BARNEVERN BEKYMRINGER, SELGE FØR VI KJØPER NYTT, DELER HEMMELIGHETER FRA BOKEN +++

Reklame | egen bok

Er/Var det noen gang aktuelt å flytte til Stavanger? Jeg har fortsatt sett flere hus i Stavanger området som jeg kunne tenke meg, enn hva jeg har funnet her på Sørlandet, og det vekker jo selvsagt en tanke og diskusjon her hjemme på om det ville vært mulig å flytte inn til Stavanger nå. Hadde det kun vært meg å tenke på, så hadde jeg gjort det uten tvil, men så har jeg mine små da, som jeg ikke ønsker å flytte bort fra alle de fantastiske menneskene de er omringet av daglig her på sørlandet.

Var du redd for bekymringsmeldinger etter at du annonserte at du skulle selge huset? Ja, de siste to årene så har vi titt og ofte fått både brev og telefoner fra barnevern i omtrent alt og ingenting som jeg har delt, og det var selvsagt en tanke som slo meg når vi nå skulle legge ut huset vårt for salg. Jeg er/var ikke redd for at det skulle skje, for jeg er jo blitt vant med det, å kjent med nesten hele kontoret her i Agder, men at tanken slo meg skal jeg ikke legge skjul på.

Hva gjør du dersom huset blir solgt før dere har noen ny plass å bo? Det er jo drømmesenarioet! Vi har plasser å være helt frem til vi finner drømmehuset, og planen er uansett å ikke kjøpe noe nytt før ett av husene våre er solgt. Det er først da vi kan begynne å virkelig se etter det perfekte huset. Vi har vår første visning her i Søgne i morgen, og huset i Stavanger legges ikke ut for salg før tidligst i november.

Hvordan reagerte barna da du fortalte dere skulle flytte? De ble litt overrasket, samtidig som de har fått være tett med på hele prosessen etter at vi hadde bestemt oss for at vi skulle selge. De har jo sikker noen tanker om det den dagen vi flytter fra huset, men enn så lenge så er det jo fortsatt lite forandringer for dem. Jeg merker nok mer følelser på dem angående flyttingen når vi har første natt på en ny plass, men enn så lenge så har det bare vært positive barn angående hele flyttingen.

Kan du røpe en hemmelighet fra boken? Det er flere hemmeligheter jeg røper for dere i boken, som jeg syns skal få sin trygge plass i boken. Alt blir så mye mindre følsomt og ekte på en blogg syns jeg, og jeg ønsker ikke å korte ned på noe. Jeg ønsker at ting skal leses i sin hele sannhet før det er mulig å kommentere eller diskutere det såre og vanskelige jeg deler. Det er nok en ting spesielt som jeg gruer meg litt til å dele med «kritiske» lesere. Og jeg håper at de som leser, leser fordi de ønsker og liker det de leser, og ikke bare for å finne feil.

Har du noen gang gjort ting du kunne havnet i fengsel for? Nei, men jeg har gjort flere ting som har vært galt likevel. Kanskje ikke så mye i eldre alder, men mye når jeg var en god del mindre. Jeg var absolutt en ung jente som var litt «Ute av kontroll» gjennom en periode av livet mitt, og det førte selvsagt med seg både det ene og det andre.
0 kommentarer

Siste innlegg