jenter å nyte sitt eget liv først.
0 kommentarer

Siste innlegg