ÅRETS VERSTE MÅNED

Nå nærmer det seg for alvor slutten av februar, og jeg kan nesten ikke forstå hvor fort årets to måneder har gått. Det er helt rart hvordan tiden bare flyr avsted, og jeg føler nærmest at tiden går fortere og fortere for hvert eneste år. Egentlig er det noe jeg trives med. Jeg trives når dagene går litt radig unna, for det betyr som oftest at det skjer noe! Sånn sett har året startet helt strålende, men nå kommer årets første store test, nemlig mars.

For meg blir dette årets roligste måned, og på mange måter litt stille før stormen. Og jeg prøver å fortelle meg selv at jeg trenger den litt rolige måneden for å lade opp til alt som kommer fremover. Men likevel ser jeg på mars som årets verste måned. Jeg hater når det liksom ikke skjer så mye, samtidig som at jeg er fullt klar over at jeg må lære meg å like hverdagene.

Uansett, om mars går like fort som de to første månedene, så skal jeg nok overleve! Her hjemme avsluttes februar med karneval for de to minste, og det gir i alle fall god stemning! Så håper jeg vi kan dra med oss den stemningen inn i årets tredje måned. Ønsker alle en strålende tirsdag!

0 kommentarer

Siste innlegg